Sárga nokedliszaggató 11 mm EXP

Téglalap alakú fémlemez fogantyúval, 11 mm átmérőjű lukakkal, műanyag tolható kosaras tésztakészítő.
Téglalap alakú fémlemez fogantyúval, 11 mm átmérőjű lukakkal, műanyag tolható kosaras tésztakészítő.
Téglalap alakú fémlemez fogantyúval, 11 mm átmérőjű lukakkal, műanyag tolható kosaras tésztakészítő.
Téglalap alakú fémlemez fogantyúval, 11 mm átmérőjű lukakkal, műanyag tolható kosaras tésztakészítő.
Téglalap alakú fémlemez fogantyúval, 11 mm átmérőjű lukakkal, műanyag tolható kosaras tésztakészítő.
Sárga nokedliszaggató 11 mm EXP
galuskaszaggató, nokedlikészítő, galuska készítő
Ár:
1.850 Ft
Cikkszám:
HU145957-11
Gyártói cikkszám:
14595
Vonalkód:
5999559145957
Súly:
10.50 dkg
Szélesség:
9 cm
Hosszúság:
28.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Egy Sárga nokedliszaggató 11mm EXP beszerzése a legjobb választás. Anyaga ónozott lemez, a tégely és a fogója kemény műanyag.

Részletes méretleírás:
- hosszúság fogóval: 28,5 cm
- szélesség: 9 cm
- luk átmérő: 11 mm
- tömeg: 0,105 kg
 
Adagoló tégely méretei:
- átmérő belső alsó: 7,86 cm; - felső: 10,10 cm
- átmérő külső alsó: 8,9 cm; - felső: 11,8 cm
- magasság: 5,6 cm
- űrtartalom: 0,380 liter

Magyaros körömpörkölt

Hozzávalók:
 3-4 köröm
 2 fej vöröshagyma
 1 evőkanál édes pirospaprika (lehet csípős is vagy pedig fele, fele arányba ízlés szerint)
 2 db zöldpaprika
 1 db paradicsom
 3 evőkanál olíva olaj
 1 evőkanál vegeta
 só ízlés szerint

Elkészítése:
A megtisztított körmöket kuktafazékba rakjuk, majd gyengén sózott vízben olyan puhára főzzük úgy, hogy a csontok elváljanak a hústól. Levéből kiszedjük, az összes csontot és a húst félretesszük. A vöröshagymát tisztítás után apróra daraboljuk, és olajon vagy sertés zsíron üvegesre dinszteljük, ezután a tűzről levéve belekeverjük a pirospaprikát, a vegetát és a borsot. Ráöntünk két evőkanál köröm - főzőlevet, majd a tűzre visszatesszük. Beletesszük a kicsontozott, darabokra vágott húst, a felszeletelt zöldpaprikát meg a paradicsomot és annyi főző lével öntjük fel, amennyi majdnem ellepi. Fedő alatt pár percig forraljuk. Sós vízben főtt burgonya és ecetes savanyúság illik hozzá.

Nokedli készítése

Hozzávalók:
 50 dkg liszt
 1 tojás
 só
 olaj vagy zsír

Elkészítése:
A lisztet a tojással, sóval és annyi vízzel kavarjuk össze, hogy könnyen keverhető massza legyen. Lobogó, sós vízbe - amibe tehetünk 1 evőkanál olajt is - szaggatjuk, egyszerre inkább kevesebbet. Kb. 10 percig forraljuk, közben többször megkeverjük, nehogy az alján leragadjon. Ha feljön a tetejére, leszűrjük a nokedlit, leöblítjük. Lecsöpögtetve elkeverjük kevés felmelegített olajjal, zsiradékkal. Pörköltekhez adjuk köretként.
Konyhai segédeszköz
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek