- Főoldal
- Termékcsoportok
- Fa konyhai termékek
- Fa vágódeszka, hentes vágódeszka 52×31×5 cm
Fa vágódeszka, hentes vágódeszka 52×31×5 cm
Fa vágódeszka, hentes vágódeszka 52×31×5 cm
fa deszka, húsvágó deszka, vastag vágódeszka, konyhai vágódeszka, fa lapító
Ár:
12.550 Ft
Cikkszám:
HU114919-GYL
Gyártói cikkszám:
11491
Vonalkód:
5999036114919
Súly:
5.50 kg
Szélesség:
31 cm
Hosszúság:
52.50 cm
Magasság:
5 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
A fa vágódeszka, hentes vágódeszka 52×31×5 cm elengedhetetlen tartozéka az konyhafelszerelésünknek, a célszerűsége pedig vitathatatlan. Feladata, hogy minden szempontból megfeleljen a zöldségek, gyümölcsök, húsok rajta történő darabolásának. A fa vágódeszka, hentes vágódeszka anyaga első osztályú szárított bükkfa, magyar kisiparos által kézzel és géppel megmunkált egyedi darab, ezért két azonos formátumú termék között kevés (minimális) méretkülönbség előfordulhat.
Felhasználási területe: - A húsok, csontok, zöldségek késsel, csontvágó bárdal rajta történő darabolása és a hússzeletek előkészítése a sütéshez klopfolással.
Tisztítása: - Minden használat után forró szódabikarbónás vízzel mossuk le, ha szükséges kefével tisztítsuk meg, majd ezután élére támasztva, vagy felfüggesztett állapotban szárítsuk meg. Félévente egyszeri ápolást igényel! - étolajas ruhával vékonyan át kell kenni. Ezzel az eljárással megnöveljük a tartósságát, megóvjuk a kiszáradástól és attól, hogy elrepedjen.
Figyelem! - Mosogatógépbe nem rakható!
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 52,50 cm
- szélesség: 31 cm
- magasság (vastagság): 5 cm
- tömeg: 5,52 kg
Figyelem!
- A feltüntetett szélességi és hosszúság méretek, egy-két centiméterrel eltérhetnek, negatív vagy pozitív irányba, ami a tömeget is befolyásolja. Ennek az oka a gyártás során figyelembe vett gazdaságos faanyag felhasználás.
Cukkini ragus fettuccine
Hozzávalók 4 főre
20 dkg csirkemell (kihagyható)
10 dkg füstölt szalonna, nagyon apró kockákra vágva
0,50 dkg fettuccine tészta
3 dkg vaj (1 evőkanál)
1 kis fej hagyma
4 gerezd fokhagyma
2-3 evőkanál olívaolaj
6 dl tejszín (nem főző)
1 tojás
1 dl. száraz fehérbor
4 szép cukkini
2 teáskanál lestyán
- parmezán sajt
Elkészítése:
A tésztát sós vízben fog keményre főzzük - vagyis nem főzzük agyon. Szűrjük le, a főzővízből egy merítőkanálnyit tegyünk félre. A hagymát a szalonnával együtt jól megpirítjuk, az utolsó 1-2 percben törjük hozzá a fokhagymát. Szórjuk meg lestyánnal. Ekkor öntsük rá a tejszínt, a főzőlevet, a bort, és forraljuk sűrűbbre. A végén keverjünk bele egy felvert tojást. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Közben egy másik serpenyőben pirítsuk meg a csirkemellet (tetszés szerint fűszerezhető), majd szedjük ki. Öntsük a helyére a cikkekre vágott cukkinit, és pirítsuk le azt is. Só, bors a végén. A tejszínes szószt öntsük rá a cukkinire, keverjük hozzá a csirkemellet, majd a kifőtt tésztával tálaljuk, parmezán sajttal megszórva.
Felhasználási területe: - A húsok, csontok, zöldségek késsel, csontvágó bárdal rajta történő darabolása és a hússzeletek előkészítése a sütéshez klopfolással.
Tisztítása: - Minden használat után forró szódabikarbónás vízzel mossuk le, ha szükséges kefével tisztítsuk meg, majd ezután élére támasztva, vagy felfüggesztett állapotban szárítsuk meg. Félévente egyszeri ápolást igényel! - étolajas ruhával vékonyan át kell kenni. Ezzel az eljárással megnöveljük a tartósságát, megóvjuk a kiszáradástól és attól, hogy elrepedjen.
Figyelem! - Mosogatógépbe nem rakható!
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 52,50 cm
- szélesség: 31 cm
- magasság (vastagság): 5 cm
- tömeg: 5,52 kg
Figyelem!
- A feltüntetett szélességi és hosszúság méretek, egy-két centiméterrel eltérhetnek, negatív vagy pozitív irányba, ami a tömeget is befolyásolja. Ennek az oka a gyártás során figyelembe vett gazdaságos faanyag felhasználás.
Cukkini ragus fettuccine
Hozzávalók 4 főre
20 dkg csirkemell (kihagyható)
10 dkg füstölt szalonna, nagyon apró kockákra vágva
0,50 dkg fettuccine tészta
3 dkg vaj (1 evőkanál)
1 kis fej hagyma
4 gerezd fokhagyma
2-3 evőkanál olívaolaj
6 dl tejszín (nem főző)
1 tojás
1 dl. száraz fehérbor
4 szép cukkini
2 teáskanál lestyán
- parmezán sajt
Elkészítése:
A tésztát sós vízben fog keményre főzzük - vagyis nem főzzük agyon. Szűrjük le, a főzővízből egy merítőkanálnyit tegyünk félre. A hagymát a szalonnával együtt jól megpirítjuk, az utolsó 1-2 percben törjük hozzá a fokhagymát. Szórjuk meg lestyánnal. Ekkor öntsük rá a tejszínt, a főzőlevet, a bort, és forraljuk sűrűbbre. A végén keverjünk bele egy felvert tojást. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Közben egy másik serpenyőben pirítsuk meg a csirkemellet (tetszés szerint fűszerezhető), majd szedjük ki. Öntsük a helyére a cikkekre vágott cukkinit, és pirítsuk le azt is. Só, bors a végén. A tejszínes szószt öntsük rá a cukkinire, keverjük hozzá a csirkemellet, majd a kifőtt tésztával tálaljuk, parmezán sajttal megszórva.
Paraméterek
Fatermék | |
A termék anyag összetétele: | Bükkfa |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Mosógépben mosható: | Nem |
Kemencébe tehető: | Nem |
Sütőbe tehető: | Nem |
A gyerekek hozzáférhetnek: | Szülői felügyelet nélkül nem |
Elhasadhat: | Helytelen használatkor igen |
Eltörheti a lábam, ha ráesik: | Igen |
Gyerekek elől el kell zárni: | Nem árt, ha el van zárva |
Megpenészedhet: | Nedves környezetben igen |
Nyílt láng érheti: | Szigorúan TILOS |
Nyílt lángra tehető: | Szigorúan TILOS |
Szabadon tárolható: | Igen |
Színét megváltoztathatja: | Nagyon erős hőhatásra igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*