Rozsdamentes olaj és ecetszóró spray 56 ml

Szórófejjel felszerelt kupakkal zárható henger alakú tégely az ecet és olaj szétpermetezésére.
Szórófejjel felszerelt kupakkal zárható henger alakú tégely az ecet és olaj szétpermetezésére.
Szórófejjel felszerelt kupakkal zárható henger alakú tégely az ecet és olaj szétpermetezésére.
Szórófejjel felszerelt kupakkal zárható henger alakú tégely az ecet és olaj szétpermetezésére.
Szórófejjel felszerelt kupakkal zárható henger alakú tégely az ecet és olaj szétpermetezésére.
Rozsdamentes olaj és ecetszóró spray 56 ml
olaj spray, ecet spray, olaj permetező, ecet permetező
Ár:
3.850 Ft
Cikkszám:
CN13985
Gyártói cikkszám:
13985
Vonalkód:
5999563646631
Gyártó:
Súly:
16 dkg
Ürtartalom:
56 ml
Magasság:
17.80 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Egy Rozsdamentes olaj és ecetszóró spray 56 ml beszerzése a legjobb választás. Saláták, gyümölcsök, húsok egyenletes bepermetezésére kialakított mechanikus, pumpás szórófejjel felszerelt szerkezettel. A tároló tégelyből, a szórófej segítségével kipermetezhetjük a benne tárolt olajt, ecetet vagy balzsamecetet.
Figyelem, űrtartalom = a tégely színültig töltve!
 
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 2,60 cm; - külső: 3,50 cm
- magasság szórófejjel: 17,80 cm; - szórófej nélkül: 11,80 cm
- tömeg: 0,160 kg
- űrtartalom: 0,056 liter

Báránycomb töltött gombával

Hozzávalók 6 személyre:
 1 báránycomb (kb. 1,5 kg)
 2 gerezd fokhagyma
 5 evőkanál olívaolaj
 2 teáskanál provence-i fűszerkeverék
 1 csomó leveszöldség
 1 zeller, 1 póréhagyma
 1/2 I száraz fehérbor
 legalább 6 nagy fejű csiperkegomba (kb. 30 dkg)
 1 közepes fej vöröshagyma
 1 teáskanál vaj vagy margarin
 1 csokor petrezselyemzöld
 15 dkg tejszínes krémsajt
 3 teáskanál étkezési búzakeményítő
 1 dl tejszín
 só, fehér bors
 a díszítéshez tetszés szerint zöld-fűszerek

Elkészítése:
A báránycombról a faggyút és az inakat éles késsel eltávolítjuk. A fokhagymát összezúzzuk vagy igen apró kockákra vágjuk. 2 evőkanál olívaolajban elkeverjük a fokhagymát, a szárított provence-i fűszereket, a sót meg a borsot, majd a húst körös-körül megkenjük. Kb. 15 percig pácoljuk. A maradék felforrósított olajon a bárányhúst minden oldalról megpirítjuk, majd előmelegített sütőben, 200 fokon (gáztűzhelynél 3-as fokozaton) kb. 1/2 órát sütjük. A leveszöldséget, a zellert meg a póréhagymát feldaraboljuk, és a hús mellé helyezzük. További 1/2 órát sütjük. Közben időnként meglocsoljuk a fehérborral. A töltelékhez a gombaszárakat óvatosan kicsavarjuk, és a vöröshagymával együtt apróra felkockázzuk. A felforrósított vajon megpároljuk, és sóval, borssal fűszerezzük. A felaprított petrezselyemzöldet elkeverjük a krémsajttal, majd a hagymás-fűszeres gombavagdalékhoz keverjük. A masszával megtöltjük a gombafejeket. A báránysültet kivesszük a sütőből, és melegen tartjuk. A gombafejeket a még forró sütőbe toljuk, amíg átsülnek, illetve amíg a krémsajtos töltelék megolvad (kb. 10 perc). A leszűrt pecsenyelevet felforraljuk, besűrítjük a kevés tejszínnel elkevert keményítővel, majd hozzáadjuk a maradék tejszínt. A mártást sóval, borssal ízesítjük. A báránycombot a töltött gombafejekkel tálra helyezzük, és zöld-fűszerekkel tetszés szerint díszítjük. A mártást külön kínáljuk hozzá.
Konyhai segédeszköz
A termék anyag összetétele:Rozsdamentes acél
Magasság belső:10.50 cm
Magasság külső:11.80 cm
Rozsdamentes:Igen

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak