- Főoldal
- Termékcsoportok
- Sütőedények
- Szögletes tortaforma 24×24 cm kapcsos
Szögletes tortaforma 24×24 cm kapcsos
Szögletes tortaforma 24×24 cm kapcsos
négyzet alakú tortaforma, tapadásmentes tortaforma
Ár:
5.650 Ft
Cikkszám:
PL829917-AMB
Gyártói cikkszám:
82991
Vonalkód:
5904134829917
Gyártó:
Súly:
61 dkg
Ürtartalom:
2.20 l
Szélesség:
24 cm
Hosszúság:
24 cm
Magasság:
6.70 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Szögletes tortaforma 24×24 cm kapcsos beszerzése a legjobb választás. Anyaga ilafonnal bevont fémlemez, kapcsos zárszerkezet, és bevonatos fémaljzat. Figyelem! - fém vágó, vagy szúró eszközzel nem nyúlhatunk a tortasütőbe, mert megkarcolhatjuk és ezáltal a garanciát is elveszítjük!
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - a tortaforma alja: 28 cm; - tortaforma: 24 cm
- szélesség: - a tortaforma alja: 28 cm; - tortaforma: 24
- magasság a tortaforma aljával: 8 cm; - tortaforma: 6,7 cm
- tömeg: 0,610 kg
- űrtartalom: 2,20 liter
Dió torta
Hozzávalók:
12,5 dkg búzaliszt
8 dkg cukor
1 tojássárgája
1 csipet só
10 dkg hideg vaj
1 tojás, fél dl tejszín
3 evőkanál rum
1 csipet fahéj
10 dkg durvára vágott dió
liszt a kinyújtáshoz
vaj a formához
Elkészítése:
A lisztet 3 dkg cukorral, a tojássárgájával, a sóval és 8 dkg vajjal összegyúrjuk. A tésztát 12 órára hűvös helyre tesszük.
A sütőt előmelegítjük 220 fokra, a formát kikenjük. A tésztát kinyújtjuk, és kibéleljük vele a formát. A tészta alját megszurkáljuk, sütőpapírral befedjük, és szárított borsóval megszórjuk. A sütőben 12-15 percig elősütjük, ezután eltávolítjuk róla a papírt és a borsót.
A maradék cukrot elkeverjük a tojással, és a tejszínnel. A maradék vajat felolvasztjuk és a rummal, a fahéjjal, a dióval a tojásos keverékhez adjuk. Elosztjuk a tésztán, majd 35-40 perc alatt készre sütjük. A formában hagyjuk kihűlni.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - a tortaforma alja: 28 cm; - tortaforma: 24 cm
- szélesség: - a tortaforma alja: 28 cm; - tortaforma: 24
- magasság a tortaforma aljával: 8 cm; - tortaforma: 6,7 cm
- tömeg: 0,610 kg
- űrtartalom: 2,20 liter
Dió torta
Hozzávalók:
12,5 dkg búzaliszt
8 dkg cukor
1 tojássárgája
1 csipet só
10 dkg hideg vaj
1 tojás, fél dl tejszín
3 evőkanál rum
1 csipet fahéj
10 dkg durvára vágott dió
liszt a kinyújtáshoz
vaj a formához
Elkészítése:
A lisztet 3 dkg cukorral, a tojássárgájával, a sóval és 8 dkg vajjal összegyúrjuk. A tésztát 12 órára hűvös helyre tesszük.
A sütőt előmelegítjük 220 fokra, a formát kikenjük. A tésztát kinyújtjuk, és kibéleljük vele a formát. A tészta alját megszurkáljuk, sütőpapírral befedjük, és szárított borsóval megszórjuk. A sütőben 12-15 percig elősütjük, ezután eltávolítjuk róla a papírt és a borsót.
A maradék cukrot elkeverjük a tojással, és a tejszínnel. A maradék vajat felolvasztjuk és a rummal, a fahéjjal, a dióval a tojásos keverékhez adjuk. Elosztjuk a tésztán, majd 35-40 perc alatt készre sütjük. A formában hagyjuk kihűlni.
Paraméterek
Sütőedény | |
A termék anyag összetétele: | ILAG bevonatos sütőlemez |
Tapadásmentes: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Fekete |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*