Rozsdamentes lisztszita 20D

Henger alakú keret az alján kifeszített vékony fémszálú, sűrűszövésű hálós konyhai és cukrász eszköz
Henger alakú keret az alján kifeszített vékony fémszálú, sűrűszövésű hálós konyhai és cukrász eszköz
Henger alakú keret az alján kifeszített vékony fémszálú, sűrűszövésű hálós konyhai és cukrász eszköz
Henger alakú keret az alján kifeszített vékony fémszálú, sűrűszövésű hálós konyhai és cukrász eszköz
Henger alakú keret az alján kifeszített vékony fémszálú, sűrűszövésű hálós konyhai és cukrász eszköz
Rozsdamentes lisztszita 20D
fém szita, rozsdamentes szita
Ár:
1.550 Ft
Cikkszám:
HU053057-20
Vonalkód:
5996562053057
Gyártó:
Súly:
9.50 dkg
Ürtartalom:
1.50 l
Magasság:
5.30 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
14 napos elállási jog
Átlagos értékelés:

A Rozsdamentes lisztszita 20D nem hiányozhat a konyhából. Ez egy háztartási eszköz, ami hengeresre alakított nemesacél keretből és a benne kifeszített vékony acél szövedékből készült. Ide-oda mozgatásával (rázó mozdulatok) a szemcsés vagy por alakú őrlemény kisebb és nagyobb szemcséit választjuk szét.

Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 20 cm; - külső: 21 cm
- magasság belső: 5 cm; - külső: 5,30 cm
- tömege: 0,095 kg
- űrtartalom: 1,70 liter

Krumplis házikenyér

Hozzávalók:
 1 kg finomliszt
 30-40 dkg főtt, áttört burgonya
 3 dkg só
 4 dkg élesztő
 5-6 dl víz
 1 dl olaj
 1 evőkanál cukor
 1 evőkanál tejpor

Elkészítése:
A burgonyát alaposan megtisztítjuk, megmossuk és héjában, sós vízben puhára főzzük. A puhára főzött burgonyát meghámozzuk, és még melegen áttörjük. Hagyjuk kihűlni, és utána a langyos átszitált liszttel egy nagyobb méretű tálban összedolgozzuk. Az élesztőt 1 dl vízzel, a cukorral és a tejporral összekeverjük és kelni hagyjuk 10-15 percig. Ezután ráöntjük a burgonyás lisztre és összedolgozzuk a megkelt élesztővel. Vízben feloldjuk a sót, fokozatosan hozzáöntjük a liszthez és megkezdjük a dagasztást. A dagasztás végén a tésztába beledolgozzuk az olajt. Akkor lesz jó a tészta, ha kezünkről és az edény oldaláról könnyen elválik, és az állománya közepesen kemény.
A tésztából cipót formázunk, a tetejét meglisztezzük, konyharuhával letakarjuk, közepesen meleg helyre tesszük, és 3 órát kelesztjük. Ez után ismét átgyúrjuk, tetszés szerint formázzuk, tepsibe helyezzük, majd 60 percig pihentetjük. Ez után tojással megkenjük, 3-4 helyen késsel bevágjuk és közepes erősségű tűzön 50 - 60 percig lassan sütjük.

Szita - Rosta
A termék anyag összetétele:Rozsdamentes acél
Átmérő belső:20.00 cm
Átmérő külső:21.00 cm
Magasság belső:5.00 cm
Magasság külső:5.30 cm
Króm-nikkel nemesacél:Igen
Rozsdamentes:Igen
Mikrohullámú sütőbe tehető :Nem
Mosogatógéppel mosható:Nem
Kemencébe tehető:Nem
Sütőbe tehető:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek