- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Burgonyatörő krumplitörő hosszú lyukkal
Burgonyatörő krumplitörő hosszú lyukkal
Burgonyatörő krumplitörő hosszú lyukkal
krumpliprés, burgonyaprés
Ár:
2.250 Ft
Cikkszám:
SRB000761
Vonalkód:
8600206000761
Gyártó:
Súly:
0.12 kg
Hosszúság:
25.50 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
6 hónap
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Burgonyatörő krumplitörő hossz lyukkal kínálatunkból saját részére vagy ajándékba barátainak! Anyaga fa markolat és rozsdamentes acél. Főzött burgonya, krumpli, pityóka és zöldségek törésére, préselésére, kifejlesztett egyszerűen nagyszerű kézi mechanikus szerszám.
Részletes méretleírás:
- hosszúság markolattal: 25,5 cm
- munkafelület: 10×7 cm
- tömeg: 0,120 kg
Így készül a székely szilvás gombóc
Hozzávalók:
6 db. nagyobb pityóka (krumpli)
6-7 nagykanál disznózsír (sertés)
6 nagykanál gríz
három db. tojás
10 dkg prézli (zsemlemorzsa)
20 szem besztercei szilva (Perpence)
2-3 evőkanál cukor
1 dl evőolaj
só, ízlés szerint
fahéj, ízlés szerint
Elkészítése:
A pityókát (krumplit) megfőzzük sós vízben. Még melegen meghámozzuk és átnyomjuk a pityókanyomón, hagyjuk kihűlni. Hozzákeverjük a 3 tojást, majd a grízzel, zsírral, liszttel, 1 kiskanál sóval, 2 nagykanál cukorral összegyúrjuk. A tésztát belisztezett lapítón (gyúródeszkán) laskanyújtóval (sodrófával) kinyújtjuk. Késsel a széleit levágjuk úgy, hogy négyzetet kapjunk, amit egyenletesen felkockázunk (kb. 20 db).
A kockák közepére a kimagozott szilvát rárakjuk (előzőleg fahéjas cukorba forgatjuk) és gombócokká formáljuk.
Közben a sós vizet odarakjuk főni. A gombócokat a fövő vízbe dobigájuk (dobáljuk, tesszük). Ha feljöttek a víz tetejére kiszedjük és az olajban pirított prézlibe forgatjuk. A levágott tésztaszélekből kisujj vastag nudlikat sodorunk és azt is megfőzzük, prézlibe forgatjuk. Fahéjas cukorral tálaljuk.
Részletes méretleírás:
- hosszúság markolattal: 25,5 cm
- munkafelület: 10×7 cm
- tömeg: 0,120 kg
Így készül a székely szilvás gombóc
Hozzávalók:
6 db. nagyobb pityóka (krumpli)
6-7 nagykanál disznózsír (sertés)
6 nagykanál gríz
három db. tojás
10 dkg prézli (zsemlemorzsa)
20 szem besztercei szilva (Perpence)
2-3 evőkanál cukor
1 dl evőolaj
só, ízlés szerint
fahéj, ízlés szerint
Elkészítése:
A pityókát (krumplit) megfőzzük sós vízben. Még melegen meghámozzuk és átnyomjuk a pityókanyomón, hagyjuk kihűlni. Hozzákeverjük a 3 tojást, majd a grízzel, zsírral, liszttel, 1 kiskanál sóval, 2 nagykanál cukorral összegyúrjuk. A tésztát belisztezett lapítón (gyúródeszkán) laskanyújtóval (sodrófával) kinyújtjuk. Késsel a széleit levágjuk úgy, hogy négyzetet kapjunk, amit egyenletesen felkockázunk (kb. 20 db).
A kockák közepére a kimagozott szilvát rárakjuk (előzőleg fahéjas cukorba forgatjuk) és gombócokká formáljuk.
Közben a sós vizet odarakjuk főni. A gombócokat a fövő vízbe dobigájuk (dobáljuk, tesszük). Ha feljöttek a víz tetejére kiszedjük és az olajban pirított prézlibe forgatjuk. A levágott tésztaszélekből kisujj vastag nudlikat sodorunk és azt is megfőzzük, prézlibe forgatjuk. Fahéjas cukorral tálaljuk.
Paraméterek
Törő - Préselő | |
A termék anyag összetétele: | Bükkfa és rozsdamentes acél |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*