- Főoldal
- Termékcsoportok
- Zománcozott edények
- Zománcozott nyeles tésztaszűrő 22 cm átmérővel
Zománcozott nyeles tésztaszűrő 22 cm átmérővel
Zománcozott nyeles tésztaszűrő 22 cm átmérővel
hagyományos tésztaszűrő, retró tésztaszűrő
Ár:
5.450 Ft
Cikkszám:
HU793228-BB
Gyártói cikkszám:
79322
Vonalkód:
5998666793228
Gyártó:
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy zománcozott nyeles tésztaszűrő 22 cm átmérővel beszerzése a legjobb választás. Anyaga 0,5 vaslemez alakra préselve, majd sűrűn kifúrva. A nyelét hegesztéssel rögzítik. A már végleges alakját elnyert eszközt kétszer zománcozzák.
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 20 cm; - külső: 21,5 cm
- magasság: 10 cm
- nyél hosszúsága: 18,5 cm
Cukkini ragus fettuccine
Hozzávalók 4 főre
500 g fettuccine tészta
1 kis fej hagyma
4 gerezd fokhagyma
2-3 evőkanál olívaolaj
100 g füstölt szalonna, nagyon apró kockákra vágva
6 dl tejszín (nem főző)
3 dkg vaj (1 evőkanál)
1 tojás
1 dl. száraz fehérbor
4 szép cukkini
2 teáskanál lestyán
20 dkg csirkemell (kihagyható)
parmezán sajt
Elkészítése:
A tésztát sós vízben fog keményre főzzük - vagyis nem főzzük agyon. Szűrjük le, a főzővízből egy merítőkanálnyit tegyünk félre. A hagymát a szalonnával együtt jól megpirítjuk, az utolsó 1-2 percben törjük hozzá a fokhagymát. Szórjuk meg lestyánnal. Ekkor öntsük rá a tejszínt, a főzőlevet, a bort, és forraljuk sűrűbbre. A végén keverjünk bele egy felvert tojást. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Közben egy másik serpenyőben pirítsuk meg a csirkemellet (tetszés szerint fűszerezhető), majd szedjük ki. Öntsük a helyére a cikkekre vágott cukkinit, és pirítsuk le azt is. Só, bors a végén. A tejszínes szószt öntsük rá a cukkinire, keverjük hozzá a csirkemellet, majd a kifőtt tésztával tálaljuk, parmezán sajttal megszórva.
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 20 cm; - külső: 21,5 cm
- magasság: 10 cm
- nyél hosszúsága: 18,5 cm
Cukkini ragus fettuccine
Hozzávalók 4 főre
500 g fettuccine tészta
1 kis fej hagyma
4 gerezd fokhagyma
2-3 evőkanál olívaolaj
100 g füstölt szalonna, nagyon apró kockákra vágva
6 dl tejszín (nem főző)
3 dkg vaj (1 evőkanál)
1 tojás
1 dl. száraz fehérbor
4 szép cukkini
2 teáskanál lestyán
20 dkg csirkemell (kihagyható)
parmezán sajt
Elkészítése:
A tésztát sós vízben fog keményre főzzük - vagyis nem főzzük agyon. Szűrjük le, a főzővízből egy merítőkanálnyit tegyünk félre. A hagymát a szalonnával együtt jól megpirítjuk, az utolsó 1-2 percben törjük hozzá a fokhagymát. Szórjuk meg lestyánnal. Ekkor öntsük rá a tejszínt, a főzőlevet, a bort, és forraljuk sűrűbbre. A végén keverjünk bele egy felvert tojást. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Közben egy másik serpenyőben pirítsuk meg a csirkemellet (tetszés szerint fűszerezhető), majd szedjük ki. Öntsük a helyére a cikkekre vágott cukkinit, és pirítsuk le azt is. Só, bors a végén. A tejszínes szószt öntsük rá a cukkinire, keverjük hozzá a csirkemellet, majd a kifőtt tésztával tálaljuk, parmezán sajttal megszórva.
Paraméterek
Szűrő | |
A termék anyag összetétele: | Zománcozott acéllemez |
Átmérő belső: | 20.00 cm |
Átmérő külső: | 21.50 cm |
Magasság külső: | 10.00 cm |
Zománcozott: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Fehér |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*