- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Zománcozott füles tepsi teflonbevonattal 32 cm
Zománcozott füles tepsi teflonbevonattal 32 cm
Zománcozott füles tepsi teflonbevonattal 32 cm
bevonatos tepsi, zománcozott sütő tepsi, húsos tepsi
Ár:
5.850 Ft
Cikkszám:
HU743292-BB
Vonalkód:
5998666743292
Gyártó:
Súly:
71.50 dkg
Ürtartalom:
4 l
Szélesség:
22.30 cm
Hosszúság:
41 cm
Magasság:
6.80 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Zománcozott tepsi teflon bevonattal 32 cm -es beszerzése a legjobb választás. Anyaga 1 mm vastag vaslemez méretre szabva, alakra préselve kizárva minden nemű illesztést forrasztást vagy hegesztést, majd duplán zománcozva. Zománcozás után a belsejét teflonbevonattal kezelik. Sütemények, sültek és rakott ételek elkészítésére kiválóan alkalmas.
Részletes méretleírás:
- hosszúság belső: 32 cm; - külső: 34 cm; - füllel: 41 cm
- szélesség belső: 20 cm; - külső: 22,30 cm
- magasság belső: 6,50 cm; - külső: 6,80
- tömeg: 0,715 kg
- űrtartalom: 4 liter
Ropogós kacsasült pezsgős káposztával
Hozzávalók (5 személyre):
3 kg kacsa
50 dkg vörös-káposzta
50 dkg fehér-káposzta
20 dkg vöröshagyma
75 dkg burgonya
4 dl száraz pezsgő
6 dkg kristálycukor
1 csokor petrezselyem
só, ízlés szerint
bors, ízlés szerint
majoránna, ízlés szerint
köménymag és ecet, ízlés szerint
Elkészítése:
A megtisztított kacsákat kívül-belül jól megsózzuk, a belsejét kevés majoránnával és őrölt borssal bedörzsöljük, majd kacsasütőbe téve kevés vizet öntünk alá és 150 fokon, gyakori locsolgatás mellett pirosra, ropogósra sütjük. Amikor már kezd pirulni, cikkekre vágott pirított burgonyát teszünk mellé. Ha megsült, zsírját leöntjük, és a káposztát ezen a zsíron pároljuk meg. A piros és a fehér káposztát vékonyra szeleteljük külön-külön. A hagymát karikára vágjuk. A kacsazsírt két lábosba téve megpirítunk benne 30 g cukrot, amikor a cukor karamell színű, hozzáadjuk a hagymát, pár csepp ecetet és a káposztát.
Kevés köménymaggal és sóval fűszerezzük. Erős tűzön állandó kevergetés mellett pároljuk, és közben 2 dl pezsgővel locsolgatjuk. Tálaláskor a feldarabolt kacsa mellé rendezzük a fehér-káposztát, a burgonyát és a vörös-káposztát, végül finomra vágott petrezselyemmel meghintjük.
Részletes méretleírás:
- hosszúság belső: 32 cm; - külső: 34 cm; - füllel: 41 cm
- szélesség belső: 20 cm; - külső: 22,30 cm
- magasság belső: 6,50 cm; - külső: 6,80
- tömeg: 0,715 kg
- űrtartalom: 4 liter
Ropogós kacsasült pezsgős káposztával
Hozzávalók (5 személyre):
3 kg kacsa
50 dkg vörös-káposzta
50 dkg fehér-káposzta
20 dkg vöröshagyma
75 dkg burgonya
4 dl száraz pezsgő
6 dkg kristálycukor
1 csokor petrezselyem
só, ízlés szerint
bors, ízlés szerint
majoránna, ízlés szerint
köménymag és ecet, ízlés szerint
Elkészítése:
A megtisztított kacsákat kívül-belül jól megsózzuk, a belsejét kevés majoránnával és őrölt borssal bedörzsöljük, majd kacsasütőbe téve kevés vizet öntünk alá és 150 fokon, gyakori locsolgatás mellett pirosra, ropogósra sütjük. Amikor már kezd pirulni, cikkekre vágott pirított burgonyát teszünk mellé. Ha megsült, zsírját leöntjük, és a káposztát ezen a zsíron pároljuk meg. A piros és a fehér káposztát vékonyra szeleteljük külön-külön. A hagymát karikára vágjuk. A kacsazsírt két lábosba téve megpirítunk benne 30 g cukrot, amikor a cukor karamell színű, hozzáadjuk a hagymát, pár csepp ecetet és a káposztát.
Kevés köménymaggal és sóval fűszerezzük. Erős tűzön állandó kevergetés mellett pároljuk, és közben 2 dl pezsgővel locsolgatjuk. Tálaláskor a feldarabolt kacsa mellé rendezzük a fehér-káposztát, a burgonyát és a vörös-káposztát, végül finomra vágott petrezselyemmel meghintjük.
Paraméterek
Sütőedény | |
A termék anyag összetétele: | Zománcozott acéllemez |
Magasság belső: | 6.50 cm |
Magasság külső: | 6.80 cm |
Tapadásmentes: | Igen |
Zománcozott: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*