- Főoldal
- Termékcsoportok
- Darálók
- Borsőrlő és sószóró
Borsőrlő és sószóró
Borsőrlő és sószóró
kerámia késes borsdaráló, kerámia késes borsőrlő
Ár:
2.850 Ft
Cikkszám:
PH-92812
Gyártó:
Súly:
25 dkg
Ürtartalom:
850 ml
Magasság:
17.50 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
6 hónap
Átlagos értékelés:
Leírás
A borsőrlő és sószóró olyan kézben tartható daráló szerkezet, aminek a segítségével szilárd fűszereket, só kristályokat tudunk apróra törni vagy pórrá zúzni. A működési elve ugyanaz, mint a malmoké, csak lekicsinyített kivitelbe. A borsőrlő és sószóró tégely anyaga műanyag, a hajtórúd és sószóró kupak rozsdamentes krómacél, a daráló szerkezete kerámia.
1. Használati utasítás: A borsőrlő és sószóró 3 szétszedhető részből tevődik össze: - a rögzítő csavar a sószóró lyuggatott kupakkal, - a kisebb sószóró tégely, ami felülhelyezkedik el, - és a fűszerborstartó nagyobbik alsó tégely a daráló szerkezettel, és a működtető rúddal. A rögzítő csavart kicsavarjuk, (ami a kupakkal együtt mozog) és a daráló kisebbik tartályát felfele húzva szétszedjük a darálót. Az alsó nagyobbik tégelyt megtöltjük, fűszerborssal majd ráhelyezzük a felső kisebbik tégelyt figyelve arra, hogy a szögletes acélrúd illeszkedjen, a szögletes lyukba Ezután a felső tégelyt megtöltjük konyhasóval, majd ráhelyezzük a fém kupakot a csavarral, és rácsavarozzuk. Ezzel a csavarral tudjuk állítani, hogy milyen apróra őröljön a darálónk. A felső sótartó tégely egyirányú, vagy oda-vissza történő forgatásával tudunk darálni. Ha a borsdarálónkat a sószóró felével lefele fordítjuk és megrázzuk, akkor só szórunk.
- Használatba vétel előtt szedjük szélt, mosogassuk el forró mosogatószeres vízben, öblítsük le és szárítsuk meg, töltsük fel és máris használhatjuk.
1. Tisztítása: - Első használat és minden újratöltés előtt meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Mosogatógépben nem mosható.
Részletes méretleírás:
- átmérő: 5,60 cm
- magasság: 17,50 cm
- tömeg: 0,250 kg
- űrtartalom: 0,085 liter
Roston sült harcsa
Hozzávalók:
1 kg harcsa
- só, ízlés szerint
- bors, ízlés szerint
- kevés olívaolaj
- fokhagyma
- bazsalikom
- kapor
- petrezselyem,
- őrölt kömény
Elkészítése:
A harcsát kb. 10 mm vastag szeletekre vágjuk. az olívaolajban a fűszerekből elkészítjük a fűszer-keveréket és ezzel bekenjük a harcsa szeleteket és állni hagyjuk egy két órát. Majd a harcsa szeleteket grillen megsütjük. Vöröshagymamártással tálaljuk.
1. Használati utasítás: A borsőrlő és sószóró 3 szétszedhető részből tevődik össze: - a rögzítő csavar a sószóró lyuggatott kupakkal, - a kisebb sószóró tégely, ami felülhelyezkedik el, - és a fűszerborstartó nagyobbik alsó tégely a daráló szerkezettel, és a működtető rúddal. A rögzítő csavart kicsavarjuk, (ami a kupakkal együtt mozog) és a daráló kisebbik tartályát felfele húzva szétszedjük a darálót. Az alsó nagyobbik tégelyt megtöltjük, fűszerborssal majd ráhelyezzük a felső kisebbik tégelyt figyelve arra, hogy a szögletes acélrúd illeszkedjen, a szögletes lyukba Ezután a felső tégelyt megtöltjük konyhasóval, majd ráhelyezzük a fém kupakot a csavarral, és rácsavarozzuk. Ezzel a csavarral tudjuk állítani, hogy milyen apróra őröljön a darálónk. A felső sótartó tégely egyirányú, vagy oda-vissza történő forgatásával tudunk darálni. Ha a borsdarálónkat a sószóró felével lefele fordítjuk és megrázzuk, akkor só szórunk.
- Használatba vétel előtt szedjük szélt, mosogassuk el forró mosogatószeres vízben, öblítsük le és szárítsuk meg, töltsük fel és máris használhatjuk.
1. Tisztítása: - Első használat és minden újratöltés előtt meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Mosogatógépben nem mosható.
Részletes méretleírás:
- átmérő: 5,60 cm
- magasság: 17,50 cm
- tömeg: 0,250 kg
- űrtartalom: 0,085 liter
Roston sült harcsa
Hozzávalók:
1 kg harcsa
- só, ízlés szerint
- bors, ízlés szerint
- kevés olívaolaj
- fokhagyma
- bazsalikom
- kapor
- petrezselyem,
- őrölt kömény
Elkészítése:
A harcsát kb. 10 mm vastag szeletekre vágjuk. az olívaolajban a fűszerekből elkészítjük a fűszer-keveréket és ezzel bekenjük a harcsa szeleteket és állni hagyjuk egy két órát. Majd a harcsa szeleteket grillen megsütjük. Vöröshagymamártással tálaljuk.
Paraméterek
Daráló | |
A termék anyag összetétele: | Műanyag és fém |
Átmérő: | 5.60 cm |
Bal és Jobbkezses: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Mosógépben mosható: | Nem |
A gyerekek hozzáférhetnek: | Szülői felügyelet nélkül nem |
Eltörhet, ha helytelenül használom: | Előfordulhat |
Eltörhet, ha leejtem: | Előfordulhat |
Eltörheti a lábam, ha ráesik: | Nem |
Fém eszközökkel belenyúlhatok: | Nem |
Gyerekek elől el kell zárni: | Nem árt, ha el van zárva |
Hideg víz érheti: | Igen |
Kalapálhatok vele: | Nem |
Megpenészedhet: | Nedves környezetben igen |
Mosogatáskor súrolószert használhatok: | Nem |
Nyílt láng érheti: | Szigorúan TILOS |
Nyílt lángra tehető: | Szigorúan TILOS |
Szabadon tárolható: | Igen |
Színét megváltoztathatja: | Nagyon erős hőhatásra igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*