Rozsdamentes lisztszita 24D

Henger alakú keret az alján kifeszített vékony fémszálú, sűrűszövésű hálós konyhai és cukrász eszköz
Henger alakú keret az alján kifeszített vékony fémszálú, sűrűszövésű hálós konyhai és cukrász eszköz
Henger alakú keret az alján kifeszített vékony fémszálú, sűrűszövésű hálós konyhai és cukrász eszköz
Henger alakú keret az alján kifeszített vékony fémszálú, sűrűszövésű hálós konyhai és cukrász eszköz
Henger alakú keret az alján kifeszített vékony fémszálú, sűrűszövésű hálós konyhai és cukrász eszköz
Rozsdamentes lisztszita 24D
rozsdamentes szita, fém szita, króm szita
Ár:
1.750 Ft
Cikkszám:
HU053057-24
Vonalkód:
5996562053057
Gyártó:
Súly:
9.50 dkg
Ürtartalom:
2.15 l
Magasság:
5.30 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
14 napos elállási jog
Átlagos értékelés:

A Rozsdamentes lisztszita 24 D nélkülözhetetlen a konyhából. Ez nem más, mint egy háztartási eszköz, ami hengeresre alakított nemesacél keretből és a benne kifeszített vékony acél szövedékből készült. Ide-oda mozgatásával (rázó mozdulatok) a szemcsés vagy por alakú őrlemény kisebb és nagyobb szemcséit választjuk szét.

Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 23,50 cm; - külső: 24,30 cm
- magasság belső: 5 cm; - külső: 5,30 cm
- tömege: 0,090 kg
- űrtartalom: 2,10 liter

Hozzávalók 16 szelethez

A tésztához:
 6 tojás
 3 dkg sütőmargarin
 12 dkg porcukor
 12 dkg liszt

A krémhez:
 6 tojás
 15 dkg porcukor
 10 dkg reszelt étcsokoládé
 20 dkg sütőmargarin
 2 tasak vaníliás cukor

A mázhoz:
 1 kávéskanál sütőmargarin
 15 dkg kristálycukor
 néhány csepp citromlé
 vaj a kés kenéséhez

Elkészítése:
 1. A tésztához a tojásokat szétválasztjuk, a vajat/margarint felolvasztjuk, hagyjuk langyosra hűlni. Sütőpapírból kivágunk 6 db 26 cm átmérőjű korongot, tepsikre fektetjük őket. A sütőt előmelegítjük 220 Celsius-fokra (gázsütő: 3. fokozat).
 2. A tésztához a tojásfehérjéket kemény habbá verjük. A tojás sárgákat habosra keverjük a porcukorral, apránként, felváltva hozzáadjuk a lisztet és a tojáshabot, végül a vajat.
 3. Arányosan elosztva a papírkorongok tetejére simítjuk a masszát, és a forró sütőben, amilyen gyors egymásutánban csak tudjuk, világosra sütjük. Azonnal kivesszük a tepsiből, egyenként a tetejükre helyezünk egy 24 cm átmérőjű tortakarikát, és körbevágjuk a szegélyüket, hogy azonos nagyságú lapokat kapjunk. Hagyjuk kihűlni.
 4. A krémhez a tojásokat simára keverjük a porcukorral és a csokoládéval, meleg vízfürdőbe állítva, folyamatosan keverve besűrítjük, kihűtjük. A vajat/margarint habosra keverjük a vaníliás cukorral, kanalanként hozzákeverjük a kihűlt krémet.
 5. A legszebb lapot félretesszük, a többit megkenjük a krémmel, egymásra illesztjük, kissé le is nyomjuk őket. Vékonyan bevonjuk a krémmel a torta oldalát is, és a hűtőszekrényben hagyjuk megdermedni (3 óra).
 6. A mázhoz egy kis lábasban felolvasztjuk a vajat/margarint, hozzáadjuk a cukrot és a citromlét, aranysárgára pirítjuk, vajjal megkent széles pengéjű késsel a félretett lapra simítjuk (gyorsan kell dolgozni, mert hamar dermed!). Még melegen, minden vágás előtt vajjal átkent késsel 16 szeletre vágjuk. Tálaláskor egyenként a torta tetejére illesztjük a karamell-lapokat, és azok mentén szeleteljük fel a tortát.

Szita - Rosta
A termék anyag összetétele:Rozsdamentes acél
Átmérő belső:23.50 cm
Átmérő külső:24.30 cm
Magasság belső:5.00 cm
Magasság külső:5.30 cm
Króm-nikkel nemesacél:Igen
Rozsdamentes:Igen
Mikrohullámú sütőbe tehető :Nem
Mosogatógéppel mosható:Nem
Kemencébe tehető:Nem
Sütőbe tehető:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek