- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Üveg citromfacsaró 16 cm átmérővel
Üveg citromfacsaró 16 cm átmérővel
Üveg citromfacsaró 16 cm átmérővel
üveg citromcsavaró, üveg citromfacsaró, üveg grépfrútcsavaró
Ár:
2.850 Ft
Cikkszám:
FR000799
Vonalkód:
8002713000799
Gyártó:
Súly:
48 dkg
Magasság:
8 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Üveg citromfacsaró16 cm átmérővel beszerzése a legjobb választás. Elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a célszerűsége pedig vitathatatlan. Anyaga, Luminarc üveg.
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 15,5 cm; - külső: 16 cm; - kiöntőnél: 20 cm
- falvastagság: 0,05 cm
- magasság: 8 cm
- tömeg: 0,480 kg
Citrom fagylalt recept
Hozzávalók:
1/2 tejszín
1 dl tej
15 dkg cukor
4 db citrom vagy narancs
Elkészítése:
1/2 liter tejes tejszínt 15 dkg cukorral, 1 citrom reszelt héjával felforralunk. Kihűlve 4 citrom levét hozzáadjuk, leszűrjük, fagyasztjuk. Narancsból is ugyanígy készül.
Elkészítés ideje: 20 perc + fagyasztás
Jeges gyümölcstea
Hozzávalók:
4 csomag filteres tea, vagy 4 teáskanál teafű
2,5 dl forró víz
17 dkg méz
1,5 dkg friss, morzsolt mentalevél
2,5 dl narancslé
2 dl ananászé
0,5 dl citromlé
12 db jégkocka, összetörve
1,5 liter szódavíz
Elkészítése:
Tegye a filteres teákat egy kávékiöntőbe vagy közepes tálba, és öntse rá a forró vizet, majd hagyja állni 10 percig, csak ezután vegye ki a teás zacskókat. Adja hozzá a mézet és a mentaleveleket, és alaposan keverje el. Mialatt egy nagy tálban összekeveri a gyümölcsleveket, a már elkészített teát fedje le és hagyja állni, majd 5-10 perc múltán szűrje le. A gyümölcsléhez adja hozzá a teát, hagyja lehűlni. A felszolgáláshoz töltse meg a kristálypoharakat a jégőrleménnyel, adagonként töltsön 1,2 dl-t a teakeverékből, aztán töltse tele a poharakat szódavízzel. Tálalja hidegen.
Citromos torta
Hozzávalók:
Az alaphoz:
150 g vaj
200 g darált keksz
A krémhez:
3 db nagy tojás
2 citrom leve
2 tubus sűrített tej
Elkészítése:
A vajat megolvasztjuk és hozzákeverjük a kekszet, majd belenyomkodjuk egy kapcsos tortaforma oldalába és aljába.
A tojások fehérjét és sárgáját különválasztjuk. A sárgákat és a citrom levét alaposan összekeverjük a sűrített tejjel és óvatosan a tortaformába öntjük. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15-20 percig sütjük. Közben a tojásfehérjéket kemény habbá verjük, (ízlés szerint cukorral lehet édesíteni) és miután kivettük a tortát a sütőből, rásimítjuk, a tetejére majd visszatesszük a sütőbe, és néhány percig még sütjük, amíg világos aranybarna nem lesz.
A kész tortát ízlés szerint díszíthetjük olvasztott csokoládéval, kandírozott citromszeletekkel, tortadarával, stb.
Ha kihűlt, lekattintjuk a karimát és szeletelhető.
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 15,5 cm; - külső: 16 cm; - kiöntőnél: 20 cm
- falvastagság: 0,05 cm
- magasság: 8 cm
- tömeg: 0,480 kg
Citrom fagylalt recept
Hozzávalók:
1/2 tejszín
1 dl tej
15 dkg cukor
4 db citrom vagy narancs
Elkészítése:
1/2 liter tejes tejszínt 15 dkg cukorral, 1 citrom reszelt héjával felforralunk. Kihűlve 4 citrom levét hozzáadjuk, leszűrjük, fagyasztjuk. Narancsból is ugyanígy készül.
Elkészítés ideje: 20 perc + fagyasztás
Jeges gyümölcstea
Hozzávalók:
4 csomag filteres tea, vagy 4 teáskanál teafű
2,5 dl forró víz
17 dkg méz
1,5 dkg friss, morzsolt mentalevél
2,5 dl narancslé
2 dl ananászé
0,5 dl citromlé
12 db jégkocka, összetörve
1,5 liter szódavíz
Elkészítése:
Tegye a filteres teákat egy kávékiöntőbe vagy közepes tálba, és öntse rá a forró vizet, majd hagyja állni 10 percig, csak ezután vegye ki a teás zacskókat. Adja hozzá a mézet és a mentaleveleket, és alaposan keverje el. Mialatt egy nagy tálban összekeveri a gyümölcsleveket, a már elkészített teát fedje le és hagyja állni, majd 5-10 perc múltán szűrje le. A gyümölcsléhez adja hozzá a teát, hagyja lehűlni. A felszolgáláshoz töltse meg a kristálypoharakat a jégőrleménnyel, adagonként töltsön 1,2 dl-t a teakeverékből, aztán töltse tele a poharakat szódavízzel. Tálalja hidegen.
Citromos torta
Hozzávalók:
Az alaphoz:
150 g vaj
200 g darált keksz
A krémhez:
3 db nagy tojás
2 citrom leve
2 tubus sűrített tej
Elkészítése:
A vajat megolvasztjuk és hozzákeverjük a kekszet, majd belenyomkodjuk egy kapcsos tortaforma oldalába és aljába.
A tojások fehérjét és sárgáját különválasztjuk. A sárgákat és a citrom levét alaposan összekeverjük a sűrített tejjel és óvatosan a tortaformába öntjük. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15-20 percig sütjük. Közben a tojásfehérjéket kemény habbá verjük, (ízlés szerint cukorral lehet édesíteni) és miután kivettük a tortát a sütőből, rásimítjuk, a tetejére majd visszatesszük a sütőbe, és néhány percig még sütjük, amíg világos aranybarna nem lesz.
A kész tortát ízlés szerint díszíthetjük olvasztott csokoládéval, kandírozott citromszeletekkel, tortadarával, stb.
Ha kihűlt, lekattintjuk a karimát és szeletelhető.
Paraméterek
Préselő - Passzírozó | |
A termék anyag összetétele: | Üveg |
Átmérő: | 20.00 cm |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*