- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Burgonyatörő krumplitörő hosszú lyukkal
Burgonyatörő krumplitörő hosszú lyukkal
Burgonyatörő krumplitörő hosszú lyukkal
krumpliprés, burgonyaprés
Ár:
2.250 Ft
Cikkszám:
SRB000761
Vonalkód:
8600206000761
Gyártó:
Súly:
0.12 kg
Hosszúság:
25.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap
Átlagos értékelés:
Leírás
A burgonyatörő, krumplitörő hosszú lyukkal vastag rozsdamentes fémlemezből készült ovális korong alakú, fa nyelű egykaros préselő szerkezetek. A burgonyatörő, krumplitörő segítségével könnyedén és gyorsan törhetünk főtt krumplit, főtt zöldséget különböző ételekhez. Az anyaga 2 mm vastag krómacél lemez, a két szára gömbvas, fa a markolata.
1. Használati utasítás: - Használatba vétel előtt távolítsa el a címkét, mosogassa el forró mosogatószeres vízben, öblítse le és szárítsa meg. Ez a burgonyatörő, krumplitörő sokoldalúan használható a konyhában. Alkalmas a főtt zöldségek, gyümölcsök pépesítésére, lédús nyers gyümölcsök összezúzására. Nyers zöldségek és krumpli törésére nem használható.
2. Tisztítása: - Első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Ne használjunk karcolódást okozó szereket, illetve eszközöket. Mosogatógépben nem mosható.
3. Figyelem! - A burgonyatörő, krumplitörő hosszú lyukkal nem gyermekjáték, ezért a gyerekek elől el kell zárni.
Részletes méretleírás:
- hosszúság markolattal: 25,50 cm
- munkafelület: 10×7 cm
- tömeg: 0,120 kg
Így készül a székely szilvás gombóc
Hozzávalók:
10 dkg prézli (zsemlemorzsa)
20 szem besztercei szilva (Perpence)
6 db. nagyobb pityóka (krumpli)
6-7 nagykanál disznózsír (sertés)
6 nagykanál gríz
3 db. tojás
2-3 evőkanál cukor
1 dl evőolaj
- só, ízlés szerint
- fahéj, ízlés szerint
Elkészítése:
A pityókát (krumplit) megfőzzük sós vízben. Még melegen meghámozzuk és átnyomjuk a pityókanyomón, hagyjuk kihűlni. Hozzákeverjük a 3 tojást, majd a grízzel, zsírral, liszttel, 1 kiskanál sóval, 2 nagykanál cukorral összegyúrjuk. A tésztát belisztezett lapítón (gyúródeszkán) laskanyújtóval (sodrófával) kinyújtjuk. Késsel a széleit levágjuk úgy, hogy négyzetet kapjunk, amit egyenletesen felkockázunk (kb. 20 db).
A kockák közepére a kimagozott szilvát rárakjuk (előzőleg fahéjas cukorba forgatjuk) és gombócokká formáljuk.
Közben a sós vizet odarakjuk főni. A gombócokat a fövő vízbe dobigájuk (dobáljuk, tesszük). Ha feljöttek a víz tetejére kiszedjük és az olajban pirított prézlibe forgatjuk. A levágott tésztaszélekből kisujj vastag nudlikat sodorunk és azt is megfőzzük, prézlibe forgatjuk. Fahéjas cukorral tálaljuk.
1. Használati utasítás: - Használatba vétel előtt távolítsa el a címkét, mosogassa el forró mosogatószeres vízben, öblítse le és szárítsa meg. Ez a burgonyatörő, krumplitörő sokoldalúan használható a konyhában. Alkalmas a főtt zöldségek, gyümölcsök pépesítésére, lédús nyers gyümölcsök összezúzására. Nyers zöldségek és krumpli törésére nem használható.
2. Tisztítása: - Első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Ne használjunk karcolódást okozó szereket, illetve eszközöket. Mosogatógépben nem mosható.
3. Figyelem! - A burgonyatörő, krumplitörő hosszú lyukkal nem gyermekjáték, ezért a gyerekek elől el kell zárni.
Részletes méretleírás:
- hosszúság markolattal: 25,50 cm
- munkafelület: 10×7 cm
- tömeg: 0,120 kg
Így készül a székely szilvás gombóc
Hozzávalók:
10 dkg prézli (zsemlemorzsa)
20 szem besztercei szilva (Perpence)
6 db. nagyobb pityóka (krumpli)
6-7 nagykanál disznózsír (sertés)
6 nagykanál gríz
3 db. tojás
2-3 evőkanál cukor
1 dl evőolaj
- só, ízlés szerint
- fahéj, ízlés szerint
Elkészítése:
A pityókát (krumplit) megfőzzük sós vízben. Még melegen meghámozzuk és átnyomjuk a pityókanyomón, hagyjuk kihűlni. Hozzákeverjük a 3 tojást, majd a grízzel, zsírral, liszttel, 1 kiskanál sóval, 2 nagykanál cukorral összegyúrjuk. A tésztát belisztezett lapítón (gyúródeszkán) laskanyújtóval (sodrófával) kinyújtjuk. Késsel a széleit levágjuk úgy, hogy négyzetet kapjunk, amit egyenletesen felkockázunk (kb. 20 db).
A kockák közepére a kimagozott szilvát rárakjuk (előzőleg fahéjas cukorba forgatjuk) és gombócokká formáljuk.
Közben a sós vizet odarakjuk főni. A gombócokat a fövő vízbe dobigájuk (dobáljuk, tesszük). Ha feljöttek a víz tetejére kiszedjük és az olajban pirított prézlibe forgatjuk. A levágott tésztaszélekből kisujj vastag nudlikat sodorunk és azt is megfőzzük, prézlibe forgatjuk. Fahéjas cukorral tálaljuk.
Paraméterek
Törő - Préselő | |
A termék anyag összetétele: | Bükkfa és rozsdamentes acél |
Bal és Jobbkezses: | Igen |
Hány feje van: | 1.00 |
Rozsdamentes: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Mosógépben mosható: | Nem |
Kemencébe tehető: | Nem |
Sütőbe tehető: | Nem |
A gyerekek hozzáférhetnek: | Szülői felügyelet nélkül nem |
Eltörhet, ha helytelenül használom: | Előfordulhat |
Eltörhet, ha leejtem: | Előfordulhat |
Gyerekek elől el kell zárni: | Nem árt, ha el van zárva |
Hideg víz érheti: | Igen |
Kalapálhatok vele: | Nem |
Megpenészedhet: | Ha nem mosogatom el |
Melegen elmosogatható: | Igen |
Mosogatáskor súrolószert használhatok: | Csak folyékony karcmentest |
Nyílt láng érheti: | Nem |
Nyílt lángra tehető: | Nem |
Sérülést okozhat, ha ráütök a kezemre: | Igen |
Szabadon tárolható: | Jobb ha el van zárva |
Színét megváltoztathatja: | Nagyon erős hőhatásra igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*