- Főoldal
- Termékcsoportok
- Bográcsok
- Zománcozott gulyásbogrács 3 literes
Zománcozott gulyásbogrács 3 literes
Zománcozott gulyásbogrács 3 literes
3 literes gulyásbogrács
Ár:
4.990 Ft
Cikkszám:
HU111365
Gyártói cikkszám:
VTSZ-7323
Vonalkód:
5999559111365
Gyártó:
Súly:
0.61 kg
Ürtartalom:
3 l
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Zománcozott gulyásbogrács 3 literes beszerzése a legjobb választás. Anyaga 1 mm vastag vaslemez méretre szabva, alakra préselve kizárva minden nemű illesztést forrasztást vagy hegesztést. A fülét tartó lemezeket utólag hegesztéssel rögzítik, majd duplán zománcozzák a már eredeti alakját elnyert üstöt. Könnyen tisztítható. A bográcsozás elengedhetetlen kelléke! Nyílt lángon a szabadban a legcélszerűbb használni.
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó: 13 cm; - felső belső: 23 cm
- magasság: 12 cm
- tömeg: 0,610 kg
- űrtartalom: 3 liter
Babgulyás füstölt csülökkel
Hozzávalók:
1 db füstölt csülök
kb. 80- 100 dkg
50 dkg tarkabab
3 szál sárgarépa
2 szál petrezselyemgyökér
1 zeller
1 csomó zöldség zöldje
25 dkg burgonya
A rántáshoz:
1 fej közepes hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 kávéskanál pirospaprika
3 evőkanál liszt
só, bors, majoránna, kakukkfű, szurokfű, bazsalikom, Borsika fű
A csipetkéhez:
1 tojás, csipet só, olaj, és annyi liszt amennyit a tojás felvesz, és kemény tésztát gyúrunk
Elkészítése:
A babot és a füstölt csülköt előző este beáztatjuk. Utána az áztatóvízzel mindkettőt odatesszük főni, amikor félig megfőtt a bab, beletesszük a karikákra vágott zöldségeket és a kockára vágott burgonyát, a füstölt csülköt kivesszük, és apró kockákra vágjuk, majd visszatesszük a levesbe és tovább főzzük. Amikor majdnem megpuhult a bab meg a zöldségfélék, na meg a csülök, ekkor kezdjük fűszerezni. Először megsózzuk, teszünk bele egy csipet kakukkfüvet, egy csipet szurokfüvet, bazsalikomot, majoránnát, Borsika füvet, borsot és zöldség levelet. Ezután csinálunk egy magyaros rántást (hagyma fokhagyma meg pirospaprika) és berántjuk. Csipetke tésztával gazdagíthatjuk, és készre főzzük.
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó: 13 cm; - felső belső: 23 cm
- magasság: 12 cm
- tömeg: 0,610 kg
- űrtartalom: 3 liter
Babgulyás füstölt csülökkel
Hozzávalók:
1 db füstölt csülök
kb. 80- 100 dkg
50 dkg tarkabab
3 szál sárgarépa
2 szál petrezselyemgyökér
1 zeller
1 csomó zöldség zöldje
25 dkg burgonya
A rántáshoz:
1 fej közepes hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 kávéskanál pirospaprika
3 evőkanál liszt
só, bors, majoránna, kakukkfű, szurokfű, bazsalikom, Borsika fű
A csipetkéhez:
1 tojás, csipet só, olaj, és annyi liszt amennyit a tojás felvesz, és kemény tésztát gyúrunk
Elkészítése:
A babot és a füstölt csülköt előző este beáztatjuk. Utána az áztatóvízzel mindkettőt odatesszük főni, amikor félig megfőtt a bab, beletesszük a karikákra vágott zöldségeket és a kockára vágott burgonyát, a füstölt csülköt kivesszük, és apró kockákra vágjuk, majd visszatesszük a levesbe és tovább főzzük. Amikor majdnem megpuhult a bab meg a zöldségfélék, na meg a csülök, ekkor kezdjük fűszerezni. Először megsózzuk, teszünk bele egy csipet kakukkfüvet, egy csipet szurokfüvet, bazsalikomot, majoránnát, Borsika füvet, borsot és zöldség levelet. Ezután csinálunk egy magyaros rántást (hagyma fokhagyma meg pirospaprika) és berántjuk. Csipetke tésztával gazdagíthatjuk, és készre főzzük.
Paraméterek
Zománcozott edény | |
A termék anyag összetétele: | Zománcozott acéllemez |
Átmérő alsó belső: | 13.00 cm |
Átmérő alsó külső: | 23.00 cm |
Átmérő felső belső: | 26.00 cm |
Zománcozott: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Mákos |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*