- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Zománcozott fémnyelű szeletsütő 22 cm
Zománcozott fémnyelű szeletsütő 22 cm
Zománcozott fémnyelű szeletsütő 22 cm
nyeles szeletsütő, mákos szeletsütő, szürke szeletsütő
Ár:
2.400 Ft
Cikkszám:
HU113079-TFA/F
Vonalkód:
5999559113079
Gyártó:
Súly:
35 dkg
Ürtartalom:
1.40 l
Magasság:
4.40 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Zománcozott fémnyelű szeletsütő 22 cm beszerzése a legjobb választás. Több feladatot ellátó, és célt szolgáló hasznos sütőeszköz, melyet a civilizált ételelkészítés során használunk. Anyaga 1 mm vastag vaslemez méretre szabva, alakra préselve kizárva minden nemű illesztést forrasztást vagy hegesztést. A nyélét utólag hegesztik az edényre, majd duplán zománcozzák. Gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható. Mosogatógépben tisztítható.
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó: 18,50 cm; - felső: 22 cm
- átmérő nyéllel: 37,50 cm
- magasság: 4,40 cm
- tömeg: 0,350 kg
- űrtartalom: 1,40 liter
Steak sütése
A marhasült általában akkor jó, ha belül piros vagy rózsaszín.
A ram steaket mindkét oldalukon 3-3 percig süssük. Ekkor sülnek rózsaszínűre. A borjúkarajt mindkét oldalán 6 percig süssük. A sertéskarajt 5-6 percig süssük, a borjúszeletet, mindkét oldalán 4-4 percig, a medalionokat 3-3 percig, a báránykarajt szintén 3-3 percig süssük.
Ha a húst bundázzuk, süssük 1-2 perccel tovább.
Tanácsok:
- Ha egyszerre több hússzeletet sütünk ki, vágjuk ezeket egyforma vastagságúra.
- steaket csak öntöttvas serpenyőben süssünk, mert ezek alja egyenletesen veszi fel, és adja le a hőt.
- Süthetünk olajban, vagy növényi eredetű sütőmargarinban.
- Miután megsült a hús, öntsük le a zsírját, és forgassuk a steaket forró vajba. Ettől még ízletesebb lesz.
- Ha olajban pácoljuk a steaket, kipróbálhatjuk mogyoró-, dió-, olíva- vagy mandulaolajban pácolni, ezáltal különleges zamata lesz a húsnak.
- Tálalásig takarjuk le a kész steaket.
- Minden steaket, mindkét oldalán rövid ideig, nagy lángon pirítsuk meg. A hús felületén így rögtön kicsapódik a fehérje, és ízletes bevonatot képez.
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó: 18,50 cm; - felső: 22 cm
- átmérő nyéllel: 37,50 cm
- magasság: 4,40 cm
- tömeg: 0,350 kg
- űrtartalom: 1,40 liter
Steak sütése
A marhasült általában akkor jó, ha belül piros vagy rózsaszín.
A ram steaket mindkét oldalukon 3-3 percig süssük. Ekkor sülnek rózsaszínűre. A borjúkarajt mindkét oldalán 6 percig süssük. A sertéskarajt 5-6 percig süssük, a borjúszeletet, mindkét oldalán 4-4 percig, a medalionokat 3-3 percig, a báránykarajt szintén 3-3 percig süssük.
Ha a húst bundázzuk, süssük 1-2 perccel tovább.
Tanácsok:
- Ha egyszerre több hússzeletet sütünk ki, vágjuk ezeket egyforma vastagságúra.
- steaket csak öntöttvas serpenyőben süssünk, mert ezek alja egyenletesen veszi fel, és adja le a hőt.
- Süthetünk olajban, vagy növényi eredetű sütőmargarinban.
- Miután megsült a hús, öntsük le a zsírját, és forgassuk a steaket forró vajba. Ettől még ízletesebb lesz.
- Ha olajban pácoljuk a steaket, kipróbálhatjuk mogyoró-, dió-, olíva- vagy mandulaolajban pácolni, ezáltal különleges zamata lesz a húsnak.
- Tálalásig takarjuk le a kész steaket.
- Minden steaket, mindkét oldalán rövid ideig, nagy lángon pirítsuk meg. A hús felületén így rögtön kicsapódik a fehérje, és ízletes bevonatot képez.
Paraméterek
Szeletsütő | |
A termék anyag összetétele: | Zománcozott acéllemez |
Átmérő alsó: | 18.50 cm |
Átmérő felső: | 22.00 cm |
Hosszúság fülekkel vagy nyéllel: | 37.50 cm |
Zománcozott: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Mákos |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*