- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Indukciós fazék fedővel Qualum Basic bevonattal 4 literes
Indukciós fazék fedővel Qualum Basic bevonattal 4 literes
Indukciós fazék fedővel Qualum Basic bevonattal 4 literes
kovácsolt alumínium fazék, magasfalu fazék, fazék fémfedővel, vastagfalu fazék
Ár:
17.650 Ft
Cikkszám:
PL054265-AMB
Gyártói cikkszám:
05426
Vonalkód:
5904134054265
Gyártó:
Súly:
1.54 kg
Ürtartalom:
4 l
Magasság:
11 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Az Indukciós fazék fedővel Qualum Basic bevonattal 4 literes vastag falai tárolják a hőt, így hosszabb ideig marad meleg és maga a főzés is gazdaságosabb. Belsejét tapadásmentes Qualum Basic bevonat borítja. Ez a bevonat garantálja az egészséges alacsony zsírtartalmú főzést, sütést az ételek letapadás nélkül. Ahhoz, hogy a tapadásgátló és kopásállóságú bevonatát megőrizzük fém tárgyal nem nyúlhatunk bele, csak fa, műanyag vagy szilikon komponensű műanyag tárgyal. A vastag indukciós talp biztosítja azt, hogy minden típusú tűzhelyen használható legyen. A vörös külső szín, a króm fedőgombbal kombinálva kiemeli az elegáns formáját és fényűző jelleget kölcsönöz neki.
Megjegyzés: - Bárminemű fém tárgyal, fém kanállal, fém villával, fém késsel a fazékba nem szabad nyúlni, mert megsérthetjük a bevonatot.
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve
Figyelem! - Garanciát érvénytelenítő ok, (elveszti a garanciát) ha fém tárgyat használunk benne, úgy a főzésnél mint a tálalásnál!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 21 cm; - külső: 22,50 cm
- átmérő felső belső: 24 cm; - külső: 25,50; - fülekkel: 32,50 cm
- magasság belső: 11 cm; - külső: 11,50 cm; - fedővel: 15,50 cm
- tömeg fedővel: 1,540 kg; - fedő nélkül: 0,055 kg
- űrtartalom: 4 liter
Magyaros körömpörkölt
Hozzávalók:
3-4 köröm
2 fej vöröshagyma
1 evőkanál édes pirospaprika (lehet csípős is vagy pedig fele, fele arányba ízlés szerint)
2 db zöldpaprika
1 db paradicsom
3 evőkanál olíva olaj
1 evőkanál vegeta
só ízlés szerint
Elkészítése:
A megtisztított körmöket kuktafazékba rakjuk, majd gyengén sózott vízben olyan puhára főzzük úgy, hogy a csontok elváljanak a hústól. Levéből kiszedjük, az összes csontot és a húst félretesszük. A vöröshagymát tisztítás után apróra daraboljuk, és olajon vagy sertés zsíron üvegesre dinszteljük, ezután a tűzről levéve belekeverjük a pirospaprikát, a vegetát és a borsot. Ráöntünk két evőkanál köröm - főzőlevet, majd a tűzre visszatesszük. Beletesszük a kicsontozott, darabokra vágott húst, a felszeletelt zöldpaprikát meg a paradicsomot és annyi főző lével öntjük fel, amennyi majdnem ellepi. Fedő alatt pár percig forraljuk. Sós vízben főtt burgonya és ecetes savanyúság illik hozzá.
Megjegyzés: - Bárminemű fém tárgyal, fém kanállal, fém villával, fém késsel a fazékba nem szabad nyúlni, mert megsérthetjük a bevonatot.
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve
Figyelem! - Garanciát érvénytelenítő ok, (elveszti a garanciát) ha fém tárgyat használunk benne, úgy a főzésnél mint a tálalásnál!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 21 cm; - külső: 22,50 cm
- átmérő felső belső: 24 cm; - külső: 25,50; - fülekkel: 32,50 cm
- magasság belső: 11 cm; - külső: 11,50 cm; - fedővel: 15,50 cm
- tömeg fedővel: 1,540 kg; - fedő nélkül: 0,055 kg
- űrtartalom: 4 liter
Magyaros körömpörkölt
Hozzávalók:
3-4 köröm
2 fej vöröshagyma
1 evőkanál édes pirospaprika (lehet csípős is vagy pedig fele, fele arányba ízlés szerint)
2 db zöldpaprika
1 db paradicsom
3 evőkanál olíva olaj
1 evőkanál vegeta
só ízlés szerint
Elkészítése:
A megtisztított körmöket kuktafazékba rakjuk, majd gyengén sózott vízben olyan puhára főzzük úgy, hogy a csontok elváljanak a hústól. Levéből kiszedjük, az összes csontot és a húst félretesszük. A vöröshagymát tisztítás után apróra daraboljuk, és olajon vagy sertés zsíron üvegesre dinszteljük, ezután a tűzről levéve belekeverjük a pirospaprikát, a vegetát és a borsot. Ráöntünk két evőkanál köröm - főzőlevet, majd a tűzre visszatesszük. Beletesszük a kicsontozott, darabokra vágott húst, a felszeletelt zöldpaprikát meg a paradicsomot és annyi főző lével öntjük fel, amennyi majdnem ellepi. Fedő alatt pár percig forraljuk. Sós vízben főtt burgonya és ecetes savanyúság illik hozzá.
Paraméterek
Fazék | |
A termék anyag összetétele: | Kovácsolt alumíniumötvözet |
Átmérő alsó belső: | 21.00 cm |
Átmérő alsó külső: | 22.50 cm |
Átmérő felső belső: | 24.00 cm |
Átmérő felső külső: | 25.50 cm |
Magasság belső: | 11.00 cm |
Magasság külső: | 11.50 cm |
Magasság fedővel: | 15.50 cm |
Grafitbevonatos: | Igen |
Indukciós: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Sütőbe tehető: | Igen |
Szín: | Piros - Fekete |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*