- Főoldal
- Termékcsoportok
- Hámozók - Szeletelők
- Zöldség és hagymagyalu 3 részes ALETTA
Zöldség és hagymagyalu 3 részes ALETTA
Zöldség és hagymagyalu 3 részes ALETTA
hagymaszeletelő, hagymavágó, káposztagyalu, uborkagyalu, kétkéses gyalu
Ár:
5.850 Ft
Cikkszám:
PL218520-DOM
Vonalkód:
5904134218520
Gyártó:
Súly:
30.50 dkg
Szélesség:
12.50 cm
Hosszúság:
32.70 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Zöldség és hagymagyalu 3 részes ALETTA kínálatunkból! Szilikon alapú kemény műanyagból és acél pengékből készült.
Figyelem! - A gyalu borotva éles, ezért könnyen sérülést okozhat helytelen használata esetén. A gyerekek elől elzárandó.
Részletes méretleírás:
- hosszúság teljes: 32,5 cm; - munkafelület: 25 cm
- szélesség belső: 8,5 cm (munkafelület); - külső: 12,5 cm
- magasság: 2 cm; - toló és védő kocsival: 8 cm
- tömeg/db: 0,125 kg; - össztömeg: 0,305 kg
Tejfölös - majonézes káposztasaláta
Hozzávalók: (4 adag)
- fél fej káposzta
2 db sárgarépa
15 dkg sajt (reszelt)
10 evőkanál majonéz
10 evőkanál tejföl
1 teáskanál balzsamecet
1 teáskanál cukor (ízlés szerint)
só ízlés szerint
1 teáskanál bors (őrölt)
Elkészítése:
A káposztát legyaluljuk, besózzuk. Negyed órára félre tesszük.
A sárgarépát zsülienre vágjuk. A sajtot lereszeljük a nagyobb lyukú reszelővel.
A káposztából kicsit kinyomjuk a levet. Hozzákeverjük a sárgarépát, a sajtot.
Végül hozzákeverjük a majonézt, a tejfölt, a balzsamecetet. Rászórjuk a cukrot és a borsót.
Az egészet jól átkeverjük, és lehűtjük.
Figyelem! - A gyalu borotva éles, ezért könnyen sérülést okozhat helytelen használata esetén. A gyerekek elől elzárandó.
Részletes méretleírás:
- hosszúság teljes: 32,5 cm; - munkafelület: 25 cm
- szélesség belső: 8,5 cm (munkafelület); - külső: 12,5 cm
- magasság: 2 cm; - toló és védő kocsival: 8 cm
- tömeg/db: 0,125 kg; - össztömeg: 0,305 kg
Tejfölös - majonézes káposztasaláta
Hozzávalók: (4 adag)
- fél fej káposzta
2 db sárgarépa
15 dkg sajt (reszelt)
10 evőkanál majonéz
10 evőkanál tejföl
1 teáskanál balzsamecet
1 teáskanál cukor (ízlés szerint)
só ízlés szerint
1 teáskanál bors (őrölt)
Elkészítése:
A káposztát legyaluljuk, besózzuk. Negyed órára félre tesszük.
A sárgarépát zsülienre vágjuk. A sajtot lereszeljük a nagyobb lyukú reszelővel.
A káposztából kicsit kinyomjuk a levet. Hozzákeverjük a sárgarépát, a sajtot.
Végül hozzákeverjük a majonézt, a tejfölt, a balzsamecetet. Rászórjuk a cukrot és a borsót.
Az egészet jól átkeverjük, és lehűtjük.
Paraméterek
Vágóeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Acélpenge és bakelit |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*