- Főoldal
- Termékcsoportok
- Hámozók - Szeletelők
- Zöldséghámozó és zsülien szeletelő 2 késes
Zöldséghámozó és zsülien szeletelő 2 késes
Zöldséghámozó és zsülien szeletelő 2 késes
julienne készítő, krumplihámozó, gyümölcshámozó, répaszeletelő, uborkaszeletelő
Ár:
3.850 Ft
Cikkszám:
EP2399492-KCO
Gyártói cikkszám:
EP2399492
Vonalkód:
5999883961117
Gyártó:
Súly:
8.50 dkg
Szélesség:
5 cm
Hosszúság:
16 cm
Magasság:
2.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy zöldséghámozó és zsülien szeletelő 2 késes beszerzése a legjobb választás. Anyaga, szilikon hatású kemény műanyag a markolat és munkapad. A billenő fejes vágó szerkezetek kiváló minőségű fogazott rozsdamentes solingeni acél pengék. A gyalupadja egyben a tárolója is. Jobb és balkezes, oda vissza hámoz és szeletel, juliennet vág, citrom, gyömbér és fokhagyma reszelő is egyben. Díszítésre is alkalmas, és mindez egy termékben.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Mosogatógépben is mosható, de nem ajánlott.
Figyelem!
Nagyon éles, ha nem rendeltetés szerűen használjuk, a kezet elvághatja. A gyerekek elől elzárandó.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 16 cm (markolat vége és vágópengéket rögzítő oszlop vége közötti távolság)
- szélesség: 5,70 cm (oszlopok közötti külső távolság)
- szélesség (vágópengék): 5 cm, ebből 4,20 cm a vágófelület.
- vágópengék száma: 2 db. Egy hámozó penge és egy zsülien vágó penge.
- tömeg: 0,040 kg
Munkapad:
- hossza: 19,50 cm
- szélessége: 8 cm
- magasság: 2,50 cm
- tömeg: 0,045 kg
Zsülien répa almával, hagymás krumpli csíkokkal és fokhagymás marhaszelettel
Hozzávalók:
300 g vékony marhaszelet
500 g burgonya (kemény)
1 hagyma
2 répa
1 savanykás alma
2 gerezd fokhagyma
1 citrom
4-5 evőkanál vaj
- frissen reszelt szerecsendió
- curry (szósz)
- fahéj
- ánizs (por)
- cukor vagy méz
- frissen őrölt fekete bors
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A krumplit hámozzuk meg, majd reszeljük vékony csíkokra. A lereszelt krumpliból kézzel nyomjuk ki a levet, majd kavarjuk el a felaprított hagymával. A répát és az almát hámozzuk meg, majd a répát vágjuk vékony szálakra (zsülien), az almát pedig kicsi darabokra.
Egy forró serpenyőbe (wok) tegyük a hagymás krumplit, sózzuk meg alaposan, majd szórjuk meg némi frissen őrölt fekete borssal és frissen reszelt szerecsendióval. Állandó kavargatás mellett pirítsuk puhára. Alkalmanként adjunk hozzá 2-3 teáskanálnyi vajat, összesen kb. 1-1,5 evőkanálnyi vaj kerül a krumpliba.
Egy másik serpenyőbe tegyük a répát és az almát 1,5-2 evőkanálnyi vaj kíséretében. Enyhén sózzuk, 2-3 csipet cukorral, csipet frissen őrölt szerecsendióval, csipet ánizzsal, ½ teáskanálnyi fahéjjal és ½ teáskanálnyi curryvel fűszerezzük. Közepes hőmérsékleten hagyjuk sülni. Végül ismét egy újabb serpenyőben közepes hőmérsékleten olvasszuk meg az egy megmaradt evőkanálnyi vajat. Tegyük bele a vékony marhaszeleteket, s amíg az egyik oldalán sütjük, fűszerezzük sóval és borssal, majd szórjuk meg vékony szeletekre vágott fokhagymával. Süssük meg a hús másik oldalát is, úgy, hogy ekkor a fokhagyma is halvány színt kapjon.
