Rozsdamentes gyümölcs és zöldségmosó nyeles kosár

Rozsdamentes gyümölcs és zöldségmosó nyeles kosár
Rozsdamentes gyümölcs és zöldségmosó nyeles kosár
Rozsdamentes gyümölcs és zöldségmosó nyeles kosár
Rozsdamentes gyümölcs és zöldségmosó nyeles kosár
Rozsdamentes gyümölcs és zöldségmosó nyeles kosár
Rozsdamentes gyümölcs és zöldségmosó nyeles kosár
talpas gyümölcs és zöldségmosó kosár
Ár:
2.990 Ft
Cikkszám:
PL810789-DOM
Vonalkód:
5904134810789
Súly:
25.50 dkg
Ürtartalom:
1.40 l
Magasság:
10 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
A Rozsdamentes gyümölcs és zöldségmosó nyeles kosár krómacélból készült üreges félgömb alakú lyukacsos aljú és oldalú talpas konyhai eszköz. A zöldségek, gyümölcsök, hüvelyesek, nyers húsok vízsugár alatti mosására, majd lecsöpögtetésére használható gyakorlatias edény. A kifőtt tésztaszűrésre is alkalmas. Mosogatógépbe rakható.

Részletes méretleírás:
- átmérő belső alsó: 10 cm; - külső alsó: 13 cm
- átmérő belső felső: 21 cm; - külső felső: 23,50 cm; - nyéllel: 41 cm
- magasság belső: 8,50 cm; - külső: 10 cm
- tömege: 0,245 kg
- űrtartalom: 1,40 liter

Bableves csülökkel és kolbásszal

Hozzávalók (kb. hat adag)
 25 dkg szárazbab (tarka vagy fehér)
 20 dkg füstölt csülök (csontozott)
 15 dkg füstölt kolbász, karikázva
 4 szál sárgarépa, karikára vágva
 2 szál petrezselyemgyökér, karikára vágva
 2 db nagyobb krumpli, közepes kockára vágva
 1 nagy fej vöröshagyma
 1 gerezd fokhagyma
- só, bors ízlés szerint
 4 evőkanál olaj
 1 csapott evőkanál fűszerpaprika
 1 kötés aprított petrezselyem
 1-3 petrezselyem
 4 babérlevél
 tejföl
 2 evőkanál liszt (elhagyható)

Elkészítése:
- A szárazbabot egy szűrőn jól átmossuk és legalább 7-8 órára hideg vízben áztatjuk.
Egy magas fazékba főni tesszük a mosott, darabolt csülköt, a tisztított hagymát, egy összekötözött petrezselyem csomagot, fokhagymát, babérlevelet, borsot annyi vízben, hogy ellepje, még ne sózzuk! (A csülök elég ízt adhat, várjuk meg, míg megfő.)
Kb. egy-másfél óra elteltével jöhet az áztatott bab, közben a vizet folyamatosan pótoljuk, ha elfőtt volna.
Fél óra múlva tegyük bele a répákat, 20 perc múlva a krumpli kockákat és a karikára vágott kolbászt. Ekkor jöhet a fűszerpaprika, attól függően, mennyi színt engedett magából a kolbász.
Ha minden hozzávaló megpuhult, akkor elkészült a levesünk, és vegyük ki belőle a hagymát és a petrezselyem csomót.
Tetszés szerint besűríthetjük lisztből, zúzott fokhagymából, pirospaprikából és olajból készült rántással, vagy főzhetünk bele pár marék csipetkét.
Aki savanyúan szereti, tegyen hozzá pár evőkanál ecetet a krumplival és kolbásszal együtt a fazékba.
Tálaláskor szórjuk meg aprított petrezselyemmel levesünket, de a legfontosabb, hogy az asztalon legyen nagyon-nagyon sok tejföl!
Szűrő
A termék anyag összetétele:Rozsdamentes acél
Átmérő alsó belső:10.00 cm
Átmérő alsó külső:13.00 cm
Átmérő felső belső:21.00 cm
Átmérő felső külső:23.50 cm
Átmérő+fül vagy nyél:41.00 cm
Magasság belső:8.50 cm
Magasság külső:10.00 cm
Króm-nikkel nemesacél:Igen
Rozsdamentes:Igen
Mércézett:Nem
Mosogatógéppel mosható:Igen

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak