- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Őzgerinc sütőforma tapadásmentes 31 cm
Őzgerinc sütőforma tapadásmentes 31 cm
Őzgerinc sütőforma tapadásmentes 31 cm
bevonatos őzgerinc sütőforma, gerincforma
Ár:
2.150 Ft
Cikkszám:
CZ14061-BQT
Gyártó:
Súly:
0.20 kg
Ürtartalom:
1.20 l
Szélesség:
12 cm
Hosszúság:
31.50 cm
Magasság:
4.10 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Őzgerinc sütőforma tapadásmentes 31 cm beszerzése a legjobb választás. Anyaga 0,5 mm vastag ónozott lemez méretre szabva, alakra préselve, kizárva minden nemű forrasztást vagy hegesztést, majd tapadásmentes anyaggal, jelen esetben ilaflon-nal kezelve. Kalács típusú sütemények, töltött fasírtok, hús roládok stb. készítésére kiválóan alkalmas. Minden típusú tűzhely sütőjében, a mikrohullámú sütő kivételével nagyon jó hatásfokkal vehető igénybe.
Részletes méretleírás:
- hosszúság belső: 29,5 cm; - külső: 31,5 cm
- szélesség belső: 10,5 cm; - külső: 12 cm
- magasság belső: 3,8 cm; - külső: 4 cm
- tömeg: 0,190 kg
- űrtartalom: 1,2 liter
Mézeskalács
Hozzávalók:
76 dkg lisztet
34 dkg porcukrot
2 púpos kiskanál szódabikarbónát
1 zacskó mézeskalács fűszer-keveréket (de lehet őrölt fahéjjal 10 szem porrá tört szegfűszeggel is helyettesíteni, bár szerintem fűszerkeverékkel az igazi).
5 dkg margarint
4 egész tojást
4 evőkanál méz
Elkészítése:
Az egészet jól összedolgozzuk. A tésztát kis pihentetés után kb. 3 mm vastagra nyújtjuk. A süteményeket kiszúró formákkal szaggatjuk ki. Megkenjük felvert tojással, kizsírozott és lisztezett tepsiben, közepesen meleg sütőben világos barnára sütjük.
A díszítéshez használt diót, mandulát, mogyorót, mazsolát sütés előtt rátehetjük a tésztára, a drazsé és cukorféleségek cukormázzal történő felragasztását, illetve cukormázas díszítést a sütés után végezzük el.
Cukormáz: 1 tojás fehérjét verjünk fel nagyon keményre, tegyünk hozzá kb. 12-15 dkg porcukrot és igen jól keverjük ki. (Legalább 20-30 percig kell keverni!)
Ha elkészült, elképzelhető, hogy 1 napig még kicsit kemény, de ha nem spóroltuk ki belőle a szódabikarbónát, másnapra a levegő páratartalmánál fogva biztos, hogy meg fog puhulni.
Részletes méretleírás:
- hosszúság belső: 29,5 cm; - külső: 31,5 cm
- szélesség belső: 10,5 cm; - külső: 12 cm
- magasság belső: 3,8 cm; - külső: 4 cm
- tömeg: 0,190 kg
- űrtartalom: 1,2 liter
Mézeskalács
Hozzávalók:
76 dkg lisztet
34 dkg porcukrot
2 púpos kiskanál szódabikarbónát
1 zacskó mézeskalács fűszer-keveréket (de lehet őrölt fahéjjal 10 szem porrá tört szegfűszeggel is helyettesíteni, bár szerintem fűszerkeverékkel az igazi).
5 dkg margarint
4 egész tojást
4 evőkanál méz
Elkészítése:
Az egészet jól összedolgozzuk. A tésztát kis pihentetés után kb. 3 mm vastagra nyújtjuk. A süteményeket kiszúró formákkal szaggatjuk ki. Megkenjük felvert tojással, kizsírozott és lisztezett tepsiben, közepesen meleg sütőben világos barnára sütjük.
A díszítéshez használt diót, mandulát, mogyorót, mazsolát sütés előtt rátehetjük a tésztára, a drazsé és cukorféleségek cukormázzal történő felragasztását, illetve cukormázas díszítést a sütés után végezzük el.
Cukormáz: 1 tojás fehérjét verjünk fel nagyon keményre, tegyünk hozzá kb. 12-15 dkg porcukrot és igen jól keverjük ki. (Legalább 20-30 percig kell keverni!)
Ha elkészült, elképzelhető, hogy 1 napig még kicsit kemény, de ha nem spóroltuk ki belőle a szódabikarbónát, másnapra a levegő páratartalmánál fogva biztos, hogy meg fog puhulni.
Paraméterek
Sütőeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Bevonatos sütőlemez |
Tapadásmentes: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*