Rozsdamentes ovális tálaló tálca 41×27 cm

Ovális alakú, alacsony falú, fogófülek nélküli, ételek, italok felszolgálásra alkalmas tálalóeszköz.
Ovális alakú, alacsony falú, fogófülek nélküli, ételek, italok felszolgálásra alkalmas tálalóeszköz.
Ovális alakú, alacsony falú, fogófülek nélküli, ételek, italok felszolgálásra alkalmas tálalóeszköz.
Ovális alakú, alacsony falú, fogófülek nélküli, ételek, italok felszolgálásra alkalmas tálalóeszköz.
Rozsdamentes ovális tálaló tálca 41×27 cm
kínáló tálca, felszolgáló tálca, előételes tálca
Ár:
2.450 Ft
Cikkszám:
PL811233-DOM
Gyártói cikkszám:
81123
Vonalkód:
5904134811233
Súly:
29.50 dkg
Szélesség:
27 cm
Hosszúság:
38.80 cm
Magasság:
2.70 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:

A rozsdamentes ovális tálaló tálca, más néven előételes tálca olyan konyhai és vendéglátó ipari kiegészítő, amely elegánsan hozza el otthonába a fényűzés egy csipetnyi hangulatát. A rozsdamentes ovális tálca, a cukrászdák, kávézók, és vendéglátóegységek elengedhetetlen tartozéka is. Hidegtálak, habos sütemények, szendvicsek vagy italok tálalásához, esetleg sült, sós vagy édes tekercsek kínálásához kialakított termék. Anyaga krómacél.
Tisztítása: - Első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Ne használjunk karcolódást okozó szereket, illetve eszközöket. Mosogatógépben is mosható.

Részletes méretleírás:
- hosszúság alsó belső: 30 cm; - alsó külső: 31 cm
- hosszúság felső belső: 38 cm; - felső külső: 38,80 cm
- szélesség alsó belső: 20 cm; - alsó külső: 21 cm
- szélesség felső belső: 26 cm; - felső külső: 27 cm
- magasság belső: 2,50 cm; - külső: 2,70 cm
- tömeg: 0,295 kg

Erdélyi töltőt káposzta

Hozzávalók:
  3-4 fej savanyú káposzta
  1 kg sertés lapocka
  1 kg sertés comb (a comb száraz hús ezért zsírszalonnát daráljunk, hozza, hogy szaftos legyen a töltelék) darálva.
  0,50 kg füstölt karaj vagy tarja, esetleg császárhús
  1 kg csülök (lehet füstölt is, annak aki szereti a füstöltet)
  20 dkg kenyér szalonna
  20 dkg rizs
- só, bors, ízlés szerint (vigyázzunk, mert a káposzta is sós) és nagyon kevés pirospaprika
 - csombor, kapor

Elkészítése:
- a rizst 15 -20 percig vízben áztatjuk, majd hozzáöntjük a húshoz. Sózzuk, borsozzuk és paprikázzuk, de csak diszkréten, nem fontos, hogy piros legyen, majd jól összekeverjük (összegyúrjuk). Ha nagyon száraznak talajuk öntsünk, hozza vizet vagy káposztalevet (ezzel finomabb lesz). Ezután a fejes káposztáról óvatosan lefejtjük a leveleket és ebbe töltjük a húst, lazán, mert a rizs megdagad.
A fazék aljára lefejtett káposzta leveleket teszünk nem sokat csak annyit, hogy az edény alját betakarja. A megmaradt fejes káposztákat felvágjuk káposztagyaluval vagy késsel mintha vagdalt káposztát akarnánk készíteni, majd a vágott káposztát kettéosztjuk, felét a már elrendezett káposzta levelekre tesszük a négybe vágott szalonnával és elrendezetten ráhelyezzük a töltelékek felét. Akkor betesszük a csülköt és a tölteléket másik felével körberakva beágyazzuk. A tetejére tesszük a füstölt húst, és bőven megszórjuk csomborral és kaporral, végül rátesszük a vágott káposzta másik felét, teljesen feltöltjük vízzel, míg ellepi a káposztát úgy egy ujjnyira (ha nem nagyon sós a káposztalé, akkor fele víz fele káposztalé így az igazi). Körülbelül 3-5 óra alatt lassú tűznél készre főzzük (sütőben, kemencében lassú tűzőn az igazi).

Tanácsok:
Ebből a mennyiségből nagyon sok lesz.
A csombort, Borsika fűvel lehet helyettesíteni. Hihihi!

Tálca, felszolgáló tálca
A termék anyag összetétele:Króm-nikkel nemesacél 18/10%
Króm-nikkel nemesacél:Igen
Rozsdamentes:Igen
Mikrohullámú sütőbe tehető :Nem
Mosogatógéppel mosható:Igen
Kemencébe tehető:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek