Rozsdamentes pizzavágó 18,50 cm

Élesített rozsdamentes nagy acélkorong acél tengelyen 10 cm hosszú bakelit markolattal.
Élesített rozsdamentes nagy acélkorong acél tengelyen 10 cm hosszú bakelit markolattal.
Élesített rozsdamentes nagy acélkorong acél tengelyen 10 cm hosszú bakelit markolattal.
Élesített rozsdamentes nagy acélkorong acél tengelyen 10 cm hosszú bakelit markolattal.
Élesített rozsdamentes nagy acélkorong acél tengelyen 10 cm hosszú bakelit markolattal.
Rozsdamentes pizzavágó 18,50 cm
pizzavágó korong, pizzaszeletelő
Ár:
2.250 Ft
Cikkszám:
CZ398371-BQT
Gyártói cikkszám:
28505009/A13082
Vonalkód:
8591022398371
Súly:
0.12 kg
Hosszúság:
18.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-10 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Egy rozsdamentes pizzavágó 18,50 cm -es, az egyik legfontosabb vágóeszköz amennyiben a pizzát fel szeretnénk szeletelni. A segítségével könnyedén szeletelhetünk bármit, ami arra érdemes, hogy finomabbá és bőségesebbé tegyék az étkeinket. A pizza vágót nem csak a pizzák felvágására használhatjuk, hanem a nyers vagy sült tészták feldarabolására is. A pizzavágó anyaga krómacél vágókorong, krómozott cinkötvözet, ABS műanyag a markolat. A rendkívül ellenálló rozsdamentes acélkorongja kiváló eredményt és a termék hosszú élettartamát biztosítja.
Tisztítása:
- Minden használat előtt és után, meleg mosószeres vízzel mossuk el, öblítsük le, töröljük szárazra. Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Mosogatógépben nem mosható.
Figyelem!
- A vágókorong könnyen sérülést okozhat amennyiben helytelenül használjuk. - Nem gyermekjáték! - A gyermekek elől elzárandó.

Részletes méretleírás:
- markolat hossza: 10 cm
- markolat + vágó korong hossza: 18,50 cm
- vágó korong átmérője: 6,80 cm
- tömeg: 0,120 kg

Sonkás, sajtós, hagymás, olívabogyós pizza

Hozzávalók 4 főre
A tésztához:
 500 g liszt (200 g teljes kiőrlésű tönköly, 200 g és 100 g teljes kiőrlésű rozsliszt)
 10 g cukor
 15 g só
 2 dl víz
 1 dl tej
 7 g instant élesztő

A paradicsommártáshoz:
 2,50 dl paradicsomszósz (vagy két db 70 g - os sűrített paradicsom konzerv)
 0,1 dl víz, csak a sűrített paradicsomos változatnál
- két gerezd apróra vágott vagy reszelt fokhagyma
- morzsolt oregánó és bazsalikom (ha van friss, az a legjobb)
- csipet só
- lehelet cukor
- tört bors

A feltéthez:
 100 g sonka, apróra vágva
 200 g mozzarella (két zacskó)
   50 g karikára szelt olívabogyó
     1 fej lila-hagyma

Elkészítése:
Az 1 dl tejet langyosra melegítjük, elkeverjük benne a 10 g cukrot és beleöntjük a 7 g instant élesztőt - a poharat meleg helyre félre tesszük, hogy az élesztő beinduljon.
Az 500 g szoba-hőmérsékletű lisztet és a 15 g sót tálba öntjük (precízek át is szitálhatják a lisztet)
A felfutott élesztőt a liszt közepébe mélyesztett üregbe öntjük, elkezdjük összedolgozni. Pár kézmozdulat után hozzáadunk 1,5 dl langyos vizet (nem a teljes mennyiséget!), majd tovább gyúrjuk a tésztát.
Az étel alapja a jó tészta, aminek az elkészítésénél nem szabad grammra pontosan a receptekre hagyatkozni, mert ahány liszt annyiféle viselkedés.
Az a lényeg, hogy az összegyúrt tészta kilapításkor ne törjön, azt az állapotot próbáljuk elérni, amikor az anyag kissé gumiszerűen rugalmas, nem ragad a konyhapulthoz. Ha törik, pár csepp vízzel gyúrjuk jól át, ha ragacsos, csipet liszt hozzáadásával próbáljunk korrigálni. Aranyszabály a mértékletesség és türelem.
Az összedolgozott tésztát tegyük meleg helyre és takarjuk le egy meleg vízzel benedvesített konyharuhával - nagyjából fél órát pihentetjük, kelesztjük.
Öntsük a 2,5 dl paradicsomszószt egy lábosba (ha sűrített paradicsom konzerveket használunk, adjunk hozzá egy kis vizet.)
Adjuk a paradicsomhoz a morzsolt oregánót, bazsalikomot, reszelt (vagy apróra vágott) fokhagymát, a sót, cukrot és tört borsot, majd alacsony lángon (alacsony fokozaton) főzzük össze. Amikor kóstolásra megfelelő az íz és az állag is krémes, vegyük le a tűzhelyről.
Gyújtsuk be a sütőt és hevítsük 190-200 fokra. Vegyük elő a megkelt tésztát és nyújtsuk ki kb. 3 - 5 mm vastagságúra. Aki a vastagabb tésztát szereti, ne nyújtsa ennyire vékonyra. Nyújtás előtt érdemes kiválasztani, miben fogjuk megsütni és ehhez a formához (négyzetes, kör) igazítani a nyújtandó tésztát.
A jó zománcos vagy teflon tepsit/pizza sütőt nem kell sem olajjal sem vajjal kikenni, elég, ha a kinyújtott tészta alja kicsit lisztes. Ha nem bízunk a tepsiben, akkor kis olívaolajt kenhetünk alá - de ne ússzon benne a tészta.
A tepsibe igazított tésztára kenjük rá a paradicsomszószt, majd szépérzékünknek megfelelően tegyük rá a felvágott sonkát, olívabogyót, hagymakarikákat és a szintén felkarikázott mozzarellát. Oregánó mániások még szórhatnak rá egy kicsit a fűszerből.
Tegyük be az előmelegített 190-200 fokos sütőbe és süssük 15-20 percig, amíg a sajt teteje kicsit megpirul.
Vágóeszköz
A termék anyag összetétele:INOX acél
Átmérő:6.80 cm
Bal és Jobbkezses:Igen
Rozsdamentes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Nem
Mosógépben mosható:Nem
A gyerekek hozzáférhetnek:Nem
Élezhető:Nem kell élezni
Elvághatja a kezet:Helytelen használatkor
Fémlemezt vagy drótot vághatok vele:Nem
Gyerekek elől el kell zárni:Igen
Kell élezni:Nem
Levághatja az ujjam, ha helytelenül használom:Előfordulhat
Nyílt láng érheti:Nem
Szabadon tárolható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Akciós termékek

AKCIÓKülönböző mintára formált öntött alumínium pánt a középbe csavarozható nyelekkel, tojáselválasztóval
7.990 Ft7.450 FtKorábbi ár:7.990 Ft
AKCIÓBükkfából készült redőnyzáras 38 cm hosszú, 29 cm széles, 28 cm magas kenyér és pékáru tartó.
14.990 Ft12.990 FtKorábbi ár:14.990 Ft

Megnézett termékek