Hasábburgonya szeletelő 3 betéttel Aletta

Hasábburgonya szeletelő, gyümölcs és zöldségaprító 3 cserélhető betéttel 9,50×7,50 cm, 13 cm magas.
Hasábburgonya szeletelő, gyümölcs és zöldségaprító 3 cserélhető betéttel 9,50×7,50 cm, 13 cm magas.
Hasábburgonya szeletelő 3 betéttel Aletta
Hasábburgonya szeletelő 3 betéttel Aletta
Hasábburgonya szeletelő 3 betéttel Aletta
Hasábburgonya szeletelő 3 betéttel Aletta
hasábburgonya vágó, hasábburgonya készítő
Ár:
5.990 Ft
Cikkszám:
PL218766-DOM
Gyártói cikkszám:
21876
Vonalkód:
5904134218766
Súly:
19.50 dkg
Szélesség:
7.50 cm
Hosszúság:
9.50 cm
Magasság:
13 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Hasábburgonya szeletelő 3 betéttel Aletta tökéletes kiegészítője a konyhai felszereléseknek, lehetővé téve a krumpli egyszerű és gyors feldarabolását. A cserélhető betétek lehetővé teszik a szeletelni kívánt krumpli hasábok vastagságának kiválasztását. A hasábburgonya szeletelő anyaga kemény műanyag, acél vágókésekkel.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Ne használjunk karcolódást okozó szereket, illetve eszközöket. Mosogatógépben nem mosható.
Használata: - Akkora krumplikat válogassunk, amelyek beleférnek a toló kupakba. A krumplik végéből vágjunk le egy-egy kis szeletet, majd erre a felére állítva egyenként tegyük a kiválasztott betétre. Helyezzük rá a kupakot, majd egy erőteljes mozdulattal nyomjuk le két kézzel. Ezzel készen is vannak a szép, egyforma burgonya hasábok!

Részletes méretleírás:               Vágható hasábok méretei:
- hosszúság: 9,50 cm                  1. vágóbetét: 10×10 mm
- szélesség: 7,50 cm                    2. vágóbetét: 5×5 mm
- magasság: 13 cm                      3. vágóbetét: 47×5 mm
- tömege: 0,195 kg

Vágóbetétek méretei:
- hosszúság: 9 cm
- szélesség: 6,80 cm
- magasság: 1,50 cm
- tömege: 0,025 kg

Csülökpörkölt krumplival egybe főzve

Hozzávalók:
   1,50 kg kicsontozott csülök
   1,50 kg hasábra vágott krumpli
   3 dkg fokhagyma összezúzva
   1 db zöldpaprika apróra vágva (lehet csípős is, ízlés szerint)
   1 db paradicsom
 30 dkg hagyma apróra vágva
- cseresznyepaprika
- só ízlés szerint
- fűszerkömény őrölt fűszerpaprika ízlés szerint

Elkészítése:
A húst bőröstül falatnyi darabokra vágjuk, a túl kövér részeket lehetőleg kidobjuk. A hagymát, a zöldpaprikát megdinszteljük egy kevés zsiradékon egy kávéskanálnyi őrölt köménymaggal együtt. (sertészsíron vagy olíva olajon - ízlésnek és szokásnak megfelelően).
Hozzátesszük a húskockákat, és nagy lángon megpirítjuk egy kicsit, majd sózzuk, és minimális víz hozzáadása után kis lángon főzzük úgy két órányit.
Ha a levét elfőtte, mindig csak annyi vizet pótoljunk, amennyit feltétlen muszáj. Amikor már úgy 80%-ig megfőtt beletesszük a fokhagymát, a cikkekre vágott paradicsomot, a cseresznyepaprikát, az őrölt paprikát és a krumplit.
Felöntjük annyi vízzel, hogy majdnem ellepje, sózzuk, ha még sótalanak talajuk, majd készre főzzük.
Savanyúsággal és friss házikenyérrel tálaljuk.
Vágóeszköz
A termék anyag összetétele:Kemény bakelit
Három késes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak