Fa tányér alátétes vágódeszka 46×27 cm

Fa tányér alátétes vágódeszka 46×27×5 cm, 2 db 23 cm átmérőjű 2,57 cm vastag fatányérral
Fa tányér alátétes vágódeszka 46×27×5 cm, 2 db 23 cm átmérőjű 2,57 cm vastag fatányérral
Fa tányér alátétes vágódeszka 46×27 cm
Fa tányér alátétes vágódeszka 46×27 cm
Fa tányér alátétes vágódeszka 46×27 cm
Fa tányér alátétes vágódeszka 46×27 cm
fatányér alátétes vágódeszkával, vágódeszka fatányérral
Ár:
14.990 Ft
Cikkszám:
HU116131
Vonalkód:
5999559116131
Súly:
2.12 kg
Szélesség:
27 cm
Hosszúság:
46 cm
Magasság:
5 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:

A Fa tányér alátétes vágódeszka 46×27 cm -es tartalmaz egy fa vágódeszkát és 2 db fatányért. A deszka feladata, hogy minden szempontból megfeleljen a zöldségek, gyümölcsök, húsok rajta történő darabolásának. A fatányér, mélyedéssel rendelkező, a sültek, köretek és savanyúságok tálalására, felszolgálására kialakított vastagabb deszkaszerű eszköz. Anyaguk első osztályú szárított bükkfa méhviasszal kezelve. Magyar kisiparos által kézzel és géppel megmunkált egyedi darabok, ezért két azonos formátumú vágódeszka és tányér között csekély méretkülönbség előfordulhat. Minden használat után a forró szódabikarbónás vízzel mossuk el, ha szükséges kefével tisztítsuk meg, majd ezután felfüggesztett állapotban szárítsuk meg. Félévente egyszeri ápolást igényelnek, étolajas ecsettel, ruhával jó át kell kenni, így megóvjuk a kiszáradástól és attól, hogy elrepedjen. Figyelem, mosogatógépbe nem rakható!

Részletes méretleírás:
Vágódeszka:
- hosszúság: 46 cm
- szélesség: 27 cm
- magasság (vastagság): 5 cm
- tömeg: 2,125 kg
- anyagvastagság: 1,82 cm
Fatányér:
- átmérő: 23 cm
- magasság: 2,57 cm
- tömeg: 0,525 kg

Erdélyi fatányéros

Hozzávalók:
 25 dkg sertéskaraj
 25 dkg borjúcomb
 25 dkg bélszín
 15 dkg füstölt szalonna
 10 dkg zsír
 80 dkg főtt burgonya
 - só ízlés szerint

Elkészítése:
Mindegyik húsból négy szeletet vágunk, enyhén kiveregetjük (klopfoljuk), megsózzuk és lisztbe mártjuk. Serpenyőben kevés zsírt hevítünk és a hússzeleteket beletéve szép pirosra sütjük. Ez után a visszamaradt zsírban megsütjük a bevagdosott szalonnaszeleteket úgy, hogy ropogósra süljenek.
Utoljára az ízes szalonnazsírba tesszük a karikákra szelt főtt burgonyát, és erős tűzön megpirítjuk.
A tál szegélyét idénysalátákkal körberakjuk, közepébe helyezzük el a pirított burgonyát, amelyre ráhelyezzük a frissen sütött hússzeleteket, tetejére téve a szalonna kakastaréjokat.
Úgy is változtathatjuk, hogy bélszín helyett borjúmájat használunk, és nem csak lisztbe mártva sütjük a húsokat; a borjút kirántva, a karajt párizsi szeletnek panírozva, a májat lisztbe mártva sütjük ki. Tálaláskor a krumpli mellett párolt rizsből kis félgömböket formázhatunk, káposztasalátával, csemege uborkával, almapaprikával, céklával szegélyezzük.

Fatermék
A termék anyag összetétele:Bükkfa
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak