- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Piros pöttyös zománcozott fazék fedővel 1 literes
Piros pöttyös zománcozott fazék fedővel 1 literes
Piros pöttyös zománcozott fazék fedővel 1 literes
babos fazék, babos pöttyös fazék
Ár:
4.990 Ft
Cikkszám:
HU770120-BB
Gyártó:
Súly:
41 dkg
Ürtartalom:
1 l
Magasság:
11 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy piros pöttyös zománcozott fazék fedővel 1 literes beszerzése a legjobb választás. Anyaga 2 mm vastag vaslemez méretre szabva, alakra préselve kizárva minden nemű illesztést forrasztást vagy hegesztést. A füleket viszont hegesztéssel rögzítik. A már alakját és méretét elnyert edény külső és belső felületét kétszer zománcozzák. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, az-az gerjesztéses, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható. Mosogatógépbe rakható. Űrtartalom = az edény színültig töltve!
Figyelem! - Mikrohullámú sütőbe tilos a használata!
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 12 cm; - külső: 13,50 cm; - fülekkel: 20 cm
- magasság belső: 10,50 cm; - külső: 11 cm; - fedővel: 14 cm
- tömeg fedő nélkül: 0,31 kg; - fedővel: 0,41 kg; - fedő: 0,10 kg
- űrtartalom: 1 liter
Francia hagymaleves
Hozzávalók:
3 fej közepes vöröshagyma
4 dkg vaj
1 liter csont lé vagy 2 (kettő) leveskocka
1 gerezd fokhagyma
10 dkg reszelt ementáli sajt
2 evőkanál liszt
szerecsendió
fehérbors
só ízlés szerint
4 szelet toast kenyér
Elkészítése:
A megtisztított vöröshagymát felkarikázzuk, a fokhagymát finomra aprítjuk és a vajon mindkettőt arany barnára pirítjuk. Ezután liszttel megszórjuk, és folyamatos kevergetés mellett felöntjük a csont lével. Sóval, szerecsendióval, és borssal fűszerezzük, majd lassú tűzön puhára főzzük. A kenyér héját levágjuk, a szeleteket átlósan kettévágjuk, a sajttal megszórjuk és megpirítjuk. A levest forrón leveses csészékbe töltjük, tetejükre egy kevés reszelt sajtot és friss petrezselymet szórunk. A sajtos kenyérszeleteket a csészealjra helyezzük és így tálaljuk a levest.
Figyelem! - Mikrohullámú sütőbe tilos a használata!
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 12 cm; - külső: 13,50 cm; - fülekkel: 20 cm
- magasság belső: 10,50 cm; - külső: 11 cm; - fedővel: 14 cm
- tömeg fedő nélkül: 0,31 kg; - fedővel: 0,41 kg; - fedő: 0,10 kg
- űrtartalom: 1 liter
Francia hagymaleves
Hozzávalók:
3 fej közepes vöröshagyma
4 dkg vaj
1 liter csont lé vagy 2 (kettő) leveskocka
1 gerezd fokhagyma
10 dkg reszelt ementáli sajt
2 evőkanál liszt
szerecsendió
fehérbors
só ízlés szerint
4 szelet toast kenyér
Elkészítése:
A megtisztított vöröshagymát felkarikázzuk, a fokhagymát finomra aprítjuk és a vajon mindkettőt arany barnára pirítjuk. Ezután liszttel megszórjuk, és folyamatos kevergetés mellett felöntjük a csont lével. Sóval, szerecsendióval, és borssal fűszerezzük, majd lassú tűzön puhára főzzük. A kenyér héját levágjuk, a szeleteket átlósan kettévágjuk, a sajttal megszórjuk és megpirítjuk. A levest forrón leveses csészékbe töltjük, tetejükre egy kevés reszelt sajtot és friss petrezselymet szórunk. A sajtos kenyérszeleteket a csészealjra helyezzük és így tálaljuk a levest.
Paraméterek
Fazék | |
A termék anyag összetétele: | Zománcozott acéllemez |
Átmérő belső: | 12.00 cm |
Átmérő külső: | 13.50 cm |
Magasság belső: | 10.50 cm |
Magasság külső: | 11.00 cm |
Magasság fedővel: | 14.00 cm |
Zománcozott: | Igen |
Mércézett: | Nem |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Babos fehér pöttyös |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*