Kerámia fekvő fakanáltartó unikornis

Kerámia fekvő fakanáltartó unikornis
Kerámia fekvő fakanáltartó unikornis
Kerámia fekvő fakanáltartó unikornis
Kerámia fekvő fakanáltartó unikornis
Kerámia fekvő fakanáltartó unikornis
Kerámia fekvő fakanáltartó unikornis
porcelán fakanáltartó, fakanál csepegtető, tartó a fakanálnak
Ár:
1.990 Ft
Cikkszám:
HU153582
Gyártói cikkszám:
286027
Vonalkód:
5999103153582
Gyártó:
Súly:
19 dkg
Szélesség:
9.50 cm
Hosszúság:
22 cm
Magasság:
2.65 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
A kerámia fekvő fakanáltartó unikornis anyaga mázas kerámia. A fakanáltartó konyhai kiegészítő, melynek használatával a konyhapultot tisztán tarthatjuk. Nem csöpög le a pörkölt szaft vagy más ételmaradék a fakanálról vagy fémkanálról kevergetés, kóstolás után, amennyiben a tartóra helyezzük használat közben és után.
Figyelem: - a fakanál csak szemléltető, nem tartozéka a kanáltartónak és nem foglaltatik annak az árába.

Részletes méretleírás:
- hosszúság nyéllel: 22 cm; - markolat: 12 cm; - tartórésze: 10 cm
- szélesség: - kanáltartó: 9,50 cm; - nyél: 4 cm
- magasság: 2,65 cm
- tömeg: 0,190 kg

Erdélyi tokány

Hozzávalók:
  2 kg marhafelsál
  2 evőkanál sertés zsír
  6 (hat) fej vöröshagyma
- só, bors, ízlés szerint

Elkészítése:
A két kiló marhafelsálat vagdaljunk egyenlő, diónyi nagyságú darabokra. Egy bográcsba (ha bent a konyhába készítjük télvíz idején akkor egy lábasba) tegyük bele a zsírt forrni, s ha elég forró lett, rakjuk bele a megmosott pecsenyét, sózzuk meg, majd fedjük be a bogrács fedővel, és kis (lassú) tűzön hagyjuk párolódni egy jó óráig. Ha lesült a leve, egy kevés vizet öntsünk reá, hogy ne piruljon meg a hús, de ne is főjön bő lében. Ha elég puha a pecsenye, de még van rajta egy merítőkanálnyi lé, tegyünk bele a hat fej laskára (hosszára) vágott vöröshagymát, azzal is süssük egy negyed óráig, de egy csöpp vizet sem szabad többé reá önteni, ha már a hagyma benne van. Mikor piros lesz, és zsírig sül, de még nem ropog a hús és a hagyma, akkor van készen. Hosszúkás tálban (fatányéron), krumpli pürével vagy tarhonyával körítve tálaljuk. Egész Erdélyben ez a legkedveltebb sült húsok egyike. Juhhúsból és bárányhúsból is éppen így készül.
Konyhai segédeszköz
Anyag összetétele:Kerámia
Mikrohullámú sütőbe tehető :Nem
Mosogatógépbe mosható:Igen

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek