- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Kerámia fekvő fakanáltartó levendulás
Kerámia fekvő fakanáltartó levendulás
Kerámia fekvő fakanáltartó levendulás
porcelán fakanáltartó, kerámia fakanál csepegtető
Ár:
1.990 Ft
Cikkszám:
HU477807
Gyártói cikkszám:
285527
Vonalkód:
5999045477807
Gyártó:
Súly:
16.50 dkg
Hosszúság:
23 cm
Magasság:
2.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy kerámia fekvő fakanáltartó levendulás beszerzése a legjobb választás. Anyaga mázas kerámia. Konyhai kiegészítő, amellyel a konyhapultot tisztán tarthatjuk. Nem csöpög le a pörkölt szaft, más ételmaradék a fakanálról vagy fémkanálról kevergetés, kóstolás után, amennyiben a tartóra helyezzük használat közben és után.
Figyelem: - a fakanál és a merítőkanál csak szemléltető, nem tartozéka a kanáltartónak és nem foglaltatik annak az árába.
Részletes méretleírás:
- hosszúság nyéllel: 23 cm
- szélesség: - kanáltartó: 8 cm; - nyél: 3 cm
- magasság: 2,5 cm
- tömeg: 0,165 kg
Tökfőzelék
Hozzávalók:
2 kg főzőtök
1 fej hagyma
1 csokor kapor
só (ízlés szerint)
2 evőkanál tejföl
ecet (ízlés szerint)
4 evőkanál olaj (olíva az igazi)
1 teáskanálnyi piros paprika (édes)
2-3 evőkanál liszt
Elkészítése:
A tököt megmossuk, megpucoljuk. Négyfelé vágjuk, kanállal a magját kikaparjuk és egy nagy tálba lereszeljük.
A hagymát megpucoljuk, majd apró darabokra vágjuk és a forró olajban üvegesre pirítjuk, egy kevés ideig hűlni hagyjuk, majd hozzáadjuk a piros paprikát vigyázva, hogy ne égjen meg. Miután szép piros szint váltott hozzáadjuk a lereszelt tököt az apróra vágott kaprot és felöntjük vízzel. Körülbelül 15 percig főzzük, közben kavargatjuk, és végül hozzáadjuk a sót. A tejfölből és a lisztből egy kevés tej hozzáadásával habarást készítünk és belekeverjük a főzelékbe. Gyakori kevergetés mellett még körülbelül 5-10 percig főzzük.
Figyelem: - a fakanál és a merítőkanál csak szemléltető, nem tartozéka a kanáltartónak és nem foglaltatik annak az árába.
Részletes méretleírás:
- hosszúság nyéllel: 23 cm
- szélesség: - kanáltartó: 8 cm; - nyél: 3 cm
- magasság: 2,5 cm
- tömeg: 0,165 kg
Tökfőzelék
Hozzávalók:
2 kg főzőtök
1 fej hagyma
1 csokor kapor
só (ízlés szerint)
2 evőkanál tejföl
ecet (ízlés szerint)
4 evőkanál olaj (olíva az igazi)
1 teáskanálnyi piros paprika (édes)
2-3 evőkanál liszt
Elkészítése:
A tököt megmossuk, megpucoljuk. Négyfelé vágjuk, kanállal a magját kikaparjuk és egy nagy tálba lereszeljük.
A hagymát megpucoljuk, majd apró darabokra vágjuk és a forró olajban üvegesre pirítjuk, egy kevés ideig hűlni hagyjuk, majd hozzáadjuk a piros paprikát vigyázva, hogy ne égjen meg. Miután szép piros szint váltott hozzáadjuk a lereszelt tököt az apróra vágott kaprot és felöntjük vízzel. Körülbelül 15 percig főzzük, közben kavargatjuk, és végül hozzáadjuk a sót. A tejfölből és a lisztből egy kevés tej hozzáadásával habarást készítünk és belekeverjük a főzelékbe. Gyakori kevergetés mellett még körülbelül 5-10 percig főzzük.
Paraméterek
Konyhai segédeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Kaolin |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*