- Főoldal
- Termékcsoportok
- Fa konyhai termékek
- Fa vágódeszka, hentes vágódeszka 40×25×5 cm
Fa vágódeszka, hentes vágódeszka 40×25×5 cm
Fa vágódeszka, hentes vágódeszka 40×25×5 cm
húsvágó deszka, vastag vágódeszka, fa deszka, konyhai vágódeszka, fa lapító
Ár:
8.990 Ft
Cikkszám:
HU114933-GYL
Gyártói cikkszám:
11493
Vonalkód:
5999036114933
Súly:
3.40 kg
Szélesség:
25.50 cm
Hosszúság:
40 cm
Magasság:
5 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
A fa vágódeszka, hentes vágódeszka 40×25×5 cm elengedhetetlen tartozéka az konyhafelszerelésünknek, a célszerűsége pedig vitathatatlan. Feladata, hogy minden szempontból megfeleljen a zöldségek, gyümölcsök, húsok rajta történő darabolásának. A fa vágódeszka, hentes vágódeszka anyaga első osztályú szárított bükkfa, magyar kisiparos által kézzel és géppel megmunkált egyedi darab, ezért két azonos formátumú termék között kevés (minimális) méretkülönbség előfordulhat.
Felhasználási területe: - A húsok, csontok, zöldségek késsel, csontvágó bárdal rajta történő darabolása és a hússzeletek előkészítése a sütéshez klopfolással.
Tisztítása: - Minden használat után forró szódabikarbónás vízzel mossuk le, ha szükséges kefével tisztítsuk meg, majd ezután élére támasztva, vagy felfüggesztett állapotban szárítsuk meg. Félévente egyszeri ápolást igényel! - étolajas ruhával vékonyan át kell kenni. Ezzel az eljárással megnöveljük a tartósságát, megóvjuk a kiszáradástól és attól, hogy elrepedjen.
Figyelem! - Mosogatógépbe nem rakható!
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 40 cm
- szélesség: 25,50 cm
- magasság (vastagság): 5 cm
- tömeg: 3,40 kg
Figyelem!
- A feltüntetett szélességi és hosszúság méretek, egy-két centiméterrel eltérhetnek, negatív vagy pozitív irányba, ami a tömeget is befolyásolja. Ennek az oka a gyártás során figyelembe vett gazdaságos faanyag felhasználás.
A legfinomabb házikolbász, a falusi recept szerint így készül!
Hozzávalók 25 db kolbászhoz:
3 kg sertéshús
1,5 kg marhahús
3 fej fokhagyma
2 evőkanál piros paprika
1 kiskanál csípős pirospaprika
1 kiskanál őrölt bors
6 -7 dkg durva só (tetszés szerint)
sertésbél
Elkészítése:
Tisztítsuk és mossuk meg alaposan a sertésbél vigyázzunk, hogy ne szakítsuk el. Keverjünk el egy evőkanál sót, 300 ml vízbe. Szeleteljük apró darabokra a húsokat, keverjük össze egy lábasban és daráljuk le. Adjuk hozzá a ledarált húshoz az összezúzott fokhagymát, a sót, a borsot és egy kevés sós vizet, azután pedig adjuk hozzá a többi fűszert. Ha a ledarált hús száraz, darálhatunk hozzá egy kis szalonnát, hogy szaftosabb kolbászt kapjunk. Dolgozzuk össze a kezünkkel a kolbászhúst, hogy a fűszer jól átjárja. Hagyjuk a húst egy éjszakán keresztül hűtőben állni. Amikor elkészült a kolbászhús és a bél is elő van, készítve elkezdhetjük a kolbászt betölteni.
Ez nagyon egyszerű művelet, a húsdarálóra felszereljük a kolbásztöltő alkatrészt, ráhúzzuk a bél-t és kezdődhet a munka. A kolbászbetöltésénél arra kell vigyáznunk, hogy ne kerüljön a bélbe levegő és szép egyenletes módon töltsük, ne legyen se túl lágyra, se túl keményre töltve, mert akkor a sütésnél kidurran. Egy – egy hosszabb darab betöltése után tekerjünk egyet a kolbászon, olyan ez mintha egy görcsöt kötnénk rá, hogy ne menjen közé levegő. A házilag készített kolbászt fogyaszthatjuk sülve, főve ki hogyan szereti, csak arra kell ügyelnünk, hogy a hőmérséklet, amelyen a kolbászt sütjük vagy főzzük, ne haladja meg a 80 fokot, mert akkor a kolbász kiszárad és nem lesz szaftos.
