Rozsdamentes lisztszita 24D

Rozsdamentes lisztszita 24D
Rozsdamentes lisztszita 24D
Rozsdamentes lisztszita 24D
Rozsdamentes lisztszita 24D
Rozsdamentes lisztszita 24D
Rozsdamentes lisztszita 24D
rozsdamentes szita, fém szita, króm szita
Ár:
1.750 Ft
Cikkszám:
HU053057-24
Vonalkód:
5996562053057
Gyártó:
Súly:
9.50 dkg
Ürtartalom:
2.15 l
Magasság:
5.30 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
14 napos elállási jog
Átlagos értékelés:

A Rozsdamentes lisztszita 24 D nélkülözhetetlen a konyhából. Ez nem más, mint egy háztartási eszköz, ami hengeresre alakított nemesacél keretből és a benne kifeszített vékony acél szövedékből készült. Ide-oda mozgatásával (rázó mozdulatok) a szemcsés vagy por alakú őrlemény kisebb és nagyobb szemcséit választjuk szét.

Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 23,50 cm; - külső: 24,30 cm
- magasság belső: 5 cm; - külső: 5,30 cm
- tömege: 0,090 kg
- űrtartalom: 2,10 liter

Hozzávalók 16 szelethez

A tésztához:
 6 tojás
 3 dkg sütőmargarin
 12 dkg porcukor
 12 dkg liszt

A krémhez:
 6 tojás
 15 dkg porcukor
 10 dkg reszelt étcsokoládé
 20 dkg sütőmargarin
 2 tasak vaníliás cukor

A mázhoz:
 1 kávéskanál sütőmargarin
 15 dkg kristálycukor
 néhány csepp citromlé
 vaj a kés kenéséhez

Elkészítése:
 1. A tésztához a tojásokat szétválasztjuk, a vajat/margarint felolvasztjuk, hagyjuk langyosra hűlni. Sütőpapírból kivágunk 6 db 26 cm átmérőjű korongot, tepsikre fektetjük őket. A sütőt előmelegítjük 220 Celsius-fokra (gázsütő: 3. fokozat).
 2. A tésztához a tojásfehérjéket kemény habbá verjük. A tojás sárgákat habosra keverjük a porcukorral, apránként, felváltva hozzáadjuk a lisztet és a tojáshabot, végül a vajat.
 3. Arányosan elosztva a papírkorongok tetejére simítjuk a masszát, és a forró sütőben, amilyen gyors egymásutánban csak tudjuk, világosra sütjük. Azonnal kivesszük a tepsiből, egyenként a tetejükre helyezünk egy 24 cm átmérőjű tortakarikát, és körbevágjuk a szegélyüket, hogy azonos nagyságú lapokat kapjunk. Hagyjuk kihűlni.
 4. A krémhez a tojásokat simára keverjük a porcukorral és a csokoládéval, meleg vízfürdőbe állítva, folyamatosan keverve besűrítjük, kihűtjük. A vajat/margarint habosra keverjük a vaníliás cukorral, kanalanként hozzákeverjük a kihűlt krémet.
 5. A legszebb lapot félretesszük, a többit megkenjük a krémmel, egymásra illesztjük, kissé le is nyomjuk őket. Vékonyan bevonjuk a krémmel a torta oldalát is, és a hűtőszekrényben hagyjuk megdermedni (3 óra).
 6. A mázhoz egy kis lábasban felolvasztjuk a vajat/margarint, hozzáadjuk a cukrot és a citromlét, aranysárgára pirítjuk, vajjal megkent széles pengéjű késsel a félretett lapra simítjuk (gyorsan kell dolgozni, mert hamar dermed!). Még melegen, minden vágás előtt vajjal átkent késsel 16 szeletre vágjuk. Tálaláskor egyenként a torta tetejére illesztjük a karamell-lapokat, és azok mentén szeleteljük fel a tortát.

Szita - Rosta
A termék anyag összetétele:Rozsdamentes acél
Átmérő belső:23.50 cm
Átmérő külső:24.30 cm
Magasság belső:5.00 cm
Magasság külső:5.30 cm
Króm-nikkel nemesacél:Igen
Rozsdamentes:Igen
Mikrohullámú sütőbe tehető :Nem
Mosogatógéppel mosható:Nem
Kemencébe tehető:Nem
Sütőbe tehető:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek