- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Rozsdamentes habverő acélgolyóval 25 cm
Rozsdamentes habverő acélgolyóval 25 cm
Rozsdamentes habverő acélgolyóval 25 cm
cukrász habverő, kézi habverő, konyhai habverő, csomómentesítő habverő
Ár:
2.650 Ft
Cikkszám:
CZ346341-BQT
Vonalkód:
8591022346341
Gyártó:
Súly:
70 g
Hosszúság:
26 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy rozsdamentes habverő acélgolyóval 25 cm beszerzése a legjobb választás. A sűrű folyadékok mint a rántás, ereszték, krém, fagylalt alapok keverésére, csomómentesítésére, és a tojásfehérje habosra verésére szolgál. Anyaga nemesacél. Tisztítása: - hagyományos módon, semleges folyékony mosogatószerrel.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - markolat: 10 cm; - habverő fej: 16 cm; - egybe: 26 cm
- átmérő: - habverő fej: 5,70 cm; - markolat: 1,85 cm
- tömeg: 0,070 kg
Dobos torta
Hozzávalók 16 szelethez
A tésztához:
6 tojás
3 dkg sütőmargarin
12 dkg porcukor
12 dkg liszt
A krémhez:
6 tojás
15 dkg porcukor
10 dkg reszelt étcsokoládé
20 dkg sütőmargarin
2 tasak vaníliás cukor
A mázhoz:
1 kávéskanál sütőmargarin
15 dkg kristálycukor
néhány csepp citromlé
vaj a kés kenéséhez
Elkészítése:
1. A tésztához a tojásokat szétválasztjuk, a vajat/margarint felolvasztjuk, hagyjuk langyosra hűlni. Sütőpapírból kivágunk 6 db 26 cm átmérőjű korongot, tepsikre fektetjük őket. A sütőt előmelegítjük 220 Celsius-fokra (gázsütő: 3. fokozat).
2. A tésztához a tojásfehérjéket kemény habbá verjük. A tojás sárgákat habosra keverjük a porcukorral, apránként, felváltva hozzáadjuk a lisztet és a tojáshabot, végül a vajat.
3. Arányosan elosztva a papírkorongok tetejére simítjuk a masszát, és a forró sütőben, amilyen gyors egymásutánban csak tudjuk, világosra sütjük. Azonnal kivesszük a tepsiből, egyenként a tetejükre helyezünk egy 24 cm átmérőjű tortakarikát, és körbevágjuk a szegélyüket, hogy azonos nagyságú lapokat kapjunk. Hagyjuk kihűlni.
4. A krémhez a tojásokat simára keverjük a porcukorral és a csokoládéval, meleg vízfürdőbe állítva, folyamatosan keverve besűrítjük, kihűtjük. A vajat/margarint habosra keverjük a vaníliás cukorral, kanalanként hozzákeverjük a kihűlt krémet.
5. A legszebb lapot félretesszük, a többit megkenjük a krémmel, egymásra illesztjük, kissé le is nyomjuk őket. Vékonyan bevonjuk a krémmel a torta oldalát is, és a hűtőszekrényben hagyjuk megdermedni (3 óra).
6. A mázhoz egy kis lábasban felolvasztjuk a vajat/margarint, hozzáadjuk a cukrot és a citromlét, aranysárgára pirítjuk, vajjal megkent széles pengéjű késsel a félretett lapra simítjuk (gyorsan kell dolgozni, mert hamar dermed!). Még melegen, minden vágás előtt vajjal átkent késsel 16 szeletre vágjuk. Tálaláskor egyenként a torta tetejére illesztjük a karamell-lapokat, és azok mentén szeleteljük fel a tortát.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - markolat: 10 cm; - habverő fej: 16 cm; - egybe: 26 cm
- átmérő: - habverő fej: 5,70 cm; - markolat: 1,85 cm
- tömeg: 0,070 kg
Dobos torta
Hozzávalók 16 szelethez
A tésztához:
6 tojás
3 dkg sütőmargarin
12 dkg porcukor
12 dkg liszt
A krémhez:
6 tojás
15 dkg porcukor
10 dkg reszelt étcsokoládé
20 dkg sütőmargarin
2 tasak vaníliás cukor
A mázhoz:
1 kávéskanál sütőmargarin
15 dkg kristálycukor
néhány csepp citromlé
vaj a kés kenéséhez
Elkészítése:
1. A tésztához a tojásokat szétválasztjuk, a vajat/margarint felolvasztjuk, hagyjuk langyosra hűlni. Sütőpapírból kivágunk 6 db 26 cm átmérőjű korongot, tepsikre fektetjük őket. A sütőt előmelegítjük 220 Celsius-fokra (gázsütő: 3. fokozat).
2. A tésztához a tojásfehérjéket kemény habbá verjük. A tojás sárgákat habosra keverjük a porcukorral, apránként, felváltva hozzáadjuk a lisztet és a tojáshabot, végül a vajat.
3. Arányosan elosztva a papírkorongok tetejére simítjuk a masszát, és a forró sütőben, amilyen gyors egymásutánban csak tudjuk, világosra sütjük. Azonnal kivesszük a tepsiből, egyenként a tetejükre helyezünk egy 24 cm átmérőjű tortakarikát, és körbevágjuk a szegélyüket, hogy azonos nagyságú lapokat kapjunk. Hagyjuk kihűlni.
4. A krémhez a tojásokat simára keverjük a porcukorral és a csokoládéval, meleg vízfürdőbe állítva, folyamatosan keverve besűrítjük, kihűtjük. A vajat/margarint habosra keverjük a vaníliás cukorral, kanalanként hozzákeverjük a kihűlt krémet.
5. A legszebb lapot félretesszük, a többit megkenjük a krémmel, egymásra illesztjük, kissé le is nyomjuk őket. Vékonyan bevonjuk a krémmel a torta oldalát is, és a hűtőszekrényben hagyjuk megdermedni (3 óra).
6. A mázhoz egy kis lábasban felolvasztjuk a vajat/margarint, hozzáadjuk a cukrot és a citromlét, aranysárgára pirítjuk, vajjal megkent széles pengéjű késsel a félretett lapra simítjuk (gyorsan kell dolgozni, mert hamar dermed!). Még melegen, minden vágás előtt vajjal átkent késsel 16 szeletre vágjuk. Tálaláskor egyenként a torta tetejére illesztjük a karamell-lapokat, és azok mentén szeleteljük fel a tortát.
Paraméterek
Cukrász segédeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél |
Átmérő legkisebb: | 1.85 cm |
Átmérő legnagyobb: | 5.70 cm |
Hosszúság fülekkel vagy nyéllel: | 26.00 cm |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*