- Főoldal
- Termékcsoportok
- Evőeszközök
- Fa evőeszköztartó fiók rendszerező 5 rekeszes
Fa evőeszköztartó fiók rendszerező 5 rekeszes
Fa evőeszköztartó fiók rendszerező 5 rekeszes
fiókos evőeszköztartó, evőeszköz-tároló, evőeszköztartó fából
Ár:
9.990 Ft
Cikkszám:
HU510046-5-GYL
Gyártói cikkszám:
51004
Vonalkód:
5997493510046
Súly:
0.85 kg
Szélesség:
29 cm
Hosszúság:
36 cm
Magasság:
5 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
A fa evőeszköztartó, fiók rendszerező 5 rekeszes elengedhetetlen tartozéka az konyhafelszerelésünknek, a célszerűsége pedig vitathatatlan. Feladata, hogy minden szempontból megfeleljen a kanalak, kések, villák rendszerezett tárolására. A fa evőeszköztartó, fiók rendszerező anyaga első osztályú szárított bükkfa, magyar kisiparos által kézzel és géppel megmunkált egyedi darab, ezért két azonos formátumú termék között kevés (minimális) méretkülönbség előfordulhat.
Felhasználási területe: - A kanalak, kések, villák, az-az evőeszközök osztott tárolása.
Tisztítása: - Hagyományos módon, nedves ruhával tisztára törüljük. Félévente egyszeri ápolást igényel! - étolajas ruhával vékonyan át kell kenni. Ezzel az eljárással megnöveljük a tartósságát, megóvjuk a kiszáradástól és attól, hogy elrepedjen.
Figyelem! - Mosogatógépbe nem rakható!
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 36 cm
- szélesség: 29 cm
- magasság: 5 cm
- tömeg: 0,850 kg
Figyelem!
- A feltüntetett szélességi és hosszúság méretek, egy-két centiméterrel eltérhetnek, negatív vagy pozitív irányba, ami a tömeget is befolyásolja. Ennek az oka a gyártás során figyelembe vett gazdaságos faanyag felhasználás.
Rekeszek száma: 5
Rekeszek méretei:
1 db 20×6×4,50 cm
1 db 34×6×4,50 cm
3 db 27×6×4,50 cm
Rakott krumpli
Hozzávalók:
1,5 kg krumpli
20 dkg (füstölt) párizsi
1/2 szál száraz paprikás kolbász
4 tojás
1,5 - 2 doboz tejföl
5 dkg sajt
1 teáskanál gulyáskrém
só, kevés olíva olaj
Elkészítése:
A krumplit megfőzzük és meghámozzuk. A tojásokat főzzük keményre és karikázzuk fel. A főzés ideje alatt vágjuk kis kockákra a párizsit, és karikázzuk fel vékonyan a kolbászt. A sajtot reszeljük le és keverjük el 1 doboz tejföllel, valamint egy 1 teáskanál gulyáskrémmel. Az összeállításnál a következők szerint járjunk el: egy sütőtál alját szilikon ecsettel vékonyan kenjünk meg olajjal. A krumpli adag felét karikázzuk fel a sütőtál felett úgy, hogy egyidejűleg egyenletesen osszuk el a karikákat a tál alján. Sózzuk meg. Erre a rétegre tegyük a vékony kolbászkarikákat, majd a felszeletelt tojásokat. Ízlés szerint 1/2 vagy 1 doboz tejfölt kanállal osszunk el a tojásrétegen. Most jöhet a kockákra vágott párizsi, majd a felső krumpli réteg. A krumplit megsózzuk és az ételt 200 fokos sütőben 30 percig sütjük. Ekkor kivesszük, rákenjük a reszelt sajttal elkevert gulyáskrémes tejfölt, és kb. 30 percre visszatesszük a sütőbe.
Felhasználási területe: - A kanalak, kések, villák, az-az evőeszközök osztott tárolása.
Tisztítása: - Hagyományos módon, nedves ruhával tisztára törüljük. Félévente egyszeri ápolást igényel! - étolajas ruhával vékonyan át kell kenni. Ezzel az eljárással megnöveljük a tartósságát, megóvjuk a kiszáradástól és attól, hogy elrepedjen.
Figyelem! - Mosogatógépbe nem rakható!
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 36 cm
- szélesség: 29 cm
- magasság: 5 cm
- tömeg: 0,850 kg
Figyelem!
- A feltüntetett szélességi és hosszúság méretek, egy-két centiméterrel eltérhetnek, negatív vagy pozitív irányba, ami a tömeget is befolyásolja. Ennek az oka a gyártás során figyelembe vett gazdaságos faanyag felhasználás.
Rekeszek száma: 5
Rekeszek méretei:
1 db 20×6×4,50 cm
1 db 34×6×4,50 cm
3 db 27×6×4,50 cm
Rakott krumpli
Hozzávalók:
1,5 kg krumpli
20 dkg (füstölt) párizsi
1/2 szál száraz paprikás kolbász
4 tojás
1,5 - 2 doboz tejföl
5 dkg sajt
1 teáskanál gulyáskrém
só, kevés olíva olaj
Elkészítése:
A krumplit megfőzzük és meghámozzuk. A tojásokat főzzük keményre és karikázzuk fel. A főzés ideje alatt vágjuk kis kockákra a párizsit, és karikázzuk fel vékonyan a kolbászt. A sajtot reszeljük le és keverjük el 1 doboz tejföllel, valamint egy 1 teáskanál gulyáskrémmel. Az összeállításnál a következők szerint járjunk el: egy sütőtál alját szilikon ecsettel vékonyan kenjünk meg olajjal. A krumpli adag felét karikázzuk fel a sütőtál felett úgy, hogy egyidejűleg egyenletesen osszuk el a karikákat a tál alján. Sózzuk meg. Erre a rétegre tegyük a vékony kolbászkarikákat, majd a felszeletelt tojásokat. Ízlés szerint 1/2 vagy 1 doboz tejfölt kanállal osszunk el a tojásrétegen. Most jöhet a kockákra vágott párizsi, majd a felső krumpli réteg. A krumplit megsózzuk és az ételt 200 fokos sütőben 30 percig sütjük. Ekkor kivesszük, rákenjük a reszelt sajttal elkevert gulyáskrémes tejfölt, és kb. 30 percre visszatesszük a sütőbe.
Paraméterek
Állvány - Eszköztartó | |
A termék anyag összetétele: | Tölgyfa |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Kemencébe tehető: | Nem |
Sütőbe tehető: | Nem |
A gyerekek hozzáférhetnek: | Szülői felügyelet nélkül nem |
Elhasadhat: | Helytelen használatkor igen |
Eltörhet, ha leejtem: | Előfordulhat |
Eltörheti a lábam, ha ráesik: | Előfordulhat |
Gyerekek elől el kell zárni: | Nem árt, ha el van zárva |
Megpenészedhet: | Nedves környezetben igen |
Nyílt láng érheti: | Szigorúan TILOS |
Nyílt lángra tehető: | Szigorúan TILOS |
Szabadon tárolható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*