- Főoldal
- Termékcsoportok
- Kések - Vágóeszközök
- Uzsonnázó kés hosszú recés pengével
Uzsonnázó kés hosszú recés pengével
Uzsonnázó kés hosszú recés pengével
recés pengés kés, szalonnázó kés
Ár:
850 Ft
Cikkszám:
HU701201-SLG-R
Gyártói cikkszám:
1537
Vonalkód:
5998060701201
Gyártó:
Súly:
0.02 kg
Hosszúság:
17.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Uzsonnázó kés hosszú recés pengével beszerzése a legjobb választás. Anyag összetétele Solingeni acél penge műanyag foglalatba. Mosogatógépben mosható jó minőségű, megbízható termék. Nem igényel élezést.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - penge: 8 cm; - markolat: 9,5 cm
- szélesség: - penge: 1,5 cm; - markolat: 1,5 cm
- tömeg: 0,020 kg
Erdélyi véres hurka
A véres hurkában az a jó, hogy annyiszor készíthetjük, ahányszor egy-egy szomszédunk disznót vág. Érdekes módon kevesen szeretik, és még kevesebben készítik, inkább elengedik a disznó vérét. Mi mást ajánlunk, mert nem csak a véres hurka finom, de reggelire a hagymás sült vér sem utolsó dolog.
Hozzávalók:
1-1,5 kg alvadt vér, a savótól különválasztva, felkockázva
2 dl rizs, vízben átmosva (kétszer, háromszor cseréljünk vizet), majd megfőzve
4 fej hagyma aprítva, fél evőkanál disznózsíron megdinsztelve
fél kg tokaszalonna és 1 kg sertéshús megfőzve, felkockázva
1 evőkanál só vagy ízlés szerint
2 teáskanál őrölt fekete bors
2 evőkanál morzsolt majoránna
2 teáskanál őrölt fahéj
1 teáskanál őrölt szegfűszeg
2 evőkanál morzsolt csombor
Elkészítése:
A vért, majd a főtt tokaszalonnát és húst húsdarálón ledaráljuk. Összekeverjük a hagymával, a rizzsel és fűszerezzük. A masszát hurkatöltőbe töltjük és bélbe engedjük. A hurkát egy vászon zsákba, forrásban levő vízben körülbelül 15 percig abáljuk, majd kiszedjük és hagyjuk lehűlni.
Fogyasztható hidegen, lila-hagymával és friss kenyérrel. Sütve, puliszkával vagy főtt burgonyával. Savanyúságnak csemege uborka, savanyú káposzta (fejes), dinsztelt savanyú káposzta vagy torma ajánlott.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - penge: 8 cm; - markolat: 9,5 cm
- szélesség: - penge: 1,5 cm; - markolat: 1,5 cm
- tömeg: 0,020 kg
Erdélyi véres hurka
A véres hurkában az a jó, hogy annyiszor készíthetjük, ahányszor egy-egy szomszédunk disznót vág. Érdekes módon kevesen szeretik, és még kevesebben készítik, inkább elengedik a disznó vérét. Mi mást ajánlunk, mert nem csak a véres hurka finom, de reggelire a hagymás sült vér sem utolsó dolog.
Hozzávalók:
1-1,5 kg alvadt vér, a savótól különválasztva, felkockázva
2 dl rizs, vízben átmosva (kétszer, háromszor cseréljünk vizet), majd megfőzve
4 fej hagyma aprítva, fél evőkanál disznózsíron megdinsztelve
fél kg tokaszalonna és 1 kg sertéshús megfőzve, felkockázva
1 evőkanál só vagy ízlés szerint
2 teáskanál őrölt fekete bors
2 evőkanál morzsolt majoránna
2 teáskanál őrölt fahéj
1 teáskanál őrölt szegfűszeg
2 evőkanál morzsolt csombor
Elkészítése:
A vért, majd a főtt tokaszalonnát és húst húsdarálón ledaráljuk. Összekeverjük a hagymával, a rizzsel és fűszerezzük. A masszát hurkatöltőbe töltjük és bélbe engedjük. A hurkát egy vászon zsákba, forrásban levő vízben körülbelül 15 percig abáljuk, majd kiszedjük és hagyjuk lehűlni.
Fogyasztható hidegen, lila-hagymával és friss kenyérrel. Sütve, puliszkával vagy főtt burgonyával. Savanyúságnak csemege uborka, savanyú káposzta (fejes), dinsztelt savanyú káposzta vagy torma ajánlott.
Paraméterek
Evőeszköz - Tálalóeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*