Sajtosrúdvágó henger

Sajtosrúdvágó henger
Sajtosrúdvágó henger
Sajtosrúdvágó henger
Sajtosrúdvágó henger
Sajtosrúdvágó henger
Sajtosrúdvágó henger
sósrúdvágó, sajtos tésztavágó, tésztavágó henger
Ár:
1.850 Ft
Cikkszám:
CH002867
Gyártói cikkszám:
TOO286
Vonalkód:
6916030002867
Gyártó:
Súly:
10.50 dkg
Szélesség:
5.50 cm
Magasság:
8 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap
Átlagos értékelés:

A sajtosrúdvágó henger a tésztaformázás leggyorsabb módját nyújtja. Nem kell bajlódni az egyesével történő vágással és a formák is szabályosak maradnak. Anyaga szilikon hatású kemény, vegytiszta élelmiszeripari műanyag. Segítségével egyszerre 3 db 1,40 cm széles végtelenített sajtos rudat lehet formázni.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Ne használjunk karcolódást okozó szereket, illetve eszközöket. Mosogatógépben is mosható de nem ajánlott.

Részletes méretleírás:
- átmérő: - vágóhenger: 8 cm
- szélesség: - vágóhenger: 4,20 cm
- szélesség: - hengertartó: 5,50 cm
- szélesség: - vágófelület: 1,40 cm
- hosszúság: - vágófelület: - végtelen
- tömege: 0,105 kg
- vágófelületek száma: 3
Vágófelületek méretei: 3×1,40×végtelen cm

Sajtos rúd recept

Hozzávalók:
 3 dkg élesztő
 0,5 dl tej
 1 kávéskanál cukor
 50 dkg liszt
 25 dkg margarin
 1 db tojás
 1 pohár tejföl
 só ízlés szerint
 20 dkg sajt, lehetőleg trapplistaféle
A kenéshez:
 1 db tojás
A tetejére:
 10 dkg sajt

Elkészítése:
Az élesztőt felfuttatjuk a meglangyosított tejjel, 2 evőkanál liszttel és a cukorral. A maradék lisztet a margarinnal egy tálban elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk az élesztős tejet, a tojást, a tejfölt végül a lereszelt sajtot, és tésztát gyúrunk belőle. Ha összeállt úgy, hogy elválik az edény faláról, hűtőbe tesszük, és kb. 40 percig pihentetjük.
A tésztát lisztezett deszkára tesszük, és vékonyra nyújtjuk, majd a tepsibe helyezzük. A sajtós rúd szaggató ráccsal kivágjuk, a tetejét tojással megkenjük, és 10 percig pihentetjük.
A maradék sajtot lereszeljük, ezzel megszórjuk, és 180 fokon kb. 20-25 perc alatt aranysárgára sütjük.

Cukrász segédeszköz
A termék anyag összetétele:Szilikonalapú műanyag
Átmérő:8.00 cm
Három késes:Igen

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek