- Főoldal
- Termékcsoportok
- Evőeszközök
- Fanyelű hámozó kés 17 cm Tramontina
Fanyelű hámozó kés 17 cm Tramontina
Fanyelű hámozó kés 17 cm Tramontina
uzsonnázó kés, szalonnázó kés, gyümölcshámozó kés, reggeliző kés
Ár:
750 Ft
Cikkszám:
BR116078
Gyártói cikkszám:
22210/203
Vonalkód:
7891112116078
Gyártó:
Súly:
20 g
Szélesség:
1.50 cm
Hosszúság:
16 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Fanyelű hámozó kés 17 cm Tramontina kínálatunkból saját részére vagy ajándékba barátainak. Gyakorlatias, formatervezett és könnyen tisztítható. Anyaga acél penge, fa foglalatba.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - penge: 7,5 cm; - markolat: 9 cm
- szélesség: - penge: 1,5 cm; - markolat: 1,5 cm
- tömeg: 0,020 kg
Fokhagymás pácolt flekken
Hozzávalók:
8 szelet strucc filé (kb. 1,2 kg)
4 fej lila-hagyma
4 fej vöröshagyma
3 fej fokhagyma
32 db gyöngyhagyma
25 dkg cukkini
1 dl olaj
flekken fűszerkeverék
A páchoz:
2 evőkanál mustár
3 gerezd reszelt fokhagyma
1 evőkanál erős paprika krém
1 dl olaj
A köret (4 személyre!):
8 közepes, héjában főtt burgonya
Előkészítése:
A húst leöblítjük, leszárogatjuk. A pác alapanyagait összekeverjük és megkenjük vele a hússzeleteket, majd letakarva hűtőben 1-2 napig érleljük.
Elkészítése:
Megtisztítjuk a hagymákat, a lila- és a vöröshagymákat cikkekre vágjuk, a fokhagymákat forró vízben 4-5 percig főzzük, majd leszűrjük. Cukkinit megmossuk, fél cm vastag karikákra vágjuk. Kevés olajt felforrósítunk, a cikkekre vágott hagymákat és a gyöngyhagymákat 4 percig pirítjuk benne, majd beletesszük a cukkinit és a forrázott fokhagymákat. Sózzuk, és a cukkini puhulásáig pároljuk a keveréket. A hússzeleteket megszórjuk a fűszerkeverékkel, és a maradék, forró olajban megsütjük. A visszamaradt zsiradékon átforgatjuk a megtisztított, darabokra vágott főtt burgonyát, sózzuk és kiszedjük. A serpenyőbe öntünk 1-1,5 dl vizet, hogy a sok finom pörzsanyag ne vesszen kárba, felforraljuk. Amikor felforrt, ráöntjük a hagymákra, és a burgonyával együtt a hús mellé tálaljuk.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - penge: 7,5 cm; - markolat: 9 cm
- szélesség: - penge: 1,5 cm; - markolat: 1,5 cm
- tömeg: 0,020 kg
Fokhagymás pácolt flekken
Hozzávalók:
8 szelet strucc filé (kb. 1,2 kg)
4 fej lila-hagyma
4 fej vöröshagyma
3 fej fokhagyma
32 db gyöngyhagyma
25 dkg cukkini
1 dl olaj
flekken fűszerkeverék
A páchoz:
2 evőkanál mustár
3 gerezd reszelt fokhagyma
1 evőkanál erős paprika krém
1 dl olaj
A köret (4 személyre!):
8 közepes, héjában főtt burgonya
Előkészítése:
A húst leöblítjük, leszárogatjuk. A pác alapanyagait összekeverjük és megkenjük vele a hússzeleteket, majd letakarva hűtőben 1-2 napig érleljük.
Elkészítése:
Megtisztítjuk a hagymákat, a lila- és a vöröshagymákat cikkekre vágjuk, a fokhagymákat forró vízben 4-5 percig főzzük, majd leszűrjük. Cukkinit megmossuk, fél cm vastag karikákra vágjuk. Kevés olajt felforrósítunk, a cikkekre vágott hagymákat és a gyöngyhagymákat 4 percig pirítjuk benne, majd beletesszük a cukkinit és a forrázott fokhagymákat. Sózzuk, és a cukkini puhulásáig pároljuk a keveréket. A hússzeleteket megszórjuk a fűszerkeverékkel, és a maradék, forró olajban megsütjük. A visszamaradt zsiradékon átforgatjuk a megtisztított, darabokra vágott főtt burgonyát, sózzuk és kiszedjük. A serpenyőbe öntünk 1-1,5 dl vizet, hogy a sok finom pörzsanyag ne vesszen kárba, felforraljuk. Amikor felforrt, ráöntjük a hagymákra, és a burgonyával együtt a hús mellé tálaljuk.
Paraméterek
Vágóeszköz | |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*