Felhasználási területe: - A húsok, csontok, zöldségek késsel, csontvágó bárdal rajta történő darabolása és a hússzeletek előkészítése a sütéshez klopfolással.
Tisztítása: - Minden használat után forró szódabikarbónás vízzel mossuk le, ha szükséges kefével tisztítsuk meg, majd ezután élére támasztva, vagy felfüggesztett állapotban szárítsuk meg. Félévente egyszeri ápolást igényel! - étolajas ruhával vékonyan át kell kenni. Ezzel az eljárással megnöveljük a tartósságát, megóvjuk a kiszáradástól és attól, hogy elrepedjen.
Figyelem! - Mosogatógépbe nem rakható!
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 40 cm
- szélesség: 25,50 cm
- magasság (vastagság): 5 cm
- tömeg: 3,40 kg
Figyelem!
- A feltüntetett szélességi és hosszúság méretek, egy-két centiméterrel eltérhetnek, negatív vagy pozitív irányba, ami a tömeget is befolyásolja. Ennek az oka a gyártás során figyelembe vett gazdaságos faanyag felhasználás.
A legfinomabb házikolbász, a falusi recept szerint így készül!
Hozzávalók 25 db kolbászhoz:
3 kg sertéshús
1,5 kg marhahús
3 fej fokhagyma
2 evőkanál piros paprika
1 kiskanál csípős pirospaprika
1 kiskanál őrölt bors
6 -7 dkg durva só (tetszés szerint)
sertésbél
Elkészítése:
Tisztítsuk és mossuk meg alaposan a sertésbél vigyázzunk, hogy ne szakítsuk el. Keverjünk el egy evőkanál sót, 300 ml vízbe. Szeleteljük apró darabokra a húsokat, keverjük össze egy lábasban és daráljuk le. Adjuk hozzá a ledarált húshoz az összezúzott fokhagymát, a sót, a borsot és egy kevés sós vizet, azután pedig adjuk hozzá a többi fűszert. Ha a ledarált hús száraz, darálhatunk hozzá egy kis szalonnát, hogy szaftosabb kolbászt kapjunk. Dolgozzuk össze a kezünkkel a kolbászhúst, hogy a fűszer jól átjárja. Hagyjuk a húst egy éjszakán keresztül hűtőben állni. Amikor elkészült a kolbászhús és a bél is elő van, készítve elkezdhetjük a kolbászt betölteni.
Ez nagyon egyszerű művelet, a húsdarálóra felszereljük a kolbásztöltő alkatrészt, ráhúzzuk a bél-t és kezdődhet a munka. A kolbászbetöltésénél arra kell vigyáznunk, hogy ne kerüljön a bélbe levegő és szép egyenletes módon töltsük, ne legyen se túl lágyra, se túl keményre töltve, mert akkor a sütésnél kidurran. Egy – egy hosszabb darab betöltése után tekerjünk egyet a kolbászon, olyan ez mintha egy görcsöt kötnénk rá, hogy ne menjen közé levegő. A házilag készített kolbászt fogyaszthatjuk sülve, főve ki hogyan szereti, csak arra kell ügyelnünk, hogy a hőmérséklet, amelyen a kolbászt sütjük vagy főzzük, ne haladja meg a 80 fokot, mert akkor a kolbász kiszárad és nem lesz szaftos.
Paraméterek
Fatermék | |
A termék anyag összetétele: | Bükkfa |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Mosógépben mosható: | Nem |
Kemencébe tehető: | Nem |
Sütőbe tehető: | Nem |
A gyerekek hozzáférhetnek: | Szülői felügyelet nélkül nem |
Elhasadhat: | Helytelen használatkor igen |
Eltörhet, ha leejtem: | Előfordulhat |
Eltörheti a lábam, ha ráesik: | Igen |
Gyerekek elől el kell zárni: | Nem árt, ha el van zárva |
Megpenészedhet: | Nedves környezetben igen |
Nyílt láng érheti: | Szigorúan TILOS |
Nyílt lángra tehető: | Szigorúan TILOS |
Szabadon tárolható: | Igen |
Színét megváltoztathatja: | Hosszas használat után igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*