- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Indukciós serpenyő gránitbevonattal 28 cm
Indukciós serpenyő gránitbevonattal 28 cm
Leírás
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 28 cm; - külső: 28,6 cm
- átmérő nyéllel: 47 cm
- magasság belső: 5,1 cm; - külső: 5,7 cm
- tömeg: 0,905 kg
- űrtartalom: 3 liter
Ravioli sajtos mártással
Hozzávalók 4 személyre
400 g liszt
4 tojás
100 g parmezán
100 ml tejföl
100 g reszelt sajt
200 g kecskesajt
50 g vaj
olívaolaj
só, fehér bors
Elkészítése:
Előkészítjük a sajtos ravioli tésztájához a hozzávalókat azért, hogy ne legyenek túl hidegek. Bármilyen lisztet használhatsz, de ha kemény búzalisztet használsz az íze és az állaga sokkal jobb lesz, mint mikor megszokott lisztet használunk.
A tésztát egyszerű elkészíteni, összekeverjük a tojást a liszttel és egy kis sóval.
A tésztát kettéosztjuk, és két lapot nyújtunk, amiből kis négyzeteket vágunk, ki olyan méretre-amilyenre szeretnénk.
Mindegyik négyzetre egy kis darab kecskesajtot teszünk, majd ráteszünk egy másik négyzetet.
Azért, hogy jobban ragadjon, megvizezzük, egy kicsit a tészta széleit mielőtt villával megnyomkodnánk.
Hagyjuk egy kicsit megszáradni, míg elkészítjük a sajtos ravioli mártást.
Egy serpenyőbe egy csepp olívaolajt teszünk, majd hozzáadjuk a vajat, tejfölt, sajtot, parmezánt és egy kanál lisztet.
Fűszerezzük sóval, borssal és hagyjuk egy kicsit forrni, majd félre tesszük.
A friss tészta hamar megfő. Mikor a felszínre jöttek és a színe egy kicsit megvilágosodott azt jelenti, hogy kész van.
Paraméterek
Serpenyő | |
Anyag összetétele: | Alumíniumötvözet gránitbevonat |
Átmérő belső: | 28.00 cm |
Átmérő külső: | 28.60 cm |
Hosszúság fülekkel vagy nyéllel: | 47.00 cm |
Magasság belső: | 5.10 cm |
Magasság külső: | 5.70 cm |
Gránitbevonatos: | Igen |
Indukciós: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógépbe mosható: | Igen |
Szín: | Lila |