- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Kerámia fekvő fakanáltartó unikornis
Kerámia fekvő fakanáltartó unikornis
Kerámia fekvő fakanáltartó unikornis
porcelán fakanáltartó, fakanál csepegtető, tartó a fakanálnak
Ár:
1.990 Ft
Cikkszám:
HU153582
Gyártói cikkszám:
286027
Vonalkód:
5999103153582
Gyártó:
Súly:
19 dkg
Szélesség:
9.50 cm
Hosszúság:
22 cm
Magasság:
2.65 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
A kerámia fekvő fakanáltartó unikornis anyaga mázas kerámia. A fakanáltartó konyhai kiegészítő, melynek használatával a konyhapultot tisztán tarthatjuk. Nem csöpög le a pörkölt szaft vagy más ételmaradék a fakanálról vagy fémkanálról kevergetés, kóstolás után, amennyiben a tartóra helyezzük használat közben és után.
Figyelem: - a fakanál csak szemléltető, nem tartozéka a kanáltartónak és nem foglaltatik annak az árába.
Részletes méretleírás:
- hosszúság nyéllel: 22 cm; - markolat: 12 cm; - tartórésze: 10 cm
- szélesség: - kanáltartó: 9,50 cm; - nyél: 4 cm
- magasság: 2,65 cm
- tömeg: 0,190 kg
Erdélyi tokány
Hozzávalók:
2 kg marhafelsál
2 evőkanál sertés zsír
6 (hat) fej vöröshagyma
- só, bors, ízlés szerint
Elkészítése:
A két kiló marhafelsálat vagdaljunk egyenlő, diónyi nagyságú darabokra. Egy bográcsba (ha bent a konyhába készítjük télvíz idején akkor egy lábasba) tegyük bele a zsírt forrni, s ha elég forró lett, rakjuk bele a megmosott pecsenyét, sózzuk meg, majd fedjük be a bogrács fedővel, és kis (lassú) tűzön hagyjuk párolódni egy jó óráig. Ha lesült a leve, egy kevés vizet öntsünk reá, hogy ne piruljon meg a hús, de ne is főjön bő lében. Ha elég puha a pecsenye, de még van rajta egy merítőkanálnyi lé, tegyünk bele a hat fej laskára (hosszára) vágott vöröshagymát, azzal is süssük egy negyed óráig, de egy csöpp vizet sem szabad többé reá önteni, ha már a hagyma benne van. Mikor piros lesz, és zsírig sül, de még nem ropog a hús és a hagyma, akkor van készen. Hosszúkás tálban (fatányéron), krumpli pürével vagy tarhonyával körítve tálaljuk. Egész Erdélyben ez a legkedveltebb sült húsok egyike. Juhhúsból és bárányhúsból is éppen így készül.
Figyelem: - a fakanál csak szemléltető, nem tartozéka a kanáltartónak és nem foglaltatik annak az árába.
Részletes méretleírás:
- hosszúság nyéllel: 22 cm; - markolat: 12 cm; - tartórésze: 10 cm
- szélesség: - kanáltartó: 9,50 cm; - nyél: 4 cm
- magasság: 2,65 cm
- tömeg: 0,190 kg
Erdélyi tokány
Hozzávalók:
2 kg marhafelsál
2 evőkanál sertés zsír
6 (hat) fej vöröshagyma
- só, bors, ízlés szerint
Elkészítése:
A két kiló marhafelsálat vagdaljunk egyenlő, diónyi nagyságú darabokra. Egy bográcsba (ha bent a konyhába készítjük télvíz idején akkor egy lábasba) tegyük bele a zsírt forrni, s ha elég forró lett, rakjuk bele a megmosott pecsenyét, sózzuk meg, majd fedjük be a bogrács fedővel, és kis (lassú) tűzön hagyjuk párolódni egy jó óráig. Ha lesült a leve, egy kevés vizet öntsünk reá, hogy ne piruljon meg a hús, de ne is főjön bő lében. Ha elég puha a pecsenye, de még van rajta egy merítőkanálnyi lé, tegyünk bele a hat fej laskára (hosszára) vágott vöröshagymát, azzal is süssük egy negyed óráig, de egy csöpp vizet sem szabad többé reá önteni, ha már a hagyma benne van. Mikor piros lesz, és zsírig sül, de még nem ropog a hús és a hagyma, akkor van készen. Hosszúkás tálban (fatányéron), krumpli pürével vagy tarhonyával körítve tálaljuk. Egész Erdélyben ez a legkedveltebb sült húsok egyike. Juhhúsból és bárányhúsból is éppen így készül.
Paraméterek
Konyhai segédeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Kerámia |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*