- Főoldal
- Termékcsoportok
- Fa konyhai termékek
- Három késes káposztagyalu kocsis 66×24 cm
Három késes káposztagyalu kocsis 66×24 cm
Három késes káposztagyalu kocsis 66×24 cm
kocsis káposztagyalu, káposztagyalu fogóval
Ár:
12.990 Ft
Cikkszám:
HU137969
Gyártói cikkszám:
1660
Vonalkód:
5999559137969
Gyártó:
Súly:
2.35 kg
Szélesség:
23.50 cm
Hosszúság:
65.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Három késes káposztagyalu kocsis 66×24 cm beszerzése a legjobb választás. A munkafelülete fa, vágó szerkezete a penge acél. Tök és káposztafélék gyalulására, forgácsolására alkalmas eszköz. Figyelem a vágó pengék gyárilag nincsenek megélezve azért, hogy csomagolás és szállítás közben ne okozhassanak balesetet. A pengéket csavarral rögzítették, könnyen eltávolíthatóak és élezhetőek. Használatba vétel előtt ajánlott megélezni a vágó pengéket és akkor is mikor érezzük, hogy veszített élességéből.
Részletes méretleírás:
- teljes hosszúság: 65,50 cm
- szélesség belső: 19 cm; - külső: 23,50 cm
- vastagság: - munkalap: 1,50 cm; - vezető sínnel: 4 cm
- tömeg: 2,375 kg
- kések szám: 3 db
- kések hossza: 27 cm, ebből hasznos felület: 22 cm
Kocsi méretek:
- hosszúság belső: 17 cm; - külső: 20 cm
- szélesség belső: 17 cm; - külső: 20 cm
- magasság: 7 cm
Sarvalt káposzta
Erdélyi specialitás, bátran ajánlom mindenkinek, mert egy finom káposztasaláta. Előnye, hogy nincs benne tartósítószer, ecet és nem hő kezelt. Magas a C-vitamin és ásványi só tartalma, 3-4 nap alatt elkészül és sok különleges erdélyi specialitásnak az alapanyaga nem beszélve arról, hogy savanyúságként csemege különlegesség!
Hozzávalók:
káposzta
só
kapor
csombor
víz
Elkészítése:
Egy az 5 literes dunsztos üveghez 2 nagy fej káposzta. A külső leveleit leszedjük, kettőbe vagy négybe vágjuk és legyaluljuk vagy lereszeljük ízléstől függően. Az üveg aljára 3-4 szál csombort (borsikafű, bécsi rozmaring) és 1 kis csokor kaprot teszünk egészben. Rátesszük a reszelt vagy gyalult káposztát. Feltöltöttjük hideg sós vízzel, hogy ellepje. Egy és fél kanál sót adunk minden liter vízhez, jól elkeverjük, és addig ismételjük, amíg el nem lepi a káposztát. A tetejére ismét 3-4 szál csombor és egy kis csokor kaprot teszünk. Fél zsemlét vagy kis darabka kenyeret teszünk a tetejére, amit másnap vagy harmadnap leveszünk róla. Egy fedővel vagy kis tányérral lefedjük a dunsztosüveget és egy tálcára vagy lábasba téve és kiteszünk a napra. 3-4 nap szükséges a beéréshez. Ha kész, egy nagyon kellemes ízű savanyított káposztát kapunk, aminek a leve is "orvosság". A csombor kihagyhatatlan, mert az adja a különleges ízét az egésznek, no meg a kapor. Semmi más fűszer nem kell bele.
Részletes méretleírás:
- teljes hosszúság: 65,50 cm
- szélesség belső: 19 cm; - külső: 23,50 cm
- vastagság: - munkalap: 1,50 cm; - vezető sínnel: 4 cm
- tömeg: 2,375 kg
- kések szám: 3 db
- kések hossza: 27 cm, ebből hasznos felület: 22 cm
Kocsi méretek:
- hosszúság belső: 17 cm; - külső: 20 cm
- szélesség belső: 17 cm; - külső: 20 cm
- magasság: 7 cm
Sarvalt káposzta
Erdélyi specialitás, bátran ajánlom mindenkinek, mert egy finom káposztasaláta. Előnye, hogy nincs benne tartósítószer, ecet és nem hő kezelt. Magas a C-vitamin és ásványi só tartalma, 3-4 nap alatt elkészül és sok különleges erdélyi specialitásnak az alapanyaga nem beszélve arról, hogy savanyúságként csemege különlegesség!
Hozzávalók:
káposzta
só
kapor
csombor
víz
Elkészítése:
Egy az 5 literes dunsztos üveghez 2 nagy fej káposzta. A külső leveleit leszedjük, kettőbe vagy négybe vágjuk és legyaluljuk vagy lereszeljük ízléstől függően. Az üveg aljára 3-4 szál csombort (borsikafű, bécsi rozmaring) és 1 kis csokor kaprot teszünk egészben. Rátesszük a reszelt vagy gyalult káposztát. Feltöltöttjük hideg sós vízzel, hogy ellepje. Egy és fél kanál sót adunk minden liter vízhez, jól elkeverjük, és addig ismételjük, amíg el nem lepi a káposztát. A tetejére ismét 3-4 szál csombor és egy kis csokor kaprot teszünk. Fél zsemlét vagy kis darabka kenyeret teszünk a tetejére, amit másnap vagy harmadnap leveszünk róla. Egy fedővel vagy kis tányérral lefedjük a dunsztosüveget és egy tálcára vagy lábasba téve és kiteszünk a napra. 3-4 nap szükséges a beéréshez. Ha kész, egy nagyon kellemes ízű savanyított káposztát kapunk, aminek a leve is "orvosság". A csombor kihagyhatatlan, mert az adja a különleges ízét az egésznek, no meg a kapor. Semmi más fűszer nem kell bele.
Paraméterek
Gyalu - Szeletelő | |
A termék anyag összetétele: | Bükkfa és rozsdamentes acél |
Három késes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (1)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*