- Főoldal
- Termékcsoportok
- Hámozók - Szeletelők
- Zöldséghámozó sima keresztpengével
Zöldséghámozó sima keresztpengével
Zöldséghámozó sima keresztpengével
krumplihámozó, hámozó, keresztpengés hámozó, T-alakú hámozó
Ár:
750 Ft
Cikkszám:
HU700624-JAN
Vonalkód:
5998060700624
Gyártó:
Súly:
0.01 kg
Szélesség:
7 cm
Hosszúság:
11.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Zöldséghámozó sima keresztpengével beszerzése a legjobb választás. Anyaga szilikon hatású kemény műanyag markolat, és billenő fejes acél penge. Gyakorlatias, könnyű és modern formatervezett konyhai kiegészítő.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 11,5 cm (markolat vége, és vágópenge rögzítő oszlop vége közötti távolság)
- szélesség: minimum 4,5 cm, maximum 7 cm (vágópenge rögzítő oszlopok közötti távolság)
- munka felület hosszúsága: 4,5 cm (acél vágópenge)
- tömeg: 0.010 kg
Fokhagymás pácolt flekken
Hozzávalók:
8 szelet strucc filé (kb. 1,2 kg)
4 fej lila hagyma
4 fej vöröshagyma
3 fej fokhagyma
32 db gyöngyhagyma
25 dkg cukkini
1 dl olaj
flekken fűszerkeverék
A páchoz:
2 evőkanál mustár
3 gerezd reszelt fokhagyma
1 evőkanál erős paprika krém
1 dl olaj
A köret (4 személyre!):
8 közepes, héjában főtt burgonya
Előkészítése:
A húst leöblítjük, leszárogatjuk. A pác alapanyagait összekeverjük és megkenjük vele a hússzeleteket, majd letakarva hűtőben 1-2 napig érleljük.
Elkészítése:
Megtisztítjuk a hagymákat, a lila- és a vöröshagymákat cikkekre vágjuk, a fokhagymákat forró vízben 4-5 percig főzzük, majd leszűrjük. Cukkinit megmossuk, fél cm vastag karikákra vágjuk. Kevés olajt felforrósítunk, a cikkekre vágott hagymákat és a gyöngyhagymákat 4 percig pirítjuk benne, majd beletesszük a cukkinit és a forrázott fokhagymákat. Sózzuk, és a cukkini puhulásáig pároljuk a keveréket. A hússzeleteket megszórjuk a fűszerkeverékkel, és a maradék, forró olajban megsütjük. A visszamaradt zsiradékon átforgatjuk a megtisztított, darabokra vágott főtt burgonyát, sózzuk és kiszedjük. A serpenyőbe öntünk 1-1,5 dl vizet, hogy a sok finom pörzsanyag ne vesszen kárba, felforraljuk. Amikor felforrt, ráöntjük a hagymákra, és a burgonyával együtt a hús mellé tálaljuk.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 11,5 cm (markolat vége, és vágópenge rögzítő oszlop vége közötti távolság)
- szélesség: minimum 4,5 cm, maximum 7 cm (vágópenge rögzítő oszlopok közötti távolság)
- munka felület hosszúsága: 4,5 cm (acél vágópenge)
- tömeg: 0.010 kg
Fokhagymás pácolt flekken
Hozzávalók:
8 szelet strucc filé (kb. 1,2 kg)
4 fej lila hagyma
4 fej vöröshagyma
3 fej fokhagyma
32 db gyöngyhagyma
25 dkg cukkini
1 dl olaj
flekken fűszerkeverék
A páchoz:
2 evőkanál mustár
3 gerezd reszelt fokhagyma
1 evőkanál erős paprika krém
1 dl olaj
A köret (4 személyre!):
8 közepes, héjában főtt burgonya
Előkészítése:
A húst leöblítjük, leszárogatjuk. A pác alapanyagait összekeverjük és megkenjük vele a hússzeleteket, majd letakarva hűtőben 1-2 napig érleljük.
Elkészítése:
Megtisztítjuk a hagymákat, a lila- és a vöröshagymákat cikkekre vágjuk, a fokhagymákat forró vízben 4-5 percig főzzük, majd leszűrjük. Cukkinit megmossuk, fél cm vastag karikákra vágjuk. Kevés olajt felforrósítunk, a cikkekre vágott hagymákat és a gyöngyhagymákat 4 percig pirítjuk benne, majd beletesszük a cukkinit és a forrázott fokhagymákat. Sózzuk, és a cukkini puhulásáig pároljuk a keveréket. A hússzeleteket megszórjuk a fűszerkeverékkel, és a maradék, forró olajban megsütjük. A visszamaradt zsiradékon átforgatjuk a megtisztított, darabokra vágott főtt burgonyát, sózzuk és kiszedjük. A serpenyőbe öntünk 1-1,5 dl vizet, hogy a sok finom pörzsanyag ne vesszen kárba, felforraljuk. Amikor felforrt, ráöntjük a hagymákra, és a burgonyával együtt a hús mellé tálaljuk.
Paraméterek
Hámozó - Szeletelő | |
A termék anyag összetétele: | Acélpenge és bakelit |
Jobbkezes: | Igen |
Egy késes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen, de nem ajánlott! |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*