Zománcozott kalács és kenyérsütő forma 31×14 cm

Zománcozott kalács és kenyérsütő forma 31×14 cm
Zománcozott kalács és kenyérsütő forma 31×14 cm
Zománcozott kalács és kenyérsütő forma 31×14 cm
Zománcozott kalács és kenyérsütő forma 31×14 cm
Zománcozott kalács és kenyérsütő forma 31×14 cm
Zománcozott kalács és kenyérsütő forma 31×14 cm
kalácssütő, kenyérsütő
Ár:
2.450 Ft
Cikkszám:
KP-02/01-TFA
Súly:
0.35 kg
Ürtartalom:
1.80 l
Szélesség:
14 cm
Hosszúság:
31.50 cm
Magasság:
5.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Egy Zománcozott kalács és kenyérsütő forma 31×14 cm beszerzése a legjobb választás. Több feladatot ellátó, és célt szolgáló hasznos sütőeszköz, melyet a kenyér és kalácssütés során használunk. Anyaga 0,5 mm vastag vaslemez méretre szabva, alakra hajtogatva majd a szögleteknél hegesztve. Merevségét a felső peremek visszahajtásával nyeri el. A végső alakzat elnyerése után van zománcozva. Jellegzetes mákos tetszését a fehér zománc ráspriccelésével nyeri el.

Részletes méretleírás:
- hosszúság alsó: 28,5 cm; - felső: 31,5 cm
- szélesség alsó: 10 cm; - felső: 14 cm
- magasság belső: 5,5 cm; - külső: 5,6 cm
- tömeg: 0,350 kg
- űrtartalom: 1,80 liter

Töltött fonott kalács recept

Hozzávalók:
 40 dkg rétesliszt
 5 dkg porcukor
 2 db egész tojás
 5 dkg margarin
 2 dkg élesztő
 csipetnyi só

A töltelékhez:
 15 dkg darált mák
 1 dl tej
 1 evőkanál citromlé
 5 dkg mazsola
 10 dkg mandula

Elkészítése:
Az átszitált langyos liszthez hozzáadjuk a porcukrot, a tojást, a sót és összekeverjük. Közben az élesztőt langyos tejben megkelesztjük, majd a liszttel összedolgozzuk. Letakarva, meleg helyen 50-60 percig kelesztjük. Ezután a tésztát lisztezett gyúródeszkára borítjuk, lazán átgyúrjuk. Körülbelül 2 cm vastagságú téglalap alakúra nyújtjuk. Két szélét 2 cm szélességben párhuzamosan bevágjuk körülbelül a tészta egyharmad részéig. A középső csíkra a tölteléket helyezzük. A tésztacsíkokat úgy hajtjuk rá, mintha fonatot készítenénk, és a kizsírozott tepsibe fektetjük. Az így elkészített tésztát 20 percig pihentetjük. Majd a tetejét- tojássárgájával megkenjük, és vágott mandulával megszórjuk. Előmelegített sütőben, közepes tűzön, körülbelül 45-50 perc alatt szép pirosra sütjük.
Sütőeszköz
A termék anyag összetétele:Zománcozott acéllemez
Zománcozott:Igen
Mikrohullámú sütőbe tehető :Nem
Mosogatógéppel mosható:Igen
Szín:Mákos

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak