Edényfogó teflonos hosszított kesztyű

Teflonos hosszított forróedényt fogó hőálló pamut kesztyű 33 cm hosszú, csuklónál 16 cm széles.
Teflonos hosszított forróedényt fogó hőálló pamut kesztyű 33 cm hosszú, csuklónál 16 cm széles.
Edényfogó teflonos hosszított kesztyű
Edényfogó teflonos hosszított kesztyű
Edényfogó teflonos hosszított kesztyű
Edényfogó teflonos hosszított kesztyű
teflon kesztyű, hőálló kestyű
Ár:
1.650 Ft
Cikkszám:
HU426768
Gyártói cikkszám:
884071
Vonalkód:
5999045426768
Gyártó:
Súly:
5 dkg
Szélesség:
16 cm
Hosszúság:
33 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap
Átlagos értékelés:

A forró edényekkel óvatosan kell bánni. Az edényfogó teflonos hosszított kesztyű gondoskodik arról, hogy ne égessük meg a kezünket, és ne ejtsük le a frissen kisült süteményt vagy vacsorát a konyha padlózatára. Az anyaga poliészter és pamut. A teflonos edényfogó kesztyű mosógépben mosható.

Részletes méretleírás:
- hosszúság: 33 cm
- szélesség csuklónál: 16 cm; - hüvelykujjnál: 16 cm; - ujjbegynél: 9 cm
- tömege: 0,050 kg

Kacsasült

Hozzávalók:
 1,50 és 2,50 kg közötti kacsa
 1 alma
 1 narancs
 1 szál rozmaring
- szárnyas fűszerkeverék
- fokhagyma, só, bors
- majoránna

Elkészítése:
A kacsának a bőrét több helyen átvágjuk, hogy könnyebben kisüljön a zsírja és így ropogósabb lesz a bőre. Bedörzsöljük alaposan a fűszerekkel, belül is. A hasüregébe tesszük a negyedelt narancsot, az almát (négybe vágva) és a rozmaring szálat. Körülbelül 2 órát hagyjuk állni, hogy jól átjárják a fűszerek. Miután letelt az idő a kacsát kacsasütőbe (öntöttvas, króm-nikkel) tesszük egy beleillő rácsra nem fontos (csináltassunk rácsot, megéri). Hideg sütőbe tesszük és kb. 160 fokon mérsékelt lángon sütjük. . Sülés közben időközönként a kacsát a szárnyaira és a combjára fektetjük, hogy a zsír jobban kisüljön. Ahogy a sült barnulni kezd, a forró vízből ¼ litert locsoljunk fokozatosan a sütőbe. Ezzel a szafttal néha öntözzük meg a kacsát is és a víz felét hagyjuk elpárologni. Többször megforgatjuk, locsolgatjuk. Ha úgy látjuk, hogy már eléggé puha, 1 tűt beleszúrva ellenőrizzük, levesszük a tetőt és a tálból kivett pecsenyelével elkevert narancslével locsolgatjuk. Fordítsuk meg többször, míg egyformán pirosra, ropogósra megsül.
   
Javaslatok:
A rács azért kell alá, mert így nem ázik a pecsenye lében és ropogósabb, pirosabb, gusztusosabb lesz. Burgonya lepénnyel, őszibarack és ananász befőttekkel (konzerv) kínáljuk. A kacsahús zsírszegény.

Konyhai segédeszköz
A termék anyag összetétele:Poliészter és pamut
Mosogatógéppel mosható:Nem
Mosógépben mosható:Nem
Szín:Szürke

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek