- Főoldal
- Termékcsoportok
- Zománcozott edények
- Zománcozott nyeles tésztaszűrő 16 cm átmérővel
Zománcozott nyeles tésztaszűrő 16 cm átmérővel
Zománcozott nyeles tésztaszűrő 16 cm átmérővel
zománcozott laskaszűrő, hagyományos tésztaszűrő, retró tésztaszűrő
Ár:
4.650 Ft
Cikkszám:
HU793167-BB
Vonalkód:
5998666793167
Gyártó:
Hosszúság:
36 cm
Magasság:
9 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Zománcozott nyeles tésztaszűrő 16 cm átmérővel beszerzése a legjobb választás. Anyaga 0,5 vaslemez alakra préselve, majd sűrűn kifúrva. A nyelét hegesztéssel rögzítik. A már végleges alakját elnyert eszközt kétszer zománcozzák.
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 16 cm; - külső: 17,50 cm
- magasság belső: 8 cm; - külső: 4,40
- nyél hosszúsága: 16,50 cm; - nyél+szűrő: 34 cm
- tömeg: 0,2,60 kg
Kacsahúsleves
Hozzávalók:
2-3 nagyobb (nem túl zsíros) kacsa far‑hát
1 fél zeller
2 közepes vöröshagyma
egy kisebb karalábé
4-6 szál petrezselyemgyökér
6-8 közepes sárgarépa
4 gerezd fokhagyma
egy egész zöldpaprika
kettő paradicsom (elhagyható)
10-15 szem apró (a diónál picit nagyobb nem szétfövő) krumpli
1,5 csokor petrezselyemzöld
zeller zöld, esetleg karalábélevél
15-20 szem egész fekete-bors
só, ízlés szerint
(Levesbetét: tetszés szerint cérnametélt, csigatészta, máj- vagy húsgombóc)
Elkészítése:
A kacsa far‑hátakat az edény aljára helyezzük 2-3 darabban, majd jöhet rá a nagyobb darabra vágott zöldség a tetejére tesszük a zöldfűszerekből kötött csomagot, mehet bele a bors, só. Felöntjük hideg vízzel, felforraljuk, és lassú tűzön gyöngyözve főzzük, amíg a hús egészen puha lesz. (Forrástól számított kb. 45-50 perc.) Közben el lehet elkészíteni a levesbetétet.
Megjegyzés:
Az ízesítésre használt zöldséget ne darabolyuk, hogy könnyen kivehessük a már kész levesből (hagyma, fokhagyma).
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 16 cm; - külső: 17,50 cm
- magasság belső: 8 cm; - külső: 4,40
- nyél hosszúsága: 16,50 cm; - nyél+szűrő: 34 cm
- tömeg: 0,2,60 kg
Kacsahúsleves
Hozzávalók:
2-3 nagyobb (nem túl zsíros) kacsa far‑hát
1 fél zeller
2 közepes vöröshagyma
egy kisebb karalábé
4-6 szál petrezselyemgyökér
6-8 közepes sárgarépa
4 gerezd fokhagyma
egy egész zöldpaprika
kettő paradicsom (elhagyható)
10-15 szem apró (a diónál picit nagyobb nem szétfövő) krumpli
1,5 csokor petrezselyemzöld
zeller zöld, esetleg karalábélevél
15-20 szem egész fekete-bors
só, ízlés szerint
(Levesbetét: tetszés szerint cérnametélt, csigatészta, máj- vagy húsgombóc)
Elkészítése:
A kacsa far‑hátakat az edény aljára helyezzük 2-3 darabban, majd jöhet rá a nagyobb darabra vágott zöldség a tetejére tesszük a zöldfűszerekből kötött csomagot, mehet bele a bors, só. Felöntjük hideg vízzel, felforraljuk, és lassú tűzön gyöngyözve főzzük, amíg a hús egészen puha lesz. (Forrástól számított kb. 45-50 perc.) Közben el lehet elkészíteni a levesbetétet.
Megjegyzés:
Az ízesítésre használt zöldséget ne darabolyuk, hogy könnyen kivehessük a már kész levesből (hagyma, fokhagyma).
Paraméterek
Szűrő | |
A termék anyag összetétele: | Zománcozott acéllemez |
Átmérő alsó belső: | 16.00 cm |
Átmérő alsó külső: | 17.50 cm |
Zománcozott: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*