- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Gránitbevonatos indukciós grillserpenyő 28×28 cm
Gránitbevonatos indukciós grillserpenyő 28×28 cm
Gránitbevonatos indukciós grillserpenyő 28×28 cm
grillező serpenyő, tapadásmentes serpenyő
Ár:
12.450 Ft
Cikkszám:
PL341907-AMB
Vonalkód:
5904134341907
Gyártó:
Súly:
1 kg
Ürtartalom:
1.80 l
Szélesség:
28 cm
Hosszúság:
28 cm
Magasság:
4.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Gránitbevonatos indukciós grillserpenyő 28×28 cm kínálatunkból. Anyaga alumínium öntvény, több rétegű gránitbevonattal. A gránitbevonatnak köszönhetően, a zsiradékok használata minimális mennyiségre csökkenthető anélkül, hogy az étel odaégne. Gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén, indukciós, az-az gerjesztéses és fatüzelésű kályhán egyaránt használható. A több rétegből álló hővezető alja biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Könnyen tisztítható, mosogatógépbe rakható, gyakorlatias, formatervezett és vonzó a külseje.
Figyelem! - űrtartalom = a grillserpenyő színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- hosszúság alsó belső: 24 cm; - felső belső: 27 cm
- hosszúság alsó külső: 23 cm; - felső külső: 28
- hosszúság nyéllel: 48 cm
- szélesség alsó belső: 24 cm; - felső belső: 27 cm
- szélesség alsó külső: 23 cm; - felső külső: 28
- szélesség kiöntőknél: 29,5 cm
- magasság belső: 3,6 cm; - külső: 4,5 cm
- tömeg: 1,04 kg
- űrtartalom: 1,80 liter
Erdélyi fatányéros
Hozzávalók:
25 dkg sertéskaraj
25 dkg borjúcomb
25 dkg bélszín
15 dkg füstölt szalonna
10 dkg zsír
80 dkg főtt burgonya
só, bors, ízlés szerint
5-7 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
Mindegyik húsból négy szeletet vágunk, enyhén kiveregetjük (klopfoljuk), sózzuk, borsozzuk, bekenjük a tört fokhagymával és lefödve egy tálkában, minimum fél órát állni hagyjuk. Majd a serpenyőben kevés zsírt hevítünk és a hússzeleteket beletéve szép pirosra sütjük. Ez után a visszamaradt zsírban megsütjük a bevagdosott szalonnaszeleteket úgy, hogy ropogósra süljenek.
Utoljára az ízes szalonnazsírba tesszük a karikákra szelt főtt burgonyát, és erős tűzön megpirítjuk.
A tálalótál szegélyét idénysalátákkal körberakjuk, közepébe helyezzük el a pirított burgonyát, amelyre ráhelyezzük a frissen sütött hússzeleteket, tetejére téve a szalonna kakastaréjokat.
- Olyan változatban is elkészíthetjük a fatányérost, hogy a bélszín helyett borjúmájat használunk, és lisztbe mártva sütjük a húsokat. A borjúhúst kirántva, a karajt párizsi szeletnek panírozva, a májat lisztbe mártva sütjük ki. Tálaláskor a krumpli mellett párolt rizsből kis félgömböket formázhatunk, káposztasalátával, csemege uborkával, almapaprikával, céklával szegélyezzük.
Figyelem! - űrtartalom = a grillserpenyő színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- hosszúság alsó belső: 24 cm; - felső belső: 27 cm
- hosszúság alsó külső: 23 cm; - felső külső: 28
- hosszúság nyéllel: 48 cm
- szélesség alsó belső: 24 cm; - felső belső: 27 cm
- szélesség alsó külső: 23 cm; - felső külső: 28
- szélesség kiöntőknél: 29,5 cm
- magasság belső: 3,6 cm; - külső: 4,5 cm
- tömeg: 1,04 kg
- űrtartalom: 1,80 liter
Erdélyi fatányéros
Hozzávalók:
25 dkg sertéskaraj
25 dkg borjúcomb
25 dkg bélszín
15 dkg füstölt szalonna
10 dkg zsír
80 dkg főtt burgonya
só, bors, ízlés szerint
5-7 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
Mindegyik húsból négy szeletet vágunk, enyhén kiveregetjük (klopfoljuk), sózzuk, borsozzuk, bekenjük a tört fokhagymával és lefödve egy tálkában, minimum fél órát állni hagyjuk. Majd a serpenyőben kevés zsírt hevítünk és a hússzeleteket beletéve szép pirosra sütjük. Ez után a visszamaradt zsírban megsütjük a bevagdosott szalonnaszeleteket úgy, hogy ropogósra süljenek.
Utoljára az ízes szalonnazsírba tesszük a karikákra szelt főtt burgonyát, és erős tűzön megpirítjuk.
A tálalótál szegélyét idénysalátákkal körberakjuk, közepébe helyezzük el a pirított burgonyát, amelyre ráhelyezzük a frissen sütött hússzeleteket, tetejére téve a szalonna kakastaréjokat.
- Olyan változatban is elkészíthetjük a fatányérost, hogy a bélszín helyett borjúmájat használunk, és lisztbe mártva sütjük a húsokat. A borjúhúst kirántva, a karajt párizsi szeletnek panírozva, a májat lisztbe mártva sütjük ki. Tálaláskor a krumpli mellett párolt rizsből kis félgömböket formázhatunk, káposztasalátával, csemege uborkával, almapaprikával, céklával szegélyezzük.
Paraméterek
Serpenyő | |
Anyag összetétele: | Alumíniumötvözet gránitbevonat |
Hosszúság fülekkel vagy nyéllel: | 48.00 cm |
Magasság belső: | 3.60 cm |
Magasság külső: | 4.50 cm |
Gránitbevonatos: | Igen |
Indukciós: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógépbe mosható: | Igen |
Szín: | Barna |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*