- Főoldal
- Termékcsoportok
- Kések - Vágóeszközök
- Mágneses fali késtartó 38 cm
Mágneses fali késtartó 38 cm
Mágneses fali késtartó 38 cm
mágneses késtartó sin, falra szerelhető mágneses késtartó
Ár:
1.550 Ft
Cikkszám:
HU451456
Gyártói cikkszám:
404376
Vonalkód:
5999045451456
Gyártó:
Súly:
31.50 dkg
Szélesség:
5 cm
Hosszúság:
38 cm
Magasság:
1.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a mágneses fali késtartó 38 cm -es kínálatunkból! Falra szerelhető hosszú két darab mágnes sín, egymással párhuzamosan műanyag házban, melynek segítségével könnyen elérhetővé válnak a gyakrabban használt konyhai kések, olló, vagy akár konzervnyitók is. Anyaga fém, műanyag és mágnes. Falra rögzíthető.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 38 cm
- szelesség: 5 cm
- magasság: 1 cm
- tömeg: 0,315 kg
Borjúragu
Hozzávalók:
10 dkg felkockázott, főtt borjúhús
10 dkg felkockázott, főtt csirkemell
10 dkg felkockázott, főtt sampinyongomba
5 dkg felkockázott, füstölt marhanyelv, vagy gépsonka
1 dkg vaj
1 kis fej felkockázott hagyma
1 púpozott evőkanálnyi liszt
3,75 dl szárnyas húslé
2,5 dl tejszín
só
fehérbors
citromlé
Worchester-szósz
Elkészítése:
Egy deka vajon egy kis fej kockára vágott hagymát üvegesre megfuttatunk, egy púpozott evőkanálnyi liszttel 10 percig kis lángon hevítjük (nem szabad, hogy megbarnuljon), majd ráöntjük a szárnyas alaplevet, s ezzel kb. húsz percig főzzük. Ekkor hozzáadjuk az időközben felére befőzött tejszínt. Belekeverjük a felkockázott hozzávalókat is, majd felforrósítjuk, sóval, borssal, citromlével ízesítjük. Tálaláskor meglocsolhatjuk Worchester-szósszal is.
Előételként pirítóssal ajánlható, sós-borsos hirtelensült karajszeletre rágrillezve kiváló kiegészítő lehet, míg rizzsel, vagy burgonyakrokettel körítve önálló ételként is megállja a helyét.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 38 cm
- szelesség: 5 cm
- magasság: 1 cm
- tömeg: 0,315 kg
Borjúragu
Hozzávalók:
10 dkg felkockázott, főtt borjúhús
10 dkg felkockázott, főtt csirkemell
10 dkg felkockázott, főtt sampinyongomba
5 dkg felkockázott, füstölt marhanyelv, vagy gépsonka
1 dkg vaj
1 kis fej felkockázott hagyma
1 púpozott evőkanálnyi liszt
3,75 dl szárnyas húslé
2,5 dl tejszín
só
fehérbors
citromlé
Worchester-szósz
Elkészítése:
Egy deka vajon egy kis fej kockára vágott hagymát üvegesre megfuttatunk, egy púpozott evőkanálnyi liszttel 10 percig kis lángon hevítjük (nem szabad, hogy megbarnuljon), majd ráöntjük a szárnyas alaplevet, s ezzel kb. húsz percig főzzük. Ekkor hozzáadjuk az időközben felére befőzött tejszínt. Belekeverjük a felkockázott hozzávalókat is, majd felforrósítjuk, sóval, borssal, citromlével ízesítjük. Tálaláskor meglocsolhatjuk Worchester-szósszal is.
Előételként pirítóssal ajánlható, sós-borsos hirtelensült karajszeletre rágrillezve kiváló kiegészítő lehet, míg rizzsel, vagy burgonyakrokettel körítve önálló ételként is megállja a helyét.
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*