- Főoldal
- Termékcsoportok
- Árengedményes termékek
- Lapos univerzális reszelő 26×11 cm FM
Lapos univerzális reszelő 26×11 cm FM
2.250 FtKorábbi ár:2.650 Ft
Leírás
A Lapos univerzális reszelő 26×11 cm FM préseléssel lukasztott, érdesített és élesített tartós vágó-reszelő felülettel rendelkezik. Anyaga rozsdamentes krómacél lemez, a markolata kemény szilikonalapú bakelit.
Tisztítása: - Semleges folyékony mosogatószerrel, kerülje a karcosodást okozó szerek használatát, mosogatógépben nem mosható!
Részletes méretleírás:
- hosszúság markolattal: 26 cm
- szélesség: 11,50 cm
- tömege: 0,090 kg
A munkafelülete 2 különböző reszelő és 1 gyaluló munkafelületből áll.
- munkafelület hossza: 18 cm
- munkafelület szélessége: 9 cm
Currys bográcsos sertéspörkölt
Hozzávalók:
3 kg sovány sertéscomb
1 dl étolaj
3 nagy fej vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
1 kávéskanál őrölt kömény
1 kávéskanál curry
őrölt bors, ízlés szerint
csípős Piros Arany ételízesítő
3 evőkanál őrölt pirospaprika
1 db zöldpaprika
1 dl száraz vörösbor (akár el is maradhat, de akkor pótoljuk még egy paradicsommal)
1 db paradicsom
só, ízlés szerint
Elkészítése:
A bográcsba beleöntjük az olajt és belerakjuk a felkockázott húst és azt kevergetve saját levében enyhén megpörköljük. Majd felengedjük vízzel és a hús tetejére tesszük az apróra vágott vöröshagymát, köményt, borsot, curryt, sót. Keverés nélkül (bogrács forgatásával) lassú tűzön félpuhára főzzük. (vizet szükség szerint teszünk bele). Ekkor a felvágott zöldpaprikát, a vörösbort vagy paradicsomot és a zúzott fokhagymát beletesszük. Szükség esetén a fűszerekkel újra ízesítjük. Amikor puhára főt a hús a vörösbor vagy paradicsom és fokhagyma megfelelő arányával az ízt újra beállítjuk, az őrölt pirospaprikát beletesszük és pár percig készre főzzük.
Paraméterek
Reszelő - Daraboló | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél és műanyag |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |