Csirkevágó olló, Baromfi olló 25 cm

Rozsdamentes csirkevágó olló, baromfi olló bakelit markolattal, 25 cm hosszú, 10 cm-es pengékkel
Rozsdamentes csirkevágó olló, baromfi olló bakelit markolattal, 25 cm hosszú, 10 cm-es pengékkel
Csirkevágó olló, Baromfi olló 25 cm
Csirkevágó olló, Baromfi olló 25 cm
Csirkevágó olló, Baromfi olló 25 cm
Csirkevágó olló, Baromfi olló 25 cm
Csirkevágó olló, Baromfi olló 25 cm
csirkedaraboló olló, konyhai olló, csirkebontó olló
Ár:
5.450 Ft
Cikkszám:
CZ005520-TOR
Gyártói cikkszám:
260844
Vonalkód:
8591177005520
Súly:
17.50 dkg
Hosszúság:
25 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:

A Csirkevágó olló - Baromfi olló 25 cm kincset ér a konyhában. Anyaga rozsdamentes acél pengék, szilikon hatású műanyag foglalatba. A csirkedaraboló olló legfontosabb szempontja a kézhez álló kialakítása. A használata biztonságos, hosszú az élettartama és gyakorlatias. A konyhai csontvágó olló biztonságos érzését a kényelmes tapintású markolat biztosítja. Mosogatógépben nem mosható. Gyerekek elől elzárandó!
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - vágópengék: 10 cm; - markolat: 15 cm; - pengék+markolat: 25 cm
- szélesség: - vágópenge: 0-4 cm; - markolat: 8,5 cm
- a vágópengék maximum fesztávolsága: 13 cm
- hasznos vágófelület: 9,50 cm
- tömege: 0,275 kg
 
Csirkepaprikás

Hozzávalók:
 4 db csirkecomb (lehet felső vagy alsó, illetve egyben is)
 50 dkg csirkemell
 2 nagy db vöröshagyma
 1 kisebb kötés petrezselyemzöldje
 2 teáskanál fűszerpaprika
 2-3 evőkanál ólivá olaj, vagy sertés zsír (vagy az egyik, vagy a másik, de soha ne keverjük) Megjegyzés: - sertészsirral az igazi!
 3 dl tejföl
 1 popózott evőkanál finomliszt
 1 dl víz
- bors, só ízlés szerint
 
Elkészítése:
A csirkecombot, csirkemellet és a vöröshagymát megtisztítjuk. A vöröshagymát apró kockára vágjuk, a csirkemellet nagyobb darabokra vágjuk. Az olajon pároljuk üvegesre a hagymát, majd húzzuk félre, és szórjuk meg a pirospaprikával, jól keverjük el, öntsük fel kb. 1 dl vízzel, és adjuk hozzá a borsot és forraljuk fel.
Mikor felforrt rakjuk bele a csirkecombokat és a darabolt mellet. Jól forgassuk át őket, majd adjuk hozzá a felkarikázott paprikát és paradicsomot. Fedő alatt pároljuk saját levében. Ha esetleg elfő, pótoljuk egy kis vízzel (de attól lesz igazán ízletes, ha saját levében tudjuk főzni). Eközben a tejföllel elkeverjük a lisztet, és adunk hozzá egy kis pirospaprikát, hogy szép piros legyen a szaftunk. A léből kimerünk annyit a tejfölhöz, hogy csomómentesre és hígra tudjuk elkeverni. Ha megpuhult a csirkecomb és csirkemell, hozzákeverjük a tejfölös-habarást, óvatosan, hogy ne törjük szét a húst és felforraljuk. Ha kell, még utána ízesítünk.
Nokedlivel tálaljuk.

Konyhai segédeszköz
A termék anyag összetétele:Rozsdamentes acél és műanyag
Rozsdamentes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek