- Főoldal
- Termékcsoportok
- Bográcsok
- Rozsdamentes bográcsfedő 6 literes bográcsra
Rozsdamentes bográcsfedő 6 literes bográcsra
Rozsdamentes bográcsfedő 6 literes bográcsra
fedő a bográcsra, bográcsfedő rozsdamentes
Ár:
2.850 Ft
Cikkszám:
HU570507
Gyártói cikkszám:
11428
Vonalkód:
5999558570507
Gyártó:
Súly:
29 dkg
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap
Átlagos értékelés:
Leírás
A rozsdamentes bográcsfedő 6 literes bográcsra egy olyan fogantyúval ellátott szerkezet, amely lezár egy nyílást. Főzés közben gyorsítja a párolást, a készételnél viszont meggátolja az étel gyors kihűlést, és elzárja az utat a hívatlan kórokozók, vagy éppenséggel egy hirtelen jött zápor elől. Könnyen tisztítható, mosogatógépbe rakható.
Figyelem: - 6 literes bográcsra, az-az 30 cm átmérőjű gulyásbográcsra való. Halfőző bográcsra nem jó.
Részletes méretleírás:
- átmérő teljes: 34 cm; - átmérő belső peremig: 30 cm
- vastagság: 0,10 cm
- tömeg: 0,290 kg
Bográcsos pusztapörkölt
Hozzávalók:
500 g sertéslapocka
50 g vöröshagyma
50 g sertés zsír vagy szalonna
1 gerezd fokhagyma
25 g pirospaprika
só ízlés szerint
törött bors, ízlés szerint
majoránna, ízlés szerint
500 g burgonya
2 dl fehér bor
150 g paradicsom
150 g zöldpaprika
Elkészítése:
A hozzávalók közt itt elsőnek a magyar pásztorok hagyományos ma is kapható és használatos főzőalkalmatosságát, a bográcsot kell említenünk. A szabad-tűz fölé akasztható, félgömb alakú vasedényben kell a pusztapörköltet készíteni főként azért, mert a szabad-tűz utánozhatatlanul finom ízt ad a benne fövő ételnek!
A húst kockákra vágjuk, a hagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A bográcsban zsírt olvasztunk, az apró kockákra vágott hagymát megpirítjuk benne. Beletesszük a pirospaprikát, a húst, a hagymát és a többi fűszert, majd kevés vizet öntünk alá, és addig főzzük, amíg a hús puhulni kezd. Ekkor hozzáadjuk a meghámozott és kockákra vágott burgonyát, ráöntjük a bort, hozzáadjuk a felszeletelt zöldpaprikát, paradicsomot, és készre főzzük.
Figyelem: - 6 literes bográcsra, az-az 30 cm átmérőjű gulyásbográcsra való. Halfőző bográcsra nem jó.
Részletes méretleírás:
- átmérő teljes: 34 cm; - átmérő belső peremig: 30 cm
- vastagság: 0,10 cm
- tömeg: 0,290 kg
Bográcsos pusztapörkölt
Hozzávalók:
500 g sertéslapocka
50 g vöröshagyma
50 g sertés zsír vagy szalonna
1 gerezd fokhagyma
25 g pirospaprika
só ízlés szerint
törött bors, ízlés szerint
majoránna, ízlés szerint
500 g burgonya
2 dl fehér bor
150 g paradicsom
150 g zöldpaprika
Elkészítése:
A hozzávalók közt itt elsőnek a magyar pásztorok hagyományos ma is kapható és használatos főzőalkalmatosságát, a bográcsot kell említenünk. A szabad-tűz fölé akasztható, félgömb alakú vasedényben kell a pusztapörköltet készíteni főként azért, mert a szabad-tűz utánozhatatlanul finom ízt ad a benne fövő ételnek!
A húst kockákra vágjuk, a hagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A bográcsban zsírt olvasztunk, az apró kockákra vágott hagymát megpirítjuk benne. Beletesszük a pirospaprikát, a húst, a hagymát és a többi fűszert, majd kevés vizet öntünk alá, és addig főzzük, amíg a hús puhulni kezd. Ekkor hozzáadjuk a meghámozott és kockákra vágott burgonyát, ráöntjük a bort, hozzáadjuk a felszeletelt zöldpaprikát, paradicsomot, és készre főzzük.
Paraméterek
Fedő | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél |
Átmérő: | 34.00 cm |
Átmérő belső: | 30.00 cm |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*