Hurkatöltő és kolbásztöltő készülék CKM

Hajtókaros fekvő 4 literes hurka és kolbásztöltő készülék fogasléces, fa talpal, műanyag töltőcsövek
Hajtókaros fekvő 4 literes hurka és kolbásztöltő készülék fogasléces, fa talpal, műanyag töltőcsövek
Hurkatöltő és kolbásztöltő készülék CKM
Hurkatöltő és kolbásztöltő készülék CKM
Hurkatöltő és kolbásztöltő készülék CKM
Hurkatöltő és kolbásztöltő készülék CKM
fogasléces kolbász és hurkatöltő, fekvő hurkatöltő, véreshurka-töltő, májas hurkatöltő
Ár:
34.990 Ft
Cikkszám:
HU111310
Vonalkód:
5999559111310
Súly:
4.35 kg
Ürtartalom:
3.60 l
Hosszúság:
44 cm
Magasság:
27.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Vásároljon a Hurkatöltő és kolbásztöltő készülék CKM kínálatunkból! Elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a célszerűsége pedig vitathatatlan. Kiváló minőségű és megbízható. Anyaga 18/10 króm-nikkel rozsdamentes nemesacél. A talpazata és a hajtókar fogantyúja fa, műanyag töltőfejek, vasöntvény hajtókar, fém rögzítő elemek. Magyar kisiparos által készített termék.

Részletes méretleírás:
Henger méretek:
- átmérő belső: 12 cm; - külső: 13 cm
- falvastagság: 0,05 cm
- hosszúság: 29,5 cm
- magasság: - henger + talpazat + rögzítés: 27,5 cm
- tömeg: 4,350 kg
- űrtartalom: 4 liter

Talpazat méretei:
- hosszúság: 44 cm
- szélesség: 15 cm
- magasság: 2 cm

Töltő fej méretei:
- hosszúság: 13,5 cm
- átmérők: 20 és 25 mm
- darabszám: 2 db
Fogasléc hossza: 36 cm

Erdélyi véres hurka
A véres hurkában az a jó, hogy annyiszor készíthetjük, ahányszor egy-egy szomszédunk disznót vág. Érdekes módon kevesen szeretik, és még kevesebben készítik, inkább elengedik a disznó vérét.

Hozzávalók:
 1-1,5 kg alvadt vér, a savótól különválasztva, felkockázva
 2 dl rizs, több vízben átmosva, majd megfőzve
 4 fej hagyma aprítva, fél evőkanál mangalica zsíron megdinsztelve
 fél kg tokaszalonna és 1 kg sertéshús megfőzve, felkockázva
A vért, majd a főtt tokaszalonnát és húst húsdarálón ledaráljuk. Összekeverjük a hagymával, a rizzsel és fűszerezzük:
 1 evőkanál só
 2 teáskanál őrölt fekete bors
 2 evőkanál morzsolt majoránna
 2 teáskanál őrölt fahéj
 1 teáskanál őrölt szegfűszeg
 2 evőkanál morzsolt csombor
A masszát hurkatöltőbe töltjük és bélbe engedjük. A hurkát egy vászonzsákba, forrásban levő vízben kb. 15 percig abáljuk, majd kiszedjük és hűtjük.
Fogyasztható hidegen, lila hagymával és friss kenyérrel, de sülve is finom.

Erdélyi füstölt kolbász

Hozzávalók:
 2,5 kg sertéshús,
 70 dkg marhahús,
 2 nagy fej fokhagyma
 5 gramm őrölt fekete bors
 1 evőkanál csípős fűszerpaprika,
 1 evőkanál édes-nemes fűszerpaprika,
 5 dkg só
 5 gramm szárított csombor (Borsika fű)

Elkészítése:
A húsokat mosás és lecsöpögtetés után nagyobb darabokra szeleteljük és együttesen ledaráljuk. a tisztított fokhagymát összezúzzuk, majd az ízesítőkkel, kevés vízzel együtt a húshoz adva alaposan összedolgozzuk úgy, hogy könnyen bélbe tölthető legyen. Lecsöpögtetés után füstöltjük.
Frissen sütve burgonyapürével tálaljuk. Vörös bor illik hozzá.
Konyhai segédeszköz
A termék anyag összetétele:Rozsdamentes acél
Króm-nikkel nemesacél:Igen
Rozsdamentes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Kapcsolódó termékek