- Főoldal
- Termékcsoportok
- Süteménykiszúrók - Süteményszaggatók
- Nagy linzerkiszúró forma 2 db-os kis hullámos
Nagy linzerkiszúró forma 2 db-os kis hullámos
Nagy linzerkiszúró forma 2 db-os kis hullámos
nagy hullámos kiszúró, linzerkészítő, linzervágó
Ár:
2.450 Ft
Cikkszám:
HU100212
Vonalkód:
5998678100212
Gyártó:
Magasság:
7.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Nagy linzerkiszúró forma 2 db-os kis hullámos beszerzése a legjobb választás. Anyaga sütőlemez alakra préselve, összehajtva és pont hegesztve. Kettő részből áll. Az egyik felével a sütemény alját, míg a másik felével a felső részét (lukasat) vágjuk ki.
Részletes méretleírás:
- átmérő: 7,5 cm
- magasság: 3 cm (oldal magasság); - félkörű fogóval: 7,5 cm
- belső kör kiszúró átmérő: 2,4 cm
Linzer tészta recept
Hozzávalók:
50 dkg liszt
25-25 dkg vaj és cukor
4 tojássárgája
- reszelt citromhéj, ízlés szerint
- a tetejére: 1 tojás
- a töltéshez: 20 dkg barack- vagy meggydzsem
Elkészítése:
A lisztet szitáld egy mély tálba. Add hozzá a cukrot, a reszelt citromhéjat. A puha vajjal meg a tojássárgájákkal gyúrd össze. Ha esetleg túl keménynek bizonyulna, egy-két kanálnyi tejföllel lazítsd. A tésztát fóliába csomagolva legalább egy órára tedd a hűtőbe pihenni. Azután lisztezett deszkán nyújtsd 3-4 mm vastagra és egy közepes méretű, cakkos szélű kiszúróval szúrd ki: ugyanannyi sima, mint lyukas közepű korongot. A kiszúrt tésztadarabokat sorakoztasd sütőpapírral borított tepsire. A lyukas közepűeket kend meg felvert tojással, esetleg szórd meg gorombára vágott dióval. Előmelegített sütőben 180 fokon 10-12 perc alatt süsd szép aranysárgára. Ha kihűlt, dzsemmel kettőt-kettőt, egy simát és egy diósat ragassza össze.
Részletes méretleírás:
- átmérő: 7,5 cm
- magasság: 3 cm (oldal magasság); - félkörű fogóval: 7,5 cm
- belső kör kiszúró átmérő: 2,4 cm
Linzer tészta recept
Hozzávalók:
50 dkg liszt
25-25 dkg vaj és cukor
4 tojássárgája
- reszelt citromhéj, ízlés szerint
- a tetejére: 1 tojás
- a töltéshez: 20 dkg barack- vagy meggydzsem
Elkészítése:
A lisztet szitáld egy mély tálba. Add hozzá a cukrot, a reszelt citromhéjat. A puha vajjal meg a tojássárgájákkal gyúrd össze. Ha esetleg túl keménynek bizonyulna, egy-két kanálnyi tejföllel lazítsd. A tésztát fóliába csomagolva legalább egy órára tedd a hűtőbe pihenni. Azután lisztezett deszkán nyújtsd 3-4 mm vastagra és egy közepes méretű, cakkos szélű kiszúróval szúrd ki: ugyanannyi sima, mint lyukas közepű korongot. A kiszúrt tésztadarabokat sorakoztasd sütőpapírral borított tepsire. A lyukas közepűeket kend meg felvert tojással, esetleg szórd meg gorombára vágott dióval. Előmelegített sütőben 180 fokon 10-12 perc alatt süsd szép aranysárgára. Ha kihűlt, dzsemmel kettőt-kettőt, egy simát és egy diósat ragassza össze.
Paraméterek
Süteménykiszúró - Süteményszaggató | |
A termék anyag összetétele: | Horganyzott lemez |
Átmérő: | 7.50 cm |
Minimum magasság: | 3.00 cm |
Maximum magasság: | 7.50 cm |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*