Tálaláskor a kétféle köretet 1-1 szelet hússal rendezzük el a tányéron.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Mosogatógépben is mosható, de nem ajánlott.
Figyelem!
Nagyon éles, ha nem rendeltetés szerűen használjuk, a kezet elvághatja. A gyerekek elől elzárandó.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 16 cm (markolat vége és vágópengéket rögzítő oszlop vége közötti távolság)
- szélesség: 5,70 cm (oszlopok közötti külső távolság)
- szélesség (vágópengék): 5 cm, ebből 4,20 cm a vágófelület.
- vágópengék száma: 2 db. Egy hámozó penge és egy zsülien vágó penge.
- tömeg: 0,040 kg
Munkapad:
- hossza: 19,50 cm
- szélessége: 8 cm
- magasság: 2,50 cm
- tömeg: 0,045 kg
Zsülien répa almával, hagymás krumpli csíkokkal és fokhagymás marhaszelettel
Hozzávalók:
300 g vékony marhaszelet
500 g burgonya (kemény)
1 hagyma
2 répa
1 savanykás alma
2 gerezd fokhagyma
1 citrom
4-5 evőkanál vaj
- frissen reszelt szerecsendió
- curry (szósz)
- fahéj
- ánizs (por)
- cukor vagy méz
- frissen őrölt fekete bors
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A krumplit hámozzuk meg, majd reszeljük vékony csíkokra. A lereszelt krumpliból kézzel nyomjuk ki a levet, majd kavarjuk el a felaprított hagymával. A répát és az almát hámozzuk meg, majd a répát vágjuk vékony szálakra (zsülien), az almát pedig kicsi darabokra.
Egy forró serpenyőbe (wok) tegyük a hagymás krumplit, sózzuk meg alaposan, majd szórjuk meg némi frissen őrölt fekete borssal és frissen reszelt szerecsendióval. Állandó kavargatás mellett pirítsuk puhára. Alkalmanként adjunk hozzá 2-3 teáskanálnyi vajat, összesen kb. 1-1,5 evőkanálnyi vaj kerül a krumpliba.
Egy másik serpenyőbe tegyük a répát és az almát 1,5-2 evőkanálnyi vaj kíséretében. Enyhén sózzuk, 2-3 csipet cukorral, csipet frissen őrölt szerecsendióval, csipet ánizzsal, ½ teáskanálnyi fahéjjal és ½ teáskanálnyi curryvel fűszerezzük. Közepes hőmérsékleten hagyjuk sülni. Végül ismét egy újabb serpenyőben közepes hőmérsékleten olvasszuk meg az egy megmaradt evőkanálnyi vajat. Tegyük bele a vékony marhaszeleteket, s amíg az egyik oldalán sütjük, fűszerezzük sóval és borssal, majd szórjuk meg vékony szeletekre vágott fokhagymával. Süssük meg a hús másik oldalát is, úgy, hogy ekkor a fokhagyma is halvány színt kapjon.
Tálaláskor a kétféle köretet 1-1 szelet hússal rendezzük el a tányéron.
Paraméterek
Hámozó - Szeletelő | |
A termék anyag összetétele: | Acélpenge és bakelit |
Bal és Jobbkezses: | Igen |
Két késes: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Mosógépben mosható: | Nem |
Szín: | Sárga - Zöld |
A gyerekek hozzáférhetnek: | Szigorúan TILOS |
Eltörhet, ha helytelenül használom: | Előfordulhat |
Eltörhet, ha leejtem: | Előfordulhat |
Elvághatja a kezet: | Helytelen használatkor |
Fémlemezt vagy drótot vághatok vele: | Nem |
Gyerekek elől el kell zárni: | Igen |
Kell élezni: | Nem |
Kell-e ujjvédőt használni: | Ajánlatos |
Kell-e zöldség-gyümölcsfogó, ujj-kézvédőt használni: | Gyaluláskor ajánlatos |
Nyílt láng érheti: | Nem |
Nyílt lángra tehető: | Nem |
Szabadon tárolható: | Nem |
Színét megváltoztathatja: | Nagyon erős hőhatásra igen |
Újvédő és kézvédő használata kötelező: | A használata védelmet nyújthat |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*