Zománcozott tepsi teflonbevonattal 34×22×6 cm

Zománcozott tepsi teflonbevonattal 34×22×6 cm
Zománcozott tepsi teflonbevonattal 34×22×6 cm
Zománcozott tepsi teflonbevonattal 34×22×6 cm
Zománcozott tepsi teflonbevonattal 34×22×6 cm
Zománcozott tepsi teflonbevonattal 34×22×6 cm
Zománcozott tepsi teflonbevonattal 34×22×6 cm
bevonatos tepsi, sütő tepsi, húsos tepsi, süteményes tepsi
Ár:
5.650 Ft
Cikkszám:
HU742318-BB
Vonalkód:
5998666742318
Súly:
64.50 dkg
Ürtartalom:
4 l
Szélesség:
22.30 cm
Hosszúság:
34 cm
Magasság:
6.60 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Egy Zománcozott tepsi teflon bevonattal 34×22×6 cm beszerzése a legjobb választás. Anyaga 1 mm vastag vaslemez méretre szabva, alakra préselve kizárva minden nemű illesztést forrasztást vagy hegesztést, majd duplán zománcozva. Belsejét teflonbevonattal kezelték. Sütemények és sültek, párolt húsok, rakott ételek elkészítésére kiválóan alkalmas.
Figyelem! - Az edénybe fém tárgyal nem szabad belenyúlni, mert megkarcolódik, és a garanciát is elveszíti!

Részletes méretleírás:
- hosszúság belső: 32 cm; - külső: 34 cm
- szélesség belső: 20 cm; - külső: 22,30 cm
- magasság belső: 6,56 cm; - külső: 6,60
- tömeg: 0,645 kg
- űrtartalom: 4 liter

Ropogós kacsasült pezsgős káposztával

Hozzávalók (5 személyre):
 3 kg kacsa
 50 dkg vörös-káposzta
 50 dkg fehér-káposzta
 20 dkg vöröshagyma
 75 dkg burgonya
 4 dl száraz pezsgő
 6 dkg kristálycukor
 1 csokor petrezselyem
 só, ízlés szerint
 bors, ízlés szerint
 majoránna, ízlés szerint
 köménymag és ecet, ízlés szerint

Elkészítése:
A megtisztított kacsákat kívül-belül jól megsózzuk, a belsejét kevés majoránnával és őrölt borssal bedörzsöljük, majd kacsasütőbe téve kevés vizet öntünk alá és 150 fokon, gyakori locsolgatás mellett pirosra, ropogósra sütjük. Amikor már kezd pirulni, cikkekre vágott pirított burgonyát teszünk mellé. Ha megsült, zsírját leöntjük, és a káposztát ezen a zsíron pároljuk meg. A piros és a fehér káposztát vékonyra szeleteljük külön-külön. A hagymát karikára vágjuk. A kacsazsírt két lábosba téve megpirítunk benne 30 g cukrot, amikor a cukor karamell színű, hozzáadjuk a hagymát, pár csepp ecetet és a káposztát.
Kevés köménymaggal és sóval fűszerezzük. Erős tűzön állandó kevergetés mellett pároljuk, és közben 2 dl pezsgővel locsolgatjuk. Tálaláskor a feldarabolt kacsa mellé rendezzük a fehér-káposztát, a burgonyát és a vörös-káposztát, végül finomra vágott petrezselyemmel meghintjük.
Sütőedény
A termék anyag összetétele:Zománcozott acéllemez
Magasság belső:6.56 cm
Magasság külső:6.60 cm
Zománcozott:Igen
Mikrohullámú sütőbe tehető :Nem
Mosogatógéppel mosható:Igen
Szín:Piros - Fekete

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak