Geor pizzaszeletelő 7 cm

Geor pizzaszeletelő 7 cm átmérős rozsdamentes vágókoronggal, 12,50 cm hosszú markolattal.
Geor pizzaszeletelő 7 cm átmérős rozsdamentes vágókoronggal, 12,50 cm hosszú markolattal.
Geor pizzaszeletelő 7 cm
Geor pizzaszeletelő 7 cm
pizzavágó korong, rozsdamentes pizzavágó
Ár:
2.450 Ft
Cikkszám:
SI834513
Gyártói cikkszám:
1030-0
Vonalkód:
3830000834513
Súly:
60 g
Hosszúság:
20.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:

A Geor pizzaszeletelő 7 cm kiváló eszköz a pizzák és tészták könnyű szeleteléséhez. A pizzavágó vágókorongjának az anyaga rozsdamentes nemesacél, ABS fehér színű műanyag a markolata. A rendkívül ellenálló rozsdamentes acélkorongja kiváló eredményt és a termék hosszú élettartamát biztosítja. Tisztítása: - Semleges folyékony mosogatószeres vízzel! Kerülje a karcolódást okozó szerek és eszközök használatát! Mosogatógépben mosható.

Részletes méretleírás:
- markolat hossza: 12,50 cm
- vágó korong átmérője: 7 cm
- markolat + vágó korong: 20,50 cm
- tömeg: 0,060 kg

Pizza recept

Hozzávalók:
Alaprecept 4 személyre (50 dkg alaptésztához, azaz
  1 nagy tepsihez/2 kerek, 24 cm átmérőjű pizzához)
  1 dl. tej
  1 kávéskanál cukor
  2 dkg élesztő
  40 dkg finomliszt
  1 kávéskanál só
  4 evőkanál olaj
- liszt a formázáshoz
- olaj a kenéshez

Elkészítése:
1. A tejet éppen csak meglangyosítjuk (ha túl meleg, elpusztulnak az élesztőgombák!), 3 dl-es bögrébe öntjük, hozzáadjuk a cukrot, beletördeljük az élesztőt, és jól elkeverjük. Meleg helyen felfuttatjuk, azaz a bögre pereméig hagyjuk kelni (8-10 perc).
2. A lisztet keverőtálba szitáljuk - így levegősebb lesz, és gyorsabban megkel a tészta. A közepébe mélyedést készítünk, beleöntjük az élesztős tejet, és a széléről, fakanállal csak annyi lisztet keverünk hozzá, hogy galuska lágyságú masszát kapjunk - azaz kovászt készítünk. A tálban lévő lisztből egy keveset a tetejére szórunk, és tiszta konyharuhával letakarva a kétszeresére kelesztjük (15-20 perc).
3. Hozzáadjuk a sót, az olajt és annyi langyos vizet (1-1,5 dl), hogy kissé ragacsos, lágy tésztát kapjunk. A kézi robotgép spirálbetétjével addig dagasztjuk, amíg a tészta el nem válik a tál falától. Tetejét megszórjuk liszttel, és konyharuhával letakarva hagyjuk a kétszeresére kelni (30-40 perc).
4. A tésztát lisztezett deszkára húzzuk, erőteljesen átgyúrjuk (C kép) - összeesik, de nem baj -, és tenyerünkkel a kívánt nagyságra és formára húzogatjuk.
5. A sütőt 220 fokra (gázsütő: 4. fokozat) előmelegítjük. Olajjal kikenjük a sütőformát, belefektetjük-nyomkodjuk a tésztát úgy, hogy a közepén vékonyabb, a peremén pedig vastagabb legyen. A tésztalapot és a peremét villával megszurkáljuk, vékonyan megkenjük olajjal, paradicsomszósszal (pizza szósszal), megrakjuk tetszés szerinti zöldségekkel, gyümölcsökkel, hússal, kevés oreganot és kakukkfüvet szórunk rá, és a sütőben a feltét mennyiségétől függően 20-30 percig sütjük.

Vágóeszköz
A termék anyag összetétele:Rozsdamentes acél és műanyag
Rozsdamentes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Igen
Szín:Fehér

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek