- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Piramis alakú négyoldalú reszelő 25 cm
Piramis alakú négyoldalú reszelő 25 cm
Piramis alakú négyoldalú reszelő 25 cm
zöldségreszelő, sajtreszelő, rozsdamentes reszelő
Ár:
3.250 Ft
Cikkszám:
PL677082-DOM
Gyártói cikkszám:
67708
Vonalkód:
5904134677082
Gyártó:
Súly:
0.21 kg
Magasság:
25.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Piramis alakú négyoldalú reszelő 25 cm kínálatunkból! Rendeltetése univerzális: - citrushéj, sajt, alma, káposzta, répa, cékla, krumpli stb. reszelésére és gyümölcsök - zöldségek szeletelésére kialakítva. Az anyaga rozsdamentes nemesacél, préseléssel lukasztott, érdesített és élesített tartós vágó-reszelő felület. Fogantyúja szilikon alapanyagú műanyag, az alján meg csúszásgátló szilikon tartalmú gumi. Célszerű, időálló, könnyen tisztítható, mosogatógépbe rakható.
Részletes méretleírás:
- szélesség alsó: 12×12 cm; - felső: 3,50×3,50 cm
- magasság fogóval: 25,50 cm
- tömege: 0,210 kg
Majonézes krumplisaláta
Hozzávalók:
1 kg piros krumpli
2 keményre főzött tojás
1 nagy fej lila-hagyma
1 nagyobb savanykás alma
4-5 db savanyú uborka
20 dkg jó minőségű préselt-sonka
2 dl tejföl
2 dl majonéz
ízlés szerint só
bors
salátalevelek
Elkészítése:
A krumplit alapos mosás után sós vízben, héjában megfőzzük. Majd megpucoljuk, és hagyjuk teljesen kihűlni. Miután kihűlt, darabolyuk. (kockázzuk, vagy hullámvágóval szeleteljük)
Az alma magházát eltávolítjuk, és az összes hozzávalóval együtt apró kockára vágjuk.
Egy tálban a tejföllel és a majonézzel, sóval, borssal összekeverjük.
Ahhoz, hogy az ízek igazán összeérjenek, célszerű előző nap elkészíteni, hűtőben tárolni.
Ahány adagot szeretnénk kiosztani, annyi egészséges salátalevelet megmosunk, majd azokra halmozzuk a krumpli salátát. Hagymakarikákkal díszítjük, és így tálaljuk.
Részletes méretleírás:
- szélesség alsó: 12×12 cm; - felső: 3,50×3,50 cm
- magasság fogóval: 25,50 cm
- tömege: 0,210 kg
Majonézes krumplisaláta
Hozzávalók:
1 kg piros krumpli
2 keményre főzött tojás
1 nagy fej lila-hagyma
1 nagyobb savanykás alma
4-5 db savanyú uborka
20 dkg jó minőségű préselt-sonka
2 dl tejföl
2 dl majonéz
ízlés szerint só
bors
salátalevelek
Elkészítése:
A krumplit alapos mosás után sós vízben, héjában megfőzzük. Majd megpucoljuk, és hagyjuk teljesen kihűlni. Miután kihűlt, darabolyuk. (kockázzuk, vagy hullámvágóval szeleteljük)
Az alma magházát eltávolítjuk, és az összes hozzávalóval együtt apró kockára vágjuk.
Egy tálban a tejföllel és a majonézzel, sóval, borssal összekeverjük.
Ahhoz, hogy az ízek igazán összeérjenek, célszerű előző nap elkészíteni, hűtőben tárolni.
Ahány adagot szeretnénk kiosztani, annyi egészséges salátalevelet megmosunk, majd azokra halmozzuk a krumpli salátát. Hagymakarikákkal díszítjük, és így tálaljuk.
Paraméterek
Reszelő - Daraboló | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél és műanyag |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*