- Főoldal
- Termékcsoportok
- Evőeszközök
- Fa evőeszköztartó, fiók rendszerező 7 rekeszes
Fa evőeszköztartó, fiók rendszerező 7 rekeszes
Fa evőeszköztartó, fiók rendszerező 7 rekeszes
fiókos evőeszköztartó, fiókos evőeszköz-tároló, evőeszköz rendszerező
Ár:
13.650 Ft
Cikkszám:
HU510046-7-GYL
Gyártói cikkszám:
51004
Vonalkód:
5997493510046
Gyártó:
Súly:
1.25 kg
Szélesség:
36 cm
Hosszúság:
43 cm
Magasság:
5 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
A fa evőeszköztartó, fiók rendszerező 7 rekeszes elengedhetetlen tartozéka az konyhafelszerelésünknek, a célszerűsége pedig vitathatatlan. Feladata, hogy minden szempontból megfeleljen a kanalak, kések, villák rendszerezett tárolására. A fa evőeszköztartó, fiók rendszerező anyaga első osztályú szárított bükkfa, magyar kisiparos által kézzel és géppel megmunkált egyedi darab, ezért két azonos formátumú termék között kevés (minimális) méretkülönbség előfordulhat.
Felhasználási területe: - A kanalak, kések, villák, az-az evőeszközök osztott tárolása.
Tisztítása: - Hagyományos módon, nedves ruhával tisztára törüljük. Félévente egyszeri ápolást igényel! - étolajas ruhával vékonyan át kell kenni. Ezzel az eljárással megnöveljük a tartósságát, megóvjuk a kiszáradástól és attól, hogy elrepedjen.
Figyelem! - Mosogatógépbe nem rakható!
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 43 cm
- szélesség: 36 cm
- magasság: 5 cm
- tömeg: 1,25 kg
Figyelem!
- A feltüntetett szélességi és hosszúság méretek, egy-két centiméterrel eltérhetnek, negatív vagy pozitív irányba, ami a tömeget is befolyásolja. Ennek az oka a gyártás során figyelembe vett gazdaságos faanyag felhasználás.
Rekeszek száma: 5
Rekeszek méretei:
3 db 28×6×4,50 cm
2 db 35×6×4,50 cm
1 db 20×6×4,50 cm
1 db 34×6×4,50 cm
Báránycomb töltött gombával
Hozzávalók 6 személyre:
1 báránycomb (kb. 1,5 kg)
2 gerezd fokhagyma
5 evőkanál olívaolaj
2 teáskanál provence-i fűszerkeverék
1 csomó leveszöldség
1 zeller, 1 póréhagyma
1/2 I száraz fehérbor
legalább 6 nagy fejű csiperkegomba (kb. 30 dkg)
1 közepes fej vöröshagyma
1 teáskanál vaj vagy margarin
1 csokor petrezselyemzöld
15 dkg tejszínes krémsajt
3 teáskanál étkezési búzakeményítő
1 dl tejszín
só, fehér bors
a díszítéshez tetszés szerint zöldfűszerek
Elkészítése:
A báránycombról a faggyút és az inakat éles késsel eltávolítjuk. A fokhagymát összezúzzuk vagy igen apró kockákra vágjuk. 2 evőkanál olívaolajban elkeverjük a fokhagymát, a szárított provence-i fűszereket, a sót meg a borsot, majd a húst körös-körül megkenjük. Kb. 15 percig pácoljuk. A maradék felforrósított olajon a bárányhúst minden oldalról megpirítjuk, majd előmelegített sütőben, 200 fokon (gáztűzhelynél 3-as fokozaton) kb. 1/2 órát sütjük. A leveszöldséget, a zellert meg a póréhagymát feldaraboljuk, és a hús mellé helyezzük. További 1/2 órát sütjük. Közben időnként meglocsoljuk a fehérborral. A töltelékhez a gombaszárakat óvatosan kicsavarjuk, és a vöröshagymával együtt apróra felkockázzuk. A felforrósított vajon megpároljuk, és sóval, borssal fűszerezzük. A felaprított petrezselyemzöldet elkeverjük a krémsajttal, majd a hagymás-fűszeres gombavagdalékhoz keverjük. A masszával megtöltjük a gombafejeket. A báránysültet kivesszük a sütőből, és melegen tartjuk. A gombafejeket a még forró sütőbe toljuk, amíg átsülnek, illetve amíg a krémsajtos töltelék megolvad (kb. 10 perc). A leszűrt pecsenyelevet felforraljuk, besűrítjük a kevés tejszínnel elkevert keményítővel, majd hozzáadjuk a maradék tejszínt. A mártást sóval, borssal ízesítjük. A báránycombot a töltött gombafejekkel tálra helyezzük, és zöldfűszerekkel tetszés szerint díszítjük. A mártást külön kínáljuk hozzá.
Felhasználási területe: - A kanalak, kések, villák, az-az evőeszközök osztott tárolása.
Tisztítása: - Hagyományos módon, nedves ruhával tisztára törüljük. Félévente egyszeri ápolást igényel! - étolajas ruhával vékonyan át kell kenni. Ezzel az eljárással megnöveljük a tartósságát, megóvjuk a kiszáradástól és attól, hogy elrepedjen.
Figyelem! - Mosogatógépbe nem rakható!
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 43 cm
- szélesség: 36 cm
- magasság: 5 cm
- tömeg: 1,25 kg
Figyelem!
- A feltüntetett szélességi és hosszúság méretek, egy-két centiméterrel eltérhetnek, negatív vagy pozitív irányba, ami a tömeget is befolyásolja. Ennek az oka a gyártás során figyelembe vett gazdaságos faanyag felhasználás.
Rekeszek száma: 5
Rekeszek méretei:
3 db 28×6×4,50 cm
2 db 35×6×4,50 cm
1 db 20×6×4,50 cm
1 db 34×6×4,50 cm
Báránycomb töltött gombával
Hozzávalók 6 személyre:
1 báránycomb (kb. 1,5 kg)
2 gerezd fokhagyma
5 evőkanál olívaolaj
2 teáskanál provence-i fűszerkeverék
1 csomó leveszöldség
1 zeller, 1 póréhagyma
1/2 I száraz fehérbor
legalább 6 nagy fejű csiperkegomba (kb. 30 dkg)
1 közepes fej vöröshagyma
1 teáskanál vaj vagy margarin
1 csokor petrezselyemzöld
15 dkg tejszínes krémsajt
3 teáskanál étkezési búzakeményítő
1 dl tejszín
só, fehér bors
a díszítéshez tetszés szerint zöldfűszerek
Elkészítése:
A báránycombról a faggyút és az inakat éles késsel eltávolítjuk. A fokhagymát összezúzzuk vagy igen apró kockákra vágjuk. 2 evőkanál olívaolajban elkeverjük a fokhagymát, a szárított provence-i fűszereket, a sót meg a borsot, majd a húst körös-körül megkenjük. Kb. 15 percig pácoljuk. A maradék felforrósított olajon a bárányhúst minden oldalról megpirítjuk, majd előmelegített sütőben, 200 fokon (gáztűzhelynél 3-as fokozaton) kb. 1/2 órát sütjük. A leveszöldséget, a zellert meg a póréhagymát feldaraboljuk, és a hús mellé helyezzük. További 1/2 órát sütjük. Közben időnként meglocsoljuk a fehérborral. A töltelékhez a gombaszárakat óvatosan kicsavarjuk, és a vöröshagymával együtt apróra felkockázzuk. A felforrósított vajon megpároljuk, és sóval, borssal fűszerezzük. A felaprított petrezselyemzöldet elkeverjük a krémsajttal, majd a hagymás-fűszeres gombavagdalékhoz keverjük. A masszával megtöltjük a gombafejeket. A báránysültet kivesszük a sütőből, és melegen tartjuk. A gombafejeket a még forró sütőbe toljuk, amíg átsülnek, illetve amíg a krémsajtos töltelék megolvad (kb. 10 perc). A leszűrt pecsenyelevet felforraljuk, besűrítjük a kevés tejszínnel elkevert keményítővel, majd hozzáadjuk a maradék tejszínt. A mártást sóval, borssal ízesítjük. A báránycombot a töltött gombafejekkel tálra helyezzük, és zöldfűszerekkel tetszés szerint díszítjük. A mártást külön kínáljuk hozzá.
Paraméterek
Fatermék | |
A termék anyag összetétele: | Tölgyfa |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Mosógépben mosható: | Nem |
Kemencébe tehető: | Nem |
Sütőbe tehető: | Nem |
A gyerekek hozzáférhetnek: | Szülői felügyelet nélkül nem |
Elhasadhat: | Helytelen használatkor igen |
Eltörhet, ha helytelenül használom: | Előfordulhat |
Eltörhet, ha leejtem: | Előfordulhat |
Eltörheti a lábam, ha ráesik: | Igen |
Gyerekek elől el kell zárni: | Nem árt, ha el van zárva |
Megpenészedhet: | Nedves környezetben igen |
Nyílt láng érheti: | Szigorúan TILOS |
Nyílt lángra tehető: | Szigorúan TILOS |
Szabadon tárolható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*