Rozsdamentes habverő acélgolyóval 25 cm - Edény és Konyhai Segédeszköz Webáruház

Fonott drótszálakból készült gömbölyded henger alakú hosszú nyelű habaró eszköz acélgolyóval.
Rozsdamentes habverő acélgolyóval 25 cm
cukrász habverő, kézi habverő, konyhai habverő, csomómentesítő habverő
Ár:
2.650 Ft
Cikkszám:
CZ346341-BQT
Vonalkód:
8591022346341
Gyártó:
Banquet-Europe Csehország
Súly:
70 g
Hosszúság:
26 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság

Leírás

Egy rozsdamentes habverő acélgolyóval 25 cm beszerzése a legjobb választás. A sűrű folyadékok mint a rántás, ereszték, krém, fagylalt alapok keverésére, csomómentesítésére, és a tojásfehérje habosra verésére szolgál. Anyaga nemesacél. Tisztítása: - hagyományos módon, semleges folyékony mosogatószerrel.

Részletes méretleírás:
- hosszúság: - markolat: 10 cm; - habverő fej: 16 cm; - egybe: 26 cm
- átmérő: - habverő fej: 5,70 cm; - markolat: 1,85 cm
- tömeg: 0,070 kg

Dobos torta

Hozzávalók 16 szelethez

A tésztához:
 6 tojás
 3 dkg sütőmargarin
 12 dkg porcukor
 12 dkg liszt

A krémhez:
 6 tojás
 15 dkg porcukor
 10 dkg reszelt étcsokoládé
 20 dkg sütőmargarin
 2 tasak vaníliás cukor

A mázhoz:
 1 kávéskanál sütőmargarin
 15 dkg kristálycukor
 néhány csepp citromlé
 vaj a kés kenéséhez

Elkészítése:
 1. A tésztához a tojásokat szétválasztjuk, a vajat/margarint felolvasztjuk, hagyjuk langyosra hűlni. Sütőpapírból kivágunk 6 db 26 cm átmérőjű korongot, tepsikre fektetjük őket. A sütőt előmelegítjük 220 Celsius-fokra (gázsütő: 3. fokozat).
 2. A tésztához a tojásfehérjéket kemény habbá verjük. A tojás sárgákat habosra keverjük a porcukorral, apránként, felváltva hozzáadjuk a lisztet és a tojáshabot, végül a vajat.
 3. Arányosan elosztva a papírkorongok tetejére simítjuk a masszát, és a forró sütőben, amilyen gyors egymásutánban csak tudjuk, világosra sütjük. Azonnal kivesszük a tepsiből, egyenként a tetejükre helyezünk egy 24 cm átmérőjű tortakarikát, és körbevágjuk a szegélyüket, hogy azonos nagyságú lapokat kapjunk. Hagyjuk kihűlni.
 4. A krémhez a tojásokat simára keverjük a porcukorral és a csokoládéval, meleg vízfürdőbe állítva, folyamatosan keverve besűrítjük, kihűtjük. A vajat/margarint habosra keverjük a vaníliás cukorral, kanalanként hozzákeverjük a kihűlt krémet.
 5. A legszebb lapot félretesszük, a többit megkenjük a krémmel, egymásra illesztjük, kissé le is nyomjuk őket. Vékonyan bevonjuk a krémmel a torta oldalát is, és a hűtőszekrényben hagyjuk megdermedni (3 óra).
 6. A mázhoz egy kis lábasban felolvasztjuk a vajat/margarint, hozzáadjuk a cukrot és a citromlét, aranysárgára pirítjuk, vajjal megkent széles pengéjű késsel a félretett lapra simítjuk (gyorsan kell dolgozni, mert hamar dermed!). Még melegen, minden vágás előtt vajjal átkent késsel 16 szeletre vágjuk. Tálaláskor egyenként a torta tetejére illesztjük a karamell-lapokat, és azok mentén szeleteljük fel a tortát.

Paraméterek

Cukrász segédeszköz
A termék anyag összetétele:Rozsdamentes acél
Átmérő legkisebb:1.85 cm
Átmérő legnagyobb:5.70 cm
Hosszúság fülekkel vagy nyéllel:26.00 cm
Króm-nikkel nemesacél:Igen
Mosogatógéppel mosható:Nem