- Főoldal
- Termékcsoportok
- Bográcsok
- Tálaló bogrács zománcozott 0,75 literes
Tálaló bogrács zománcozott 0,75 literes
Tálaló bogrács zománcozott 0,75 literes
asztali bogrács, mákos tálalóbogrács
Ár:
2.450 Ft
Cikkszám:
HU-0.75liter-TFA
Gyártó:
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Tálaló bogrács zománcozott 0,75 literes kínálatunkból saját részére vagy ajándékba barátainak! Anyaga 1 mm vastag vaslemez méretre szabva, alakra préselve kizárva minden nemű illesztést forrasztást vagy hegesztést majd duplán zománcozva. Mozgatható fogantyúja rozsdamentes gömb acél, aminek tartórészei hegesztéssel vannak rögzítve az edény külső oldalához.
FIGYELEM! - A bográcsállvány csak szemléltetés (illusztráció)! Nem tartozék, és nem foglaltatik az árba!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó: 9 cm; - felső: 15 cm
- magasság: 7 cm; - fogantyúval: 17 cm
- tömeg: 0,180 kg
- űrtartalom: 0,75 liter
Bográcsos kakaspörkölt
Hozzávalók:
egy kakas, ki már kiszolgálta a baromfiudvar hölgyeit
1 deci olíva olaj
3 nagy fej vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
3 evőkanál édes pirospaprika
fél üveg lecsó
só ízlés szerint
Elkészítése:
A bográcsban az olajt felhevítjük, szép sárgára pirítjuk rajta a nem túl apróra vágott vöröshagymát (a hosszú főzési idő alatt úgyis szétfő). Most jön a szépen feldarabolt kakas. Megsózzuk és még a paprika nélkül körbepirítjuk a húsokat. Mikor zsírjára sült, rászórjuk a pirospaprikát (így nem fog megbarnulni és szép színű lesz az étel). Körülbelül másfél órán keresztül rövid lével pároljuk, kevergetés közben. Csak, ha szükséges, akkor teszünk hozzá néha egy-két kanálnyi vizet. Beletesszük a lecsót és a szétzúzott fokhagymát. Készre pároljuk.
FIGYELEM! - A bográcsállvány csak szemléltetés (illusztráció)! Nem tartozék, és nem foglaltatik az árba!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó: 9 cm; - felső: 15 cm
- magasság: 7 cm; - fogantyúval: 17 cm
- tömeg: 0,180 kg
- űrtartalom: 0,75 liter
Bográcsos kakaspörkölt
Hozzávalók:
egy kakas, ki már kiszolgálta a baromfiudvar hölgyeit
1 deci olíva olaj
3 nagy fej vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
3 evőkanál édes pirospaprika
fél üveg lecsó
só ízlés szerint
Elkészítése:
A bográcsban az olajt felhevítjük, szép sárgára pirítjuk rajta a nem túl apróra vágott vöröshagymát (a hosszú főzési idő alatt úgyis szétfő). Most jön a szépen feldarabolt kakas. Megsózzuk és még a paprika nélkül körbepirítjuk a húsokat. Mikor zsírjára sült, rászórjuk a pirospaprikát (így nem fog megbarnulni és szép színű lesz az étel). Körülbelül másfél órán keresztül rövid lével pároljuk, kevergetés közben. Csak, ha szükséges, akkor teszünk hozzá néha egy-két kanálnyi vizet. Beletesszük a lecsót és a szétzúzott fokhagymát. Készre pároljuk.
Paraméterek
Bogrács | |
A termék anyag összetétele: | Zománcozott acéllemez |
Átmérő alsó: | 9.00 cm |
Átmérő felső: | 15.00 cm |
Zománcozott: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Mákos |